Teşekkür ederimsenin hiç bir suçun yokdaha eltim filan yok ama genel olarak büyük eltiler küçükleri kıskanıyor benim çevremde seninki de seni kıskanmış öyle sezdim şimdi birde hamilesin tüm ilgi sende olduğu için kuduruyordur insan eşinin hatrına birdaha görüşmeyelim gibi bir cümle kurmaz kadın resmen birdaha görüşmeyelim demiş allahın kıskancı görüşmemek senin hayrına olur kııız nazar etmez en azından :) sağlıcakla al kucağına :)
Neden o herkesin ortasında fikir beyan edebiliyorda biz tepki verince mi özel konuşmalı oluyoruz . Oda gelip ayrı soyleseydi bana ayrı cevap alırdı .ben okunuda bişey demedimki , başka insanların yanında tepkisini koymamalı . ayrı özel konuşmalı .
aynen ama şu var elti diğer eltilere bunu söylüyorsa tam da orada ağzına tıkacaksın lafıelti ayıp etmiş ama , diğer insanların yanında konuşulmamalı . ayrı özel konuşulmalı . bu benim şahsi görüşüm .
Bende aynısını düşünüyorum neden benden daha mı önemli yani onun canı, benimki sıkılıyorsa onunki de sıkılsın içime atip kendime dert edecegime dışıma söylerim ona dert olurhelal kız benim canımı sıkanın da canı sıkılmalı yok öyle laf edip arkamdan konuşacak bende susacağım
Evliliğin en kötü yani eş ailesi ve uzantilarinin gelini köle gibi görüp herşeyi söyleyebilecekleri düşünmeleridir iyi yapmışsınız ağzının payını verip oturtmaklaMerhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Benim işte öyle olmam imkansız gibi bir şey asla susup oturamamEvliliğin en kötü yani eş ailesi ve uzantilarinin gelini köle gibi görüp herşeyi söyleyebilecekleri düşünmeleridir iyi yapmışsınız ağzının payını verip oturtmakla
.sizizn görüşünüz öyledir hanım efendi, bu benim görüşüm , siz orada cevap veririsiniz ben ayrı telefon açar konuşurum . herkes aynı değil. pardon konu sahibiymişisiniz. fikr sordunuz cvp verdik . herkesden aynı cvp mı bekliyordunuz.Neden o herkesin ortasında fikir beyan edebiliyorda biz tepki verince mi özel konuşmalı oluyoruz . Oda gelip ayrı soyleseydi bana ayrı cevap alırdı .
siz tıkayabilirsiniz , ben ayrı özel konuşurum . herkesin yapısı farklıdır.aynen ama şu var elti diğer eltilere bunu söylüyorsa tam da orada ağzına tıkacaksın lafı
Karşı tarafa ağız payı vermişsiniz ya haddini bildirmişsiniz iyi olmuş diyorumBenim işte öyle olmam imkansız gibi bir şey asla susup oturamam
Aynı cevabı beklemiyorum ama diyorsunuz ya ayrı konuşurdum. Ayrı konuşana ayrı konuşulur ulu orta konuşulan şeye ulu orta cevap verilmesi de gayet normal dersiniz ama ben karşılıklı konuşmaz telefondan konuşurdum dersiniz.sizizn görüşünüz öyledir hanım efendi, bu benim görüşüm , siz orada cevap veririsiniz ben ayrı telefon açar konuşurum . herkes aynı değil. pardon konu sahibiymişisiniz. fikr sordunuz cvp verdik . herkesden aynı cvp mı bekliyordunuz.
Teşekkür ederim bende iyi yaptığımı düşünüyorum ama sanırım kulüptekiler susup otursam mutlu olacakmışKarşı tarafa ağız payı vermişsiniz ya haddini bildirmişsiniz iyi olmuş diyorum
Herkesin yapısı farklı işte diyorsunuz ya her türlü cevabınızı verirdiniz yani sizde sonuç olarak. Karşı taraf hadsizlik etmiş cevap verip iyi yapmışsınız ama keşke telefonda cevap verseniz deseniz daha doğru olur sanki. Siz nerdeyse herkes fikrini beyan etmis demeye getiriyorsunuz fikir sorulmadı ki ona fikrini arkamdan söylesinsiz tıkayabilirsiniz , ben ayrı özel konuşurum . herkesin yapısı farklıdır.
Tepkiniz yerinde.Merhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
pekiHerkesin yapısı farklı işte diyorsunuz ya her türlü cevabınızı verirdiniz yani sizde sonuç olarak. Karşı taraf hadsizlik etmiş cevap verip iyi yapmışsınız ama keşke telefonda cevap verseniz deseniz daha doğru olur sanki. Siz nerdeyse herkes fikrini beyan etmis demeye getiriyorsunuz fikir sorulmadı ki ona fikrini arkamdan söylesin
Teşekkür ederim bende iyi yaptığımı düşünüyorum ama sanırım kulüptekiler susup otursam mutlu olacakmış
Oldu herkesin ortasinda ben daha ordayken dedikodumu yapsn,ben aman agzimizin tadi bozulmasin Ali riza bey moduna gireyim.Eger boyle dusunen varsa,dusunmesin bu iyi niyeti daha cok uzer boyle tipler.ben okunuda bişey demedimki , başka insanların yanında tepkisini koymamalı . ayrı özel konuşmalı .
pekiOldu herkesin ortasinda ben daha ordayken dedikodumu yapsn,ben aman agzimizin tadi bozulmasin Ali riza bey moduna gireyim.Eger boyle dusunen varsa,dusunmesin bu iyi niyeti daha cok uzer boyle tipler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?