Eltimle tartıştık

Teşekkür ederim zaten ben de onunla görusmeye meraklı değilim Allah'a yakın bana uzak olsun. Bende asla muhattap olmam

elti ayıp etmiş ama , diğer insanların yanında konuşulmamalı . ayrı özel konuşulmalı . bu benim şahsi görüşüm .
aynen ama şu var elti diğer eltilere bunu söylüyorsa tam da orada ağzına tıkacaksın lafı

helal kız benim canımı sıkanın da canı sıkılmalı yok öyle laf edip arkamdan konuşacak bende susacağım
Bende aynısını düşünüyorum neden benden daha mı önemli yani onun canı, benimki sıkılıyorsa onunki de sıkılsın içime atip kendime dert edecegime dışıma söylerim ona dert olur

Evliliğin en kötü yani eş ailesi ve uzantilarinin gelini köle gibi görüp herşeyi söyleyebilecekleri düşünmeleridir iyi yapmışsınız ağzının payını verip oturtmakla

Evliliğin en kötü yani eş ailesi ve uzantilarinin gelini köle gibi görüp herşeyi söyleyebilecekleri düşünmeleridir iyi yapmışsınız ağzının payını verip oturtmakla
Benim işte öyle olmam imkansız gibi bir şey asla susup oturamam

Neden o herkesin ortasında fikir beyan edebiliyorda biz tepki verince mi özel konuşmalı oluyoruz . Oda gelip ayrı soyleseydi bana ayrı cevap alırdı .
.sizizn görüşünüz öyledir hanım efendi, bu benim görüşüm , siz orada cevap veririsiniz ben ayrı telefon açar konuşurum . herkes aynı değil. pardon konu sahibiymişisiniz. fikr sordunuz cvp verdik . herkesden aynı cvp mı bekliyordunuz.

Aynı cevabı beklemiyorum ama diyorsunuz ya ayrı konuşurdum. Ayrı konuşana ayrı konuşulur ulu orta konuşulan şeye ulu orta cevap verilmesi de gayet normal dersiniz ama ben karşılıklı konuşmaz telefondan konuşurdum dersiniz

siz tıkayabilirsiniz , ben ayrı özel konuşurum . herkesin yapısı farklıdır.
Herkesin yapısı farklı işte diyorsunuz ya her türlü cevabınızı verirdiniz yani sizde sonuç olarak. Karşı taraf hadsizlik etmiş cevap verip iyi yapmışsınız ama keşke telefonda cevap verseniz deseniz daha doğru olur sanki. Siz nerdeyse herkes fikrini beyan etmis demeye getiriyorsunuz fikir sorulmadı ki ona fikrini arkamdan söylesin

Tepkiniz yerinde.

peki

Aile içinde hoş olmayan şeyler
her toplumun vardır böyle yırtık dondan çıkan numunaleri
İyi yapmışsınız

böyle gülücükler filan atiyorsunuz ama o lafi duyunca oturup ağlayan siszisiniz. Susup oturmanizi onerirken insanlar "büyütecek bisey yok umruna takmasaydin" demek istemislerdi. Söyledin, iki elti küstunuz, iki erkek kardesin arasina bir hic icin gerginlik soktunuz daha iyi mi oldu ? Değdi mi? Hiç degmez. Forumdakiler bunu kastediyorlardı. O gülücük emojisi o kadar fazla ki sizin durumunuzda
Teşekkür ederim bende iyi yaptığımı düşünüyorum ama sanırım kulüptekiler susup otursam mutlu olacakmış

İyi demişsiniz aynısını yapardım şahsen. Uluorta hele de sizin arkanızdan sizi eleştirmiş siz de gerekeni yapmışsınız haliyle bundan sonra haddini bilir, fikri varsa yüzünüze söylesin, çok biliyorsa kaç çocuk kaç yıl arayla doğurulur kendisi yapsın önce eleştirdiği şeyleri

Ağlama kısmında abartmışsınız. Genel olarak haklısınız ama kendinizi fazla doldurmuşsunuz

ben okunuda bişey demedimki , başka insanların yanında tepkisini koymamalı . ayrı özel konuşmalı .
Oldu herkesin ortasinda ben daha ordayken dedikodumu yapsn,ben aman agzimizin tadi bozulmasin Ali riza bey moduna gireyim.Eger boyle dusunen varsa,dusunmesin bu iyi niyeti daha cok uzer boyle tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…