Böyle bi lafı kayınvalidem de kendi annemde arkamdan konuşarak ve alaycı bı ifadeyle söylese ona da tepki verirdim. Elticilik oyunu demişsiniz ama elticilik oyunu ben bu lafı duysam da gidip alttan alta laf soksam sürekli ignelesem öyle olurdu. Benden büyük olan o. Sizde ilgincsiniz kinayeli bir şekilde söylüyorsunuz hayırlı olsun diye. Kimseden hayırlı olsun lafı zaten beklemedim olay anında da. İnsanî bir şey söylemeden arkadan boş konuşulmasına tepki. Hayırlı olsun der ya da demez beni ilgilendirmiyor kiTebrikler herkesin gözü önünde haklı yapmışsınız kendinizi bide ağlamisin ya tam olmuş:) Allasen ne gerek var ne yani elti diyemi bu kadar battı lafı normal biri deseydi bu kadar abartmazdiniz eminim nedir bu elticilik oyunları hiç anlamıyorum bana dese böyle eltim yada arkamdan dese hiç böyle sizin gibi davranmam sizin elinize koz geçmiş gibi aile onun de yardirmissin eltine :) sen mi büyük eltin mi büyük merak ettim :) hamilelegin hayırlı olsun bu ara da :) sonra deme de kıskandı hayırlı olsun demedi :):)
Ay eltiye ne ya kac cocuk doguracagimdan?Bu konuda ne munasebet fikrri olsun?tepkiniz çok abartı geldi , eltiniz fikrini söylemiş. terbiyesizlik ettiyse sizde etmişsisniz. ortamı germenin anlamı yoktu. başka insanların içinde hoş olmamaış . daha sonra telefon açıp konuşabilirdiniz.
Aynen öyle onu ilgilendirmedigi gibi arkadan konuşuyor bide bu durumuAy eltiye ne ya kac cocuk doguracagimdan?Bu konuda ne munasebet fikrri olsun?
Ben kesinlikle sorun çıkarmam aile içinde bı daha bana kimse durduk yere bir şey demedigi surece. Eşim bu konuda bana hak verdiCevap vermeniz iyi olmuş ama umarım aile içinde ve eşinizle olan ilişkinizde olumsuz durumlara yol açmaz.
En iyisi uzaklık gerçekten bende diyorum keşke bizde biraz uzak otursaymisiz birbirimize. Aynen öyle ben bugüne kadar kimseye çocuk sorusu asla sormam istemiyor olabilir, olmuyor olabilir, ya da çok çocuk seviyor olabilir. Başka konularda da insan biraz sınırı bilmeli konuşurkenAy aglamaniza uzuldum bebegi strese soktunuz diye o da yoksa iyi yapmissiniz herkes duracagi yeri bilsin. Ben de 3.5 senedir evliyim ve cocuk dusunmuyoruz, cocuk diyenlere 'Cocuk isteyen kendi dogursun, bu konu tartismaya acik degil' diyorum. Kabaliksa kabalik... Neyseki yurtdisinda yasadigim icin senede 1 denk geldigim bir muhabbet bu
bu muhabbetten önce herhangi bi konusma oldu mu size neden bilenmiş orasını anlamadımMerhaba biz 4 eltiyiz bir de gorumcemiz var. Ailece kayınvalidemler de oturuyorduk. Bende daha çok yeni hamileyim 2. Bebeğime oğlum 5 yaşında. Yarında hamilelik için ilk kontrolüm var. İşte kadınlar oturuyor herkes hayırlı olsun falan dedi. Büyük eltim dışında 35 yaşında 2 kızı var. Ben kalktım mutfağa gidicem kapıdan çıkar çıkmaz 2. Çocuğa nasıl bakacak ne kadar erken ne gerek varmış hemen çocuk yapmaya( kendi çocukları arasında 2 yaş var ve çok net alaycı kötü bı niyetle söyledi) bende içeri girip şu ana kadar benim çocuğuma 1 bardak su vermemişsindir. Sen mi bakıp büyüttün de bu şekilde bunu söylüyorsun bı hayırlı bile olsun demeden bu nasıl terbiyesizlik dedim ve ağladım. Kayınvalidem bile 5 dk bakmamıştır benim oğluma ben nereye o oraya hiç kimseye asla bırakmam nasıl böyle saygısızca konuşuyor. Bundan sonra dedim karşılıklı saygılı konuşalım ben nasıl saygılı konusuyorsam sende saygılı konuş benimle dedim. Ben seninle konuşup görüşmem yolun açık olsun dedi bana. Bende çocuk muyuz biz kocalarimiz kardeş tabi ki aynı ortama girip konusulucak ama saygılı konusucaz dedim. Sonra da eşime söyledim ben eve geçmek istiyorum diye eve geçtik herkes bana hak verdi çünkü nasıl bı tavırla konuştuğu ortadaydı. Ben mi yanlis bı tepki verdim anlamıyorum
Hayır herhangi bi muhabbet olmadı sadece pazar günü ben çalışmıyorum evdeyim diğer iki eltim beni aradı musaitsen sana gelelim mi diye bende buyrun gelin dedim yani kimseyi ben ayrı ayrı arayıp cagirmadim bize geldiklerini duydu benim haberim yoktu dedi bende ben kimseyi cagirmadim gelmek istediler bende buyrun gelin dedim bu sonra başka konular oldu normal muhabbetler yani sonra da bu olaybu muhabbetten önce herhangi bi konusma oldu mu size neden bilenmiş orasını anlamadım
Teşekkür ederim sanki gören de 10. Çocuğu doğruyorum 1 sene arayla falan sanır. Ki öyle bile olsaydı kimseyi ilgilendirmezdiBoş yapmış eltin milletin ne haddine ise kimin kaç çocuk yaptığı
Sen haklısın
ilginçtir ki elti denen oluşumda yüzde 97içinde kin nefret fesatlık sonradan yükleniyo ve ilk fırsatta ufacık konuda tribe girip ortalıgı karıstırıyolar asla o kafaları anlamak mümkün değil bi bakıyosun iyi ertesi gün küsmüş birilerini doldurmuş olay çıkarmışHayır herhangi bi muhabbet olmadı sadece pazar günü ben çalışmıyorum evdeyim diğer iki eltim beni aradı musaitsen sana gelelim mi diye bende buyrun gelin dedim yani kimseyi ben ayrı ayrı arayıp cagirmadim bize geldiklerini duydu benim haberim yoktu dedi bende ben kimseyi cagirmadim gelmek istediler bende buyrun gelin dedim bu sonra başka konular oldu normal muhabbetler yani sonra da bu olay
Boşver takma kafanaTeşekkür ederim sanki gören de 10. Çocuğu doğruyorum 1 sene arayla falan sanır. Ki öyle bile olsaydı kimseyi ilgilendirmezdi
Evet verdigim tepkiden memnunum çünkü haklı olduğumu düşünüyorum. Öyle olmakta da haklı miyim diye sordumYorumlarin 3 sayfasini okudum da siz zaten tepkinizden memnunsunuz yorumlara verdiginiz yanitlardan anlasiliyorAglamaniza üzüldüm ben. Hamile hamile gereksiz yere kendinizi uzmussunuz takmayin dalgaya alın geçin. Uzulmeye aglamaya degmez.
Ayyy dimi ama bı bana çocukça gelmedi yani daha konuşmam falan demesi sanki ben onu çok sevdiğim için konuşuyorum mecburi bı akrabalık var ortadailginçtir ki elti denen oluşumda yüzde 97içinde kin nefret fesatlık sonradan yükleniyo ve ilk fırsatta ufacık konuda tribe girip ortalıgı karıstırıyolar asla o kafaları anlamak mümkün değil bi bakıyosun iyi ertesi gün küsmüş birilerini doldurmuş olay çıkarmışbu konuda haklısın ve kesinlikle iyi ki cevap vermissin bu tarz tipler susunca cesarete geliyo duydu ama bişey demedi diye daha çok tepene çıkıyo. oradakilerin seni haklı bulmasıda çok iyi olmuş gayette güzel cevap vermişsin o ztn içindei kini orda kusmuş cocuk gibi konusmam demiş haspam. ben olsam daha eve koymam yüzüne bakmam çünkü bu fitne öyle davranacak belli
Ayyy zaten bende onun gibi kötu niyetli biriyle asla görüşmek istemiyorum. Aynı ortamda denk gelirsek huzursuzluk çıkaracak bir şey yapmam herkes birbirine mecburen saygı duymak zorunda demek istediğim buydu. Yoksa bende onunla konuşmam.Eltinizin üzerine vazife bir durum yok. Kaç yaş aralıkla çocuğunuz olacağına siz karar verirsiniz saçmalamış. Siz de illa ki aynı ortama girilecek saygılı olucaz saygılı olucaz diye dikte edemezsiniz. O görüşmek muhatap olmak istemeyebilir selam bile vermeyebilir bu da onun en doğal hakkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?