Eltimmmm!!!

Küçüğü büyüğü de yok yani
Doğum yapanın ziyaretine gidilir

ÖYLE TABİİİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKSIN ,SENİN LAF IN OLSUN , ONLARA KARŞI ,
benim eltim benden yaş olarak küçük ama buyuk ve ilk gelin o yuzden bayramda kandilde önce ben ararım
çunku olması gerekn bu
ilk yıllar üzerine düşeni yaparsın hee baktın hiç olmuyor artık yapmazsın ama bu arkadaş daha nişanlı ve budakar okları üzerine çekiyor bana göre olmaz yanii bu iş

ya maalesef senin kararın senin hayatın demek çok yanlış.
Çok pardon yaş kaç?
aile yol gösterici olmalı.yanlış bir şey varsa söylemeli ama bizim ailelerimiz hiç iyiyle karşılaşmamış ki hepsi böyle bumların deyip kabulleniş var.anası iyiyse danası iyi olmaz danası iyiyse anası iyi olmaz der benim annem.insanların ekseriyeti maalesef problemli yaa böyle kabul edeceksin ya da vazgeçeceksin

belim çok kötüydü ve bugüne kadar hiç beni arayıp sormazlar niye gideyim
sende onları arayıp sorma mesafeni sağlam kur nişanlına durumu anlat çok ılıman olup kem küm ediyorsa nişanlınada tekmeyi vur net.

bence artık iyi olma derdine düşmemeli.beklentiyi sıfırlamaya bakmalı.

Yani şöyle diyeyim. Benim üniden mezun olduğum yaştan 2 yaş büyük çok fark yok bence.

Ben yeni mezun olduğum zaman biriyle evlenmek istedim. Babam ailesiyle ve kendisiyle tanıştı. “imkansız olmaz bu iş” dedi.

Ya baba öyle böyle iyi falan derken bana dedi ki “ evleneceğin insan senin idolün olması lazım, beğenmediğin huyları varsa onları değiştiririm diye düşünüyorsan yanılıyorsun, insan değişmez, 7 sinde neyse 70 inde de odur. Sen adamın işi iyi bilmem ne durumu iyi diye istiyorsun ama evlendikten sonra hepsi teker teker gözüne batacak. Hatta tipini bile çok beğen evleneceğin insanın o bile sorun olur evlendiğin zaman” Allah gani gani rahmet eylesin benim güzel babamı. Her zaman tecrübelerini bana çok doğru aktardı canım babam benim . O kadar çok arıyorum ki onu.. Yani şimdi düşünüyorum da babamı dinlemeyip “ benim hayatım” diye saçma bir özgürlüğün peşine düşeydim 50 kere boşanmıştım o insandan. “Senin hayatın, senin kararın” demek farklı bir şey “ doğruları yanlışları göstermek yardımcı olmak” başka bir şey.

Nisanlin nasil biri? Emin misin kisiliginden? Bu aileyle sorun yasarsan arkanda durur mu ilerde? Daha simdiden baslamislar sanirim ve nisanlilikta insanlar azcik sirinlik yapar, cok belli etmez kendini; bunlar simdiden belli etmisler sanki..

İlahi çok yaşa sen.
İnteraktif sözlük deneyimin var galiba, alemsin yaa, bakınız vermişsin

Şimdi bilemedim bu konuya ne denir, çünkü Aşk-ı Memnu'da Bihter'in kurban olduğunu düşünmüşümdür hep.

Bi samimiyetsizlik var konuda, ama kim daha samimiyetsiz çözemedim.

Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın demek ki kıymet değerden anlamayan insanlar

: )

Nişanlısına da demiş ki 2 kez aradım yengen telefona çıkmadı
Nişanlısı hemen sinirden kafayı yemiş ve bir daha arama demiş

Sahife No : 1

Birçok olay yaşandı demişti, daha ben olayın 1.sine denk gelmedim
Olsa yazardı kanımca

yaşandı ya da yaşanmadı benim anladığım şey konu sahibi mesafeli olmalı.idare etmede karşılıklı ilişkilerde tecrubesiz oldugu aşikar bunu aşana kadar insanlara özellikle eşiniz ailesine mesafe koyup beklentiye girmeyecek.beklentisi olmazsa dert de olmaz

ya ama seboş nişanlısı da son derece tecrübesiz demek ki.
sonuçta konu sahibinin bilerek gitmediği belli belli besbelli. Tele çıkmayan yengeye neden bu kadar sinirleniyor da hemen "bir daha arama" direktifi veriyor. Dengeyi kim kuracak?

Düğün nişan arası bir yapılıyorsa on görünür zaten. Bilmiyorum, bana hiçbir katkısı olmamasına karşın, henüz eşimle nişanlıyken, eşimin dayısının gelini doğum yapmıştı. Kvnin başka bir işi vardı o gün geçemeyecekti hastaneye, eşim (o zamanlar nişanlım) de yoğundu, bir buket çiçek yaptırdım işimden çıkıp, gittim tek başıma nişanlımın ailesini temsilen hastanede ziyaret ettim.

Bi faydası da olmadı o kızın bana, bi zararı da olmadı. Beni arayıp sorması da yoktu.
Bu ziyaretimden sonra eşim anlatmıştı "Aramızda kalsın ama acayip takdir topladın, beni onore ettiğin için teşekkür ederim" diye. Ha geçende konuştuktu ya yine bi konuda, bu denli kibardım da ne oldu işin o kısmı var. :)

Bir şey diyemiyorum bu duruma da, bir şeylerden nem kapmış ki soğumuş bu kız diyorum ister istemez.
Ama iki kere aradın da yani illa konuşmak zorunda da değil senle kadın. Bu ısrar neden? Sen de ona göre davranıver...
Bi de nişanlıya şikayet olayı acayip. Bi şeyler çıkar bak bunun altından.

aslında bu kadar konusmaya gerek yok.bazı şeyler yaşanarak ögrenilecek.denge de kader terazesinde kurulacak yeter ki kendi niyetimizi sürekli sorgulayıp kendi muhasebemizi yapalım.elbet kurulur

Yapmanız gerekeni yapmışsınız da onların burnu kaf dağında sanırım.
Bir daha aramayın siz de takmayın kafanıza.

daha evlenmeden bu yere gelınmıs valla senın ısın zor
bırbırlerını hemen dolduran yenı aıleye gelın gıdıyorsun tebrık mı edım gecmıs olsun mu dıyım bılemedım
bende 3 ay once dogum yaptım eltım gelmedıde aramadıda noluyor bu eltılere yahu

Neden israrla telefona istiyorsun ki ? Yeni dogum yapmis belki o kadar cok arayan varki hali yok vs. Illa konusucam demekde tuhaf 2 gun bekler belin iyilesince hediyenle giderdin

İyi yapmışsın boşver
Bende her düğün ve cenazeye giderim, araşıyor muyuz hayır ? Ama önemli günler bunlar. Ailemden böyle öğrendim

O kadar olay oldu dedi ama olay ne deyince bişey yazamadı ben ona takıldım
Bi de soğumuşsan ikinciye aramazsın
Fazla mı detaycı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…