- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Çeyizini kendi açmak istemiştir keşke zorlatmasaydınızMerhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Ben :isterseniz mutfaga baslayayim raflari sildiniz mi
Elti:biz silcez,siz yorulmayin
Benyakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen
Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk
Yarın benim çeyizim çıkacak evden. Erkek tarafı yardımcı olacağı için mutluyum. Sadece kişisel eşya ve kıyafetlerimi kendim evlendikten sonra yerleştireceğim. Çok kaba davranmışlar. Hani yatak odasına da yönelmemişsiniz ki. Ne bu terbiyesizlik.Merhabalar ne yapacagimi sasirdim cok uzgunum basima gelen seyin sokundayim hala, bugun ceyiz almaya gittik elti adayinin evine aldik yerlestiriliyor esyalar,ablalariyla yatak odasini yerlestiriyorlardi diyalog aynen soyle gelisti
Ben :isterseniz mutfaga baslayayim raflari sildiniz mi
Elti:biz silcez,siz yorulmayin
Benyakinlik olsun diye)ben siz diyirum ama kalabliksiniz diye soyledim sen diyebilirsin,toz bezinin yerini bilniyorum bende yaparim baslayayim istersen
Eltinin ablasi:gayet ukala ve yuksek sesle guzelim bak bizde kiz tarafi yapar acikcasi erkek tarafinin gitmesini bekliyoruz diye bana cikisti ve bende haliyle orada kalamazdim ve ciktim arkamdan alinmadin dimi diye bagirdi,bende yok ben senin bu ses tonuna alinir miyim hic dedim ama ciktim hungur hungur agladim resmen bizi evden cikardilar ve haftaya dugun var hic gutmek istemiyorum herkes bana hak verdi ama abisi oldugundan esim gitmek isteyecek,konusma kibar gibi duruyor ama bagirarak ve hece hece bi mala anlatir gibi anlatti ortam bozulnasin diye uymadim ama cok gucume gitti ve kimse de kizi susturmadi ne annesi ne kayinbiraderim kusura bakma diyen olmadi bi ozur beklerdim en azindan ondan,,evlerine adim atmayi dusynmuyorum cok moralim bozuk
Sadece bu konu için demiyorum.yok şu taraf serer yok bu taraf serer saçma aslında.herkes evini kendisi sersin ne diye doluyorlar gelin evine.ben gelin olsam evimi kendi zevkime göre birkaç günde döşerim.kendi akrabalarım da dahil kimseyi istemem.belki bir yardımcı eleman tutarım o kadar.ne diye milleti eve topluycam evlenince oturmaya gelsinler.
ayni seyi ben de sordum ve bir cevap alamadim. acaba erkek tarafi gitti de konu sahini ısrarla kaldi ve o yuzden boyle terslendi miBenim anlamadığım,
Siz kovulduysanız, kv, hala, teyze falan da kovuldu, orda erkek tarafı kim varsa. Sen diğer odaya gidip kv deye "temizlik için erkek tarafının gitmesini bekliyorlarmış, kovulduk yani kibarca" dedin ve çektin gittin, değil mi?
Bu durumda kv nin de peşinden gelmesi ve şu an yorgan döşek hasta yatması gerekmiyor mu, oğlumun evinden kovuldum diye
Ve kayın oradayken annesi kovulduğuna göre tozu dumana katmıştı çoktan.
Ben anlamadım yani. Bu konuda birçok mağdurun olması gerekiyorken sadece siz etkilenmişsiniz.
Yoo kv ler yan odadaydılar, onların yanına gittim demiş.ayni seyi ben de sordum ve bir cevap alamadim. acaba erkek tarafi gitti de konu sahini ısrarla kaldi ve o yuzden boyle terslendi mi
Evet bende sizin gibi yapmıştım, israrla sandıgin yerini değiştirmişti yengem hiç karismadim sonuçta beni sayip değer vermiş gelmiş kırmanın ne anlamı var. Kimse iş yapmaya meraklı değil sonuçta mutlu gününde yanında olmaya çalışıyorlar. Düğün oldu ev bana kaldı neyi nereye koymak istiyorsam öyle yaptım... Oldu bitti..Yarın benim çeyizim çıkacak evden. Erkek tarafı yardımcı olacağı için mutluyum. Sadece kişisel eşya ve kıyafetlerimi kendim evlendikten sonra yerleştireceğim. Çok kaba davranmışlar. Hani yatak odasına da yönelmemişsiniz ki. Ne bu terbiyesizlik.
Yerleştirilirken elbet herkes kendi kafasına göre yerleştircek bende. Sorun olarak görmem. Evlendikten sonra bol bol boş vaktim olacak. O zaman istediğim gibi yerleştirmeyi düşünüyorum
Biz silcez siz yorulmayın dedikten sonra neden devam ettirdiniz ki
Başkasının evini bedava temizlemeye çok meraklı olmadığınızı düşünüyorum.
Amenna deyip çekilseydiniz kenara.
Onların yaptığı terbiyesizlik ama siz de kendinize bunun yapılmasına izin vermemelisiniz.
Ama düğüne gitmemek filan olmaz. Abartmayın. Bundan sonra resmi görüşürsünüz. Samimi olmayın. Evine gidince elinizi bir şeye sürmeyin. Yardım filan edeyim demeyin. Evine misafir geleceği zaman sizi davet ederlerse evden bir şey yapıp götürmeyin.
Merhaba kv diger odadaydi o an anlamadi olayi bende isleri bozulmasin diye kimseye bisey demeden ciktim gittim ama ablasi arkamdan annesine de sinirle soylemis ve cikarmis kv yi ben sonradan ogrendim kv anlatti digerleri de sonradan eve gelip beklediler,kayinbiraderden simdilik ses yok ne dedi bilmiyorum ben ortaligi ayaga kaldirmadan ciktim oeadan acikcasiBenim anlamadığım,
Siz kovulduysanız, kv, hala, teyze falan da kovuldu, orda erkek tarafı kim varsa. Sen diğer odaya gidip kv deye "temizlik için erkek tarafının gitmesini bekliyorlarmış, kovulduk yani kibarca" dedin ve çektin gittin, değil mi?
Bu durumda kv nin de peşinden gelmesi ve şu an yorgan döşek hasta yatması gerekmiyor mu, oğlumun evinden kovuldum diye
Ve kayın oradayken annesi kovulduğuna göre tozu dumana katmıştı çoktan.
Ben anlamadım yani. Bu konuda birçok mağdurun olması gerekiyorken sadece siz etkilenmişsiniz.
Kv ye soylememisler gelmeyin diye,ama sonra kv ye annesi anlatmis ustunkoru bir sekilde ayrintiya girmeden ablalariyla babasi gelmeden once tartisma yasamis biseyler olmus ama bize patlamamaliydi olay yine deBir de aklika takildi
Ablanin bu tepkisinin altinda baska bir neden olabilir mi?
Belki kv ue soylediler kendilerinin evi uerlestirecegini ama kv israrla gitti
Siz de ikinci defa aorunca bunaldigi icin tum tepkisini size goatermis olabilir mi?
Normalde de yuzleri gulmezdi cok anlayamadik acikcasi bakislardan iyi niyetli olmak istedik ama oyle dgeilmisHaklılar ya bu erkek tarafının merakı ne böyle anlamadım gitti her delikten çıkıyorlar.... sizin evde ne işiniz var ki kız tarafı çeyizi döşerken? Üstelik gitmeniz istenmiş yani illlaa söylesinler mi hareketlerden bakışlardan da mı anlamadınız?
K
Kv tarafindan edildik eltiyle telefon iletisimimiz henuz olmadi..ne denduyse onu yaptik acikcasi esimin annesi gelin ddi ve gittik
Normalde de yuzleri gulmezdi cok anlayamadik acikcasi bakislardan iyi niyetli olmak istedik ama oyle dgeilmis
@GiderliHatun konu sahibine şaka yapmak istedi diye düşünüyorum.Konu sahibi de dün gergin olduğu için " lafım sana o zaman" gibi cevap verdiYahu arkadaşlar 4. Sayfada giderlihatun isimli arkadaş "sen Benin dedikodumu mu yapıyorsun" demiş konu sahibine. Konu sahibi de 6. Sayfaya bu mesajı alıntılayıp sanki ekti adayıymış gibi giderlihatun'u xabaplamış
Kimse bu detaya dikkat etmemiş. Dalga geçiliyor bence. Lütfen o mesajlara bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?