Eltinle problem yaşarsın k.validen tavır yapar.Bunun mantığı nedir ya?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Konu her ne olursa olsun bunun mantığı nedir ya?? K.validemle hiçbir zaman sorun yaşamadım ayrıca

Elti kv nin memleketlisi mi yada akrabasi fln mi yada buyuk gelin o mu?

Suçlu olarak seni görüyordur, gereksiz sorun çıkardığını düşünüyordur

Konunun ne olduğuna bağlı.. işin içinde k.validenin ya da onun yaptığı bir şeyin adı geçiyorsa cephe almıştır size..

Problem çok saçma cocukça aslinda. Abimin eşi yengem benden 3 yaş büyük adıyla hitap ederim. Eltimde benden baya büyük sanıyordum kaynimn baya yaşi var çünkü bu yüzden eltime yenge diyorken 2 yaş büyük olduğunu öğrendim benden yenge demeyi bıraktım.mevzu eltime yenge demediğim için bana had bildirmeye calişması ve azarlaması,
biz evinde misafirdik birşey demeden gittim
oturdum tatsızlık olmasın diye. Sonrada ben
gitmek istemedim eltime ve karşılaşsakta eski samimiyetimi göstermedim. Bu sırada
k.validen değişmeye başladı onun yanında
benimle konuşmaz oldu, yalnızken az da olsa konuşsada. En son bugün açmadı telefonunu, k.validem. k.validem ezilmiş hep k.p tarafindan eltimde eziyormuş laf ve davranışlarıyla ama ne olursa olsun anlayamıyorum

Su buyuk eltiye yenge denme durumlarini hic anlamiyorum..
Ayni kafadaniz sanirim konu sahibi :)
Ben de demek yenge kesseler demem..

Kv nin uzak davranmasida nimet olarak gor ne diyim.
Kendin mesafe koymak istersin olmaz ogluna sikayet ederler:))
Ama mesafeyi kendi koyuyor ohh ne ala :)

Yenge diyorken birden bırakmışsın, kendisine sorsaydın sana şöyle hitap etsem olur mu diye, problem olmayacaktı belki de.
En baştan eltilerinize yenge demeyin, hitap etmeden de gayet sohbet edilebiliyor.

Benim eltim 7 yaş büyük benden yenge demiyorum. Kimseninde öyle bir talebi yok. Uyuz oluyorum böyle tiplere. Yenge denilince kendilerini bi halt sanıyorlar heralde.

Eltim egosu yüksek bi insan tamam onun geçtim k.validemi anlayamıyorum her zaman saygılı oldum kendi kızı soğukken ben kızı gibi davrandım.başka şehirde yasiyorum onlardan bilmiyorum ama araya soğukluk sokuyor

Eltinin yasini yeni mi ogrendin yani. Ben elti aday adaylarinin bile yaslarini bilirim

Bende anlamiyorum yenge diyince ne oluyor?
Yani yenge desen kücülürmüsün eltine karsi? Veya o senden üstünmü olur?
Bunlar bos isler bence..

yenge sıfatına hıc ısınamadım, kucuk kuzen çocuklarına bana dedırtmeye calıssalar da ben çocuklara çağırırken, gel ablacım dıye dıye ablaya alıştırdım.
eltımle de aramda sanırım 10 yas var, ona da sordum , ''sana abla mı dememi, isminle mi hitap etmemi istersin'' diye. o da ''ısmımle hıtap edersen daha memnun olurum'' dedı. Yenge kelimesi geçmedi bile. Gerçi ben de eltiye yenge denıldıgını bılmıyordum.
eltınız olayı komplekse mı donusturdu nedır, ne saçma olaya donusmus durum. Ben olsam kayınvalideme sorardım, neden böyle davrandığını, onunla alakalı bır durum olmadığını, belki başka bır seye alınmıştır, oyleyse de ogrenmıs olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…