Eltinle problem yaşarsın k.validen tavır yapar.Bunun mantığı nedir ya?

demekki eltini kızı gibi görüyor seni değil, bi laf getirme götürme olayıda geçmiş olabilir, hemen günahını alma, gerçi bi laf getirme götürme olduysa inanıp inanmamakta onun elinde

Yenge ne ya büyükse Abla denir annelerin yengesine diyebilirsn .eltin yaman biri galiba kv dolduruyor amn sende tavırlı ol kısasa kısas

En başta öğrenip öyle başlasaydınız iyi olurmuş. Sonradan yenge demeyi kesmek farklı düşünmelerine sebep olmuş olabilir. Kaynana da eltiye daha yakındır. İlkokul çocuğu gibi sen benim arkadaşıma küstün benimle de küstün sayılır muhabbetleri...

çok ilginç bir durum benim de eltim bana abla diyordu ismimle hitap etmeye alıştırana kadar canım çıktı.nasıl bir ego dur bu ya niye rahatsız oluyor ki ben aksine ismimle hitap etsin istedim

yazdığına göre kaynanan o konuda san hak vermiş.bana kalırsa kaynanan sana başka bir durumdan tavırlı

çok ilginç bir durum benim de eltim bana abla diyordu ismimle hitap etmeye alıştırana kadar canım çıktı.nasıl bir ego dur bu ya niye rahatsız oluyor ki ben aksine ismimle hitap etsin istedim
sen abla denmesini istemişsin,demek ki o da yenge denmesini istiyor.nesi ilginç

Benim kuzenim'de seninle ayni sorunlari yasiyor kayivalidesinin varsa yoksa ilk gelini ayrimciliktan baska bisey degil aralarinda maziden kalan bir yuva bozma anlasmasi oldugu icin cokta guzel anlasir bu iki seytan ! ki onun islerine surekli kuzenim kosardi digeri bir copu kaldirmaya bile tenezzul etmez ! kuzenim kvdesiyle mesafe koydu arasina bu sekilde daha huzurlu !

Aile icinde küsluk olmasin istiyor belki..o yuzdende seni suclu buluyor sebep oldun diye..hersey sen yenge demedin diye baslamis ya.amaaann bosversene cok mu lazim.o sana mesafeliyse sen daha mesafeli ol..esin filan farkedip hayirdir dersede,bende anlamadim boyle boyle,eltim neysede cahildir der gecerim ama anneme kirildim bu sebepten dolayi bana tavir yapti diye dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…