aslında ben de buna benzer bir durum yaşadım, ama ben kıskanç eltiyi oynuyordum...
yeni evlendim, etraftan sürekli soruyorlar çocuk düşünüyor musunuz, ben de hayırlısı olsun diyorum... hiç sevmem insanların özeline bu kadar müdahale edilmesine... isterim istemem, kimseyi ilgilendirmez... neyse bir gün eltimin annesi gelmiş, yine sorular başladı, ama o kadar sıkıştırdı ki, istemiyoruz dedim...
sonra yakın zamanda eltimin hamile kaldığını duydum... bir iki ay sonra atandım ve mali sıkıntı derdi ortadan kalktığı için bebeğimiz olsun istedik,çok şükür rabbim de verdi...

aramızda beş ay vardı... şimdi bana da böyle demişlerdir... kıskandı diye...
herkesin özel hayatı, bazısı paylaşmak istemez... istediğinin tam tersini söyler.. niçin bu kadar zan üzerine eltinizi suçluyor ve mutsuz oluyorsunuz... ayrıca görümceniz ve kayınvalideniz de hatalı... onu size çekiştirip, sizi dolduruyorlar...
ayrıca ev hanımı olması, onu sizden aşağı yapmaz... ben ne ev hanımları biliyorum, hem evinde hem sosyal hayatta benden çok daha aktifler, hemde bunu bir ücret karşılığı yapmıyorlar... saygı duyuyorum... lütfen böyle şeylere takılmayın.. bebeğinizin mutluluğunu kendiniz yaşayın...