- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
Ah canıımm benimde bir elti konum var ki şiddetle okumanı tavsiye ederim..Benim ki düşmanımın başına gelsin istemem..Bizim mutluluğumuzdan mutsuz olan,hayatımızdaki her güzel gelişmeyi taban yapmış IQ su ile aşağı çekmeye çalışan,işi gücü ortalık karıştırmak ve somurtmak olan ve en en kötüsü evlendiğimiz günden beri kocamla aramızı bozmaya çalışan bir boş işler müdürüyle uğraşıyorum tam 3 senedir..Çok şükür gayet başarılı bir şekilde geri püskürttüm tüm manevralarını ama başımı çok ağrıttı işin gerçeği...Bu tip kadınlar kendi hayatlarında ve evliliklerinde mutsuz oldukları için çevresinde pozitif iyi geçinen mutlu huzurlu elindekiyle yetinen kişilere dayanılmaz bir şekilde gıcık olurlar bundan dolayıdır ki sürekli ilgi onlara kaysın diye tüm aileyi seferber ederler,nitekim bizimkide her türlü olanağa sahip olmasına rağmen sürekli acıların kadınıdır,mutsuzdur ve cefakar vefakar annedir(tabiiki görünüşte) utanmadan da her türlü lüksü için çocugunu kullanır,misal tatile gidilecek kızım dağ havası alsın diye kayağa gitmek zorundayız der bunu derkende ayy hiç gitmek istemiyorum aslında sadece kızım için diye ekler,yazında tabi tatillere gidilir hertürlü sosyal aktivite yapılır ve tabiki kızım için gidiyorumyoksa hayatta gitmem diye ekler ama es kaza 2 senede bir biz bir tatile gitme niyetinde olsak hemen başlar küçücük bebek ne anlar denizden güneşten der cahil :)))) Kısacası bu tip tek hucreli canlılara hiç söz hakkı ve fikir beyan etmesine izin verilmeden matematikteki etkisiz eleman muamelesi yapılmalı:)
nişanlıma yavşayan???
yani sevgilisinin kardeşine???
seninki başka bi boyut, sedef türü eltilerden
ben de ilk başlarda eltimi çok seven bir kadındım..
dertleşmesine dertleşir onu dinlerdim yardım ederdim herhangi bir konu da olsa...
ama sonra bunların bir eltiye yapılması en büyük yanlışlar olduğunu anladım...
şimdi başkalarının yanında ve evime geldiğinde güler yüzlü sahne alıyorum resmen tiyatrocu gibi...
bunu da ondan öğrendim..
asla ve asla komşular çağırınca o varsa gitmiyorum bahaneler uyduruyorum baş başa kalmamak için hendek atlıyorum...
asla aslaaa aslaaa
konuşma ortasında laf atarsa politik oluyorum... artık suskunum sır küpüyüm ona karşı... birebir diyalogumuz sadece
bana az pilav koy canım...
tamam canım...
ben de bulaşıklara yardım edeyim canım...
yok sen zahmet etme...
ve kaynanam oradaysa kesin yardım ediyorum yoksa salla gitsin...
o da bana böyle...
Benimde olmaz olsaydı dediğim bir eltim var aramızda neredeyse 18 yaş var...ve ben ilk evlendiğimden itibaren kuyumu kazmaya başladı kıskançlıktan uydurmadığı yalan kalmadı birde evimiz yanyanaydı çok eziyet çektim ondan sürekli depresyona giriyordum...ben nişanlıyken kaynanam hep eltimi bana kötülerdi o kadar çok anlatırdıkii (hadi ordan atıyosun) derdim hep içimden meğersem az bile anlatmış( koluyu komşuyu bile bana düşman etti doğum yaptım kıskançlıktan geçmiş olsuna bile gelmedi...o zman küsülü bile değildik megersem kıskançlığından kocasına benim demediğim şeyleri dediğimi söylemiş oda kızmış bana gelmemişler (( bir kızı vardı Allah kimsnein başına vermesin böyle bir çocuk görmedim ben çocuk ne derse inanıyorlardı kaynanamda dahil buna kız beni çok kıskandı çünkü bütün ilgi onların üzerindeydi babannesini benden kıskandı oda başladı annesi gibi babannesine yalanlar söylemeye ve hep bana surat asılıyordu bana kötülediği gelini bana zarar vermeye başlayınca iyiler olduu nede olsa eltim kaynanamla ugraşmayı bırakıp bnmle uğraşıyordu buda kaynanamın işine gliyordu...kaynımı fitleyip kapıma yolluyordu kocam evde yokken...evimi kaçkere taşımak istedim bir türlü olmadıı olmadıı depresyonlara girdim....balkonlarımız yanyanaydı balkonuma içtiği sigaranın yediği çekirdeğin falan çöpünü atıyordu...evde beslediği kedinin tüylerini tarakla tarayıp astığım çamaşırlara savuruyordu daha nelerrr nelerrr eltim yanımda karnanam karşımda oturuyorduu dleirttiler benii açıkcasıı!...
çok sabrettim çok dua ettim ama Rabbim hiç bşyi kimsnein yanına bırakmıyor...kaynım kaynanamın evini sattı kaynanam taşınmak zorunda kaldı gittii...sonra doymak bilmez kaynım kendi evinide sattı yediii odaa çokk uzaklarda yzülerini bile görmüyorum çok şükür bana çok eziyet ettiler ama Allah oonlara bir tokat vurdu hepsi biryere savurulduu !...
Eltilerinizin ufak defek kusurlarını görmeyin duymayın boşverin..ama benimki gibi eli dili uzunsa uzak durun ben başedemedim..evime gelince diken üstünde duruyordum birşeyimi çalacakmı diyee...çalınıncada adım iftiracıya çıkıyordu adın gelin yaaa çok çektimm çokk!...eltimin kızının 12 yaşındayken başındaki bitlerini bile temizledim ama şimdi o kız 18 yaşında bayramda kaynanmda rasladık elinde sigara bacak bacak üstüne hiç istifini bile bozmuyor hasbam!...unuttu bitllerini temizlediğim günleri nankörler işte !....
Halinize şükredin neler var görün ben şimdi diyorumkii nasıl dayanmışım nasıl çekmişim bunları diyee cahillillik işte ne diyim..
Ama Rabbim gördü herşeyi herkes hakettiği gibi yaşıyor....kimseye kötülük etmiceksin!...
Benim eltim elti dğeil kumamdı mübarekkk anlatsam sayfalar yetmez.....
benimki aday simdilik sadece gicik oluyorum ama ilerde nefret ederim diye dusunuyorum
kendisi inanilmaz yalaka, kayinima her ay para gonderme, kp e hediyeler, kv yi surekli arayip "soyle yapmayi dusunuyorum siz ne dersiniz" diye akil sorma kiiiii hala birakin sozu, nisani, aileler tanismiyor bileee... bir yandan dunyanin en masum kizi rollerine girip diger yandan ailesinden hbrsiz gece kayinimla ayni evde (kv de) kalmalar, esimi ilk gorusunce "abicigimmm" diye bagrina basma, bana karsi ise soguk, esimin amcasinin kizini ise hayatinda iki kere gormesine ragmen onun hakkinda kotu konusma.. bir aday için simdiden bu kadarina pes dediginizi duyar gibi oldum kizlarrr...
alll ben dedim bileee pessssssssssss
olsun tatlim ya kv yi falan sevmiyorum zaten benden uzak birbirilerini yalayip dursunlar, benim arkamda dag gibi kocam var o herseyi tum çiplakligiyla goruyor ve eltiye taviz vermiyor, aday elti ilerde bana birsey yapsa esim hepsini surgune surukler vallahem eltisini hem de annesini sen simarttin, senden destek aliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?