yazıyı okurken kahkaha patlattım, şakamı senin babane yaa :)
keşke şaka olsaydı
efsanedir kendisi, düğün cd'sini izliyoduk her köşe başında eşimi sıkıştırıp bu kız dikbaşlıdır bunu düzelt diyo kameralar çekmiş yaa
eltisini sevmeyen ve görüşmeyen biri de benim ve böyle çok huzurluyum. yaşadıklarımı anlatsam bana hak verir ve bu kadar sabırlı olmama sasardınız . bunca sey yaşadım hemde tek kusurum ve sucum olmadan sanırım beni kıskandı ve kendi aklınca bu şekilde üste çıkmaya çalıştı. allah iyi kişilerle karşılaştırsın içinde art niyet ve kötülük olmasın.
ne yani kocayı boşa başka biriyle evlen mi diyorsun? yoksa umutsuz vaka...
keşke şaka olsaydı
efsanedir kendisi, düğün cd'sini izliyoduk her köşe başında eşimi sıkıştırıp bu kız dikbaşlıdır bunu düzelt diyo kameralar çekmiş yaa
Allah görür valla.. annem neler çekmiş görümcesinden mesela.. 15 senedir görüşmüyor babamda dahil. görümce (yani halam olur :120:) balkondaki radyoyu almış götürmüş. o zamanlarda tvleri bile yokmuş annemlerin, zor duurmdalarmış..sırf babam anneme kızsın diye.
hala denen yaratık dövmüş bile annemibabamda ilişkiyi kesmiş, yani Allahta görür eşlerde görür eninde sonunda, ben buna inanıyorum.
yazık yaa böyle ömre gerçekten yazık
4.5 aylık evliyim. hiçbir sekilde görüşmüyorum. eşimde çok kızıyor ama abisinin hatrına yengesine birsey diyemiyor.canım sen daha çok yeni evlisin sanırım.o yuzden mesafeyi koru gevşeme.bu insanlar değişmez.
4.5 aylık evliyim. hiçbir sekilde görüşmüyorum. eşimde çok kızıyor ama abisinin hatrına yengesine birsey diyemiyor.
bende anlaşamayanlardanım bizimkisi büyüklerin iki elti arasında dengeyi tutturamamasından ve onun aşırı bencil insan olmasından kaynaklanıyor.
doğru diyosun mesela babannem annemin diyabetini kıskanıyo açıkça sordu ben de niye şeker çıkmadı diye, deli mi ne, bazı kadınlar gerçekten tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?