Eltisine gıcık olanlar hadi nerdesiniz?

eltisini sevmeyen ve görüşmeyen biri de benim ve böyle çok huzurluyum . yaşadıklarımı anlatsam bana hak verir ve bu kadar sabırlı olmama sasardınız . bunca sey yaşadım hemde tek kusurum ve sucum olmadan sanırım beni kıskandı ve kendi aklınca bu şekilde üste çıkmaya çalıştı. allah iyi kişilerle karşılaştırsın içinde art niyet ve kötülük olmasın.

keşke şaka olsaydı
efsanedir kendisi, düğün cd'sini izliyoduk her köşe başında eşimi sıkıştırıp bu kız dikbaşlıdır bunu düzelt diyo kameralar çekmiş yaa

eşinde he deyip geçseydi, oğlunu bırakmış torunun evliliğine müdahele, eski topraklar bazen çok fena oluyorlar.

canım sen daha çok yeni evlisin sanırım.o yuzden mesafeyi koru gevşeme.bu insanlar değişmez.

ne yani kocayı boşa başka biriyle evlen mi diyorsun? yoksa umutsuz vaka...

Allah görür valla.. annem neler çekmiş görümcesinden mesela.. 15 senedir görüşmüyor babamda dahil. görümce (yani halam olur :120:) balkondaki radyoyu almış götürmüş. o zamanlarda tvleri bile yokmuş annemlerin, zor duurmdalarmış..sırf babam anneme kızsın diye.
hala denen yaratık dövmüş bile annemi babamda ilişkiyi kesmiş, yani Allahta görür eşlerde görür eninde sonunda, ben buna inanıyorum.

amin.................

yazık yaa böyle ömre gerçekten yazık

herkesi birbirine takarak geçen bir ömür
ama dediği doğru ben dikbaşlıyım belli bi yaşa gelince anneme laf söyletmemeye başladım babama şikayet ediyodu beni babamda diyomuşki nemesise bulaşma ikinizle birden başedemem

4.5 aylık evliyim. hiçbir sekilde görüşmüyorum. eşimde çok kızıyor ama abisinin hatrına yengesine birsey diyemiyor.

onun hatrına bunun hatrına aynısını onlara yapsalar mesela benim eşim kırk kere boşanmıştı ama onların ailesi yaa bir şey denilmez.en fazla boşver uğraşma böyleleriyle değmez.eee öyleyse bunu onlara da söylesene.ben 10 yıldır söyleyecegi gunu bekliyorum

bende anlaşamayanlardanım bizimkisi büyüklerin iki elti arasında dengeyi tutturamamasından ve onun aşırı bencil insan olmasından kaynaklanıyor.

doğru diyosun mesela babannem annemin diyabetini kıskanıyo açıkça sordu ben de niye şeker çıkmadı diye, deli mi ne, bazı kadınlar gerçekten tuhaf

Benim yakın cevremdede var benim hastalığımı senin hastaligini döver der gibi benim ilacım su tozda senin ilacın bu tozda deyip
bu tozda deyip nerdeyseHastalıklarına seviniyorlar dersin yurdum insanı uğraşacak bişey bulamayınca iste böyle birbirlerini yiyorlar

bende görüşmüyorum ömrümün sonuna kadar görmesem aklıma bile gelmez.en iyisi insanın kafası rahat oluyor.

ben ona degil ama o bana gicik oluyor bunu da sulale biliyor zaten kendisi annem yasinda ve benden 1 yil once evlenmis saglik sorunlari nedeniyle cocugu olmuyor kayinvalidemle altli ustlu oturuyorlar ben baska sehirdeyim senede 1 defa gidiyorum tum sulalesiyle aram iyidir ama onun adi deli ye cikmis delilige vurup herkese her lafi soyluyor o deli diyorlar aldirmiyorlar halbuki deli falan degil gayette akilli ortanca eltim de cahillige vurup her lafi sayar herkese ona da cahil derler geriye ben kaliyorum deli de cahilde olmadigimdan normal davraniyorum:) hamdolsun deger veriyorlar ama iki eltimde beni sevmez ozellikle buyuk olan her firsatta laf sokar hiic aldirmam orali olmam daha da delirir ortanca eltimde kiskanir bana soylemez baskalarindan duyarim ama asla umursamam bu konuyu onlar gorseydi ah neler yazarlardi....

Eltisine gıcık olmayan varmıdır acaba :)
walla bizimki aynı bu anlattığınız cinsten,kıskançmı kıskanç ama bir okadar da havamız yerinde
sürrekli bi laf koyup öne geçme gibi hırsı var, saçma sapan hareketler anlıycanız
benimse hayatta aklıma gelmez,güzel güzel konuşup muhabbet ediyoruz mesela dimi,ne varyani bi artistlik yapmadan devam edemezmisin o konuya
illa bi özellik ön plana sürülecek falan,
asla senin bi kaşığının fazla olmasına bile dayanamaz ,ne örnekler verebilir neler sayarım ama galiba eltisi olan bayanlar bu bizim ortak çilemiz :))))))

konu başlığını okuyunca bu konu beni ilgilendirmiyor çok şükür,eltilerimi seviyorum dedim.anaaaaa sonradan aklıma geldi ki elti olduğunu sonradan hatırladığım bir şahıs bana hırsız falan demişti.artık beynim nasıl bir sistem uygulamışsa unutmuş gitmişim.sefam olsun ohhh ohhhh

haha benimki bırakl eltiliği insan olarak sevemeyeceğim anlaşamayacağım bir tip
saçma sapan konusur .yani biz onun kocasını çok öncesinden tanıyoruz ben 10 senedir içlerindeyim
,o daHA 1 YIL OLDU ama oturup annesine kardeşlerine yok o böyledir yok kocam şöyledir diyor.
9 yaş fark var aralarında ama kaynımında akıl yaşı 15 yaş geride olduğu için anlaşıyorlar.
ilk başta çok sinir oluyordum saçına başına konusmasına sonra bir fark ettimki ben zaten bu tarz insanları sevmiyorum
cebinde 5 kuruş parası yok kayın validem baktı faturalarına kadar ödedi.mutfak alışverişlerini yaptı ama milletin içinde yok şunu alcam yok buraya
tatile gidicem 5000 liraya fotoğraf çektiricem yani böyle gereksiz şeyler çok sinirleniyordum yalan söylüyordu

Hayatıma anlam katan en güzel sözü öğrendim BANANEEE sonramı hiçç umursamıyorum arada ataklar geliyor ama
ALLAH İYİLİK VERSİN DİYORUM O KADAR,
öfkenin sonu yok muhatap olmuyorum onun seviyesine inemiyorum napayım karakter meselesi...:))

Ayyh elti demeyin bana :)) benim eltinin bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var valla. Onlar kv ile aynı mahallede oturuyorlar Allah a şükür biz başka bir şehirdeyiz. Ama artık benim dedikodumu mu yapıolar ne yapıolarsa ne zaman gitsek onların yanına önce tüm sülale bana bi ön yargılı soğuk davranıyorlar. İki üç gün sonra canım gelinim biricik gelinim diye beni öve öve bitiremiyolar. Tabi o sıra eltim ortalıkta yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…