Ay bu evlenmeden önce görümceyle eltiyle kaynanayla vs.. kurulan hayallere bayılıyorum yaaa...
Ne garip hayal dünyanız var, eltiyle çok iyi anlaşmayı felan hayal ediyorsunuz...
Yeni bir ailenin içine nötr girilir hayalsiz, kişiler tanınır ve ona göre davranılır...
Hayallerim yıkıldı diye ağlanmaz sonra...
sanırım evet ar damarı çatlamış gibi.geçenlerde nişanlımın okuldan bi dansözle çekilmiş fotosu vardı.malum çok eski bi foto.ben öyle şeylere takılmam.ama eltim elime verdi al bu da seninki dedi.sonra bende nişanlımı kızdırayım dedim.takıldım biraz,sonra nişanlım sen köpür evdekileri ara fırçala neden veriyosunuz o fotoyu diye.ben utandım onlar yerine kızdığı için.benim yüzüm kızardı keşke şaka yollu olsa dahi takılmıyayım diye ama hepsinin suratı bi çeşit oldular yani düşünsene.beni suçlu hatalıu gördüler bi de üstüne kaynanam eltime bakarak ben seni niye seviyorum çünkü yalanın yok dedi.ya bi bilseniz.hiç bi kötü niyetim yok kendi haklılığımı bile pişmanlıkla yaşıyorum.(eltim 29 nişanlım 33 ben 26 yaşındayım.eltim kaçarak evlenmiş acaba bunun da bi payı var mı diye düşünüyorum
Canım kaçarak evlenmesi problemin başlıca nedenlerinden zaten sana yapılan hiç birşey ona yapılmadı çünkü kaçtı gelinlik giymedi düğünü olmadı hadi sonradan olsa bile planlayarak yapılmış bir düğün gibi olmaz.Ondan dolayı bizi kıskanıyorlar işte..Ve büyük gelin olduklarından herşey kendilerinin olsun istiyorlar.Kıskançlığıyla eltim benim düğünümü maf etti ve hala benimle uğraşıyor eşimin dengesizlikleri bir yana bir de elti,kaynana çıkınca çekilmez oluyor.İnan huzurunu bozmak için her yola başvuruyor bu tarz insanlar yapamayacakları şey yok bunu söylemiş olayım sana ki eşinde ondan taraf olabilir abimin karısı ne yapayım der durur benimki sanki ben kadına kuma gitmişim gibi davranır.Eşimle problemlerim zaten var ama bu yengesinin beni azarlar gibi konuşmaları yalanları bu evliliği bitirecek.Aile çok önemli çookk..Benim gücüm yetmiyor onla uğraşmaya
sımdıden arabımızı satsak altınlarımızı satsak ne kadar paramız olur dıye hesap yapıyorum bıran once o evden cıkabılmek ıcın. elıme gecen 5 lırayı bıle kenara atmaya calısıyorum. o kadar sınırlerım bozuk kı her sanıye yenı bı ev halıyle yasıyorum. sen sanslısın bıraz daha. eger nısanlın senı bu konuda anlamıyorsa ona sıkayet etme ve eltınlede samımıyetı kes. benımkıde dengesızdır bı bakarsın can cıger olmus bı bakarsın dusman bende bakıom nası ona gore tavrımı koyuyorum guluyosa ters yapmıom ama konusmuyosa umrumda bıle olmuyo varlıgı ve ınan bu onun canını daha cok sıkıyo. sende öle yap sakın yaklasmaya calısma bu tıp ınsanlar sen yaklastıkca kendını bısı sanar. ınan zamanla nısanlında olanları fark edıcektır sadece sabret. benımkı simdi benden once fark edıo herseyı. sana yıne söle yaptı sunu dedı dıye kendı konu acıyo
peki sizin kardeşiniz gibi sevdiğniz kaynınızın nişanlısına davranışınız nasıl?sanırım kaynınızın nişanlısını görmezden geliyosunuz.:96:
Estağfurullah ben o sıfatlardan hiç birini kullanmadım, dikkatli okumamış olacaksınız ki daha evvelde belirttiğim gibi diğer durumlara yapılacak bir yorumum yok. Herkes yaşadıklarına kendi penceresinden bakar. Ben size haklısınız haksızsınız gibi bir yorum yapmadım eltinizin hal ve hareketleri ile ilgilide bir şey yazdığımı hatırlamıyorum bu gibi sorunlar iki taraftan da farklı yansıtılır. Aynı konuyla ilgili olarak eltiniz buraya konu açsa eminim ki anlatım farklılığı iki farklı hikaye anlatır. Belkide bu konuda sizi destekleyenler onun anlatımıyla onu desteklerler, belli mi olur belki siz o kişinin eltiniz olduğunu anlamadan anlattıklarına hak bile verebilirsiniz. Eltimle diyaloğumu sormuşsunuz, onu görmezden gelmem gibi bir şey söz konusu değil gerektiğinde eleştiririm de, sohbette ederim birlikte çok şey de paylaşırım. Onu görmezden gelmem demek onunla birlikte kardeşime de saygısızlık demek, zira onu eş olarak seçmiş aileye sokmuştur. Ayrıca ben yalnızca size yazmadım bir kaç arkadaş gereksiz samimiyet gibi bir şeyler yazmış onu tuhaf bulduğum için kendimden örnek verdim, hata etmişim.yani kaynınızı severken nişanlısınıda seversiniz sanırım.benim eltim tabiki 12 yıllık gelin üstelik benden 3 yaş büyük ailesi olmuş espiri yapacak konuşacaklar edecekler ama benim eltim nişanlımın yanındayken ben sanki ben hayaletmişim hiç orda yokmuşum gibi davranıyor.bence siz konuyu anlayamadınız.ben geri kafalı,kişiliği karakteri gelimemiş biri değilim.ama bir açık beyan birşey vardır onuda anlamıcak kadar saf değilim.
inşallah tez zamanda alırsınız kendi evinizi...
rabbim gönlünüze göre versin...
bende kıyısından döndüm...
az kalsın aynı sitede oturacaktık...
allahtan biz son anda orayı satıp şehir içinden ev aldıkta gitmedik oraya
gitseydik düşünemiyorum bile uzakken böyle ise yakınken ne olurduk allah bilir...
benim eltimde aynen senin anlattığın tiplerden..
yaptığın davranış şekli tam da benim uyguladığım ve arkadaşa anlatmak istediğimdi....
Canım kaçarak evlenmesi problemin başlıca nedenlerinden zaten sana yapılan hiç birşey ona yapılmadı çünkü kaçtı gelinlik giymedi düğünü olmadı hadi sonradan olsa bile planlayarak yapılmış bir düğün gibi olmaz.Ondan dolayı bizi kıskanıyorlar işte..Ve büyük gelin olduklarından herşey kendilerinin olsun istiyorlar.Kıskançlığıyla eltim benim düğünümü maf etti ve hala benimle uğraşıyor eşimin dengesizlikleri bir yana bir de elti,kaynana çıkınca çekilmez oluyor.İnan huzurunu bozmak için her yola başvuruyor bu tarz insanlar yapamayacakları şey yok bunu söylemiş olayım sana ki eşinde ondan taraf olabilir abimin karısı ne yapayım der durur benimki sanki ben kadına kuma gitmişim gibi davranır.Eşimle problemlerim zaten var ama bu yengesinin beni azarlar gibi konuşmaları yalanları bu evliliği bitirecek.Aile çok önemli çookk..Benim gücüm yetmiyor onla uğraşmaya
Estağfurullah ben o sıfatlardan hiç birini kullanmadım, dikkatli okumamış olacaksınız ki daha evvelde belirttiğim gibi diğer durumlara yapılacak bir yorumum yok. Herkes yaşadıklarına kendi penceresinden bakar. Ben size haklısınız haksızsınız gibi bir yorum yapmadım eltinizin hal ve hareketleri ile ilgilide bir şey yazdığımı hatırlamıyorum bu gibi sorunlar iki taraftan da farklı yansıtılır. Aynı konuyla ilgili olarak eltiniz buraya konu açsa eminim ki anlatım farklılığı iki farklı hikaye anlatır. Belkide bu konuda sizi destekleyenler onun anlatımıyla onu desteklerler, belli mi olur belki siz o kişinin eltiniz olduğunu anlamadan anlattıklarına hak bile verebilirsiniz. Eltimle diyaloğumu sormuşsunuz, onu görmezden gelmem gibi bir şey söz konusu değil gerektiğinde eleştiririm de, sohbette ederim birlikte çok şey de paylaşırım. Onu görmezden gelmem demek onunla birlikte kardeşime de saygısızlık demek, zira onu eş olarak seçmiş aileye sokmuştur. Ayrıca ben yalnızca size yazmadım bir kaç arkadaş gereksiz samimiyet gibi bir şeyler yazmış onu tuhaf bulduğum için kendimden örnek verdim, hata etmişim.
sanırım evet ar damarı çatlamış gibi.geçenlerde nişanlımın okuldan bi dansözle çekilmiş fotosu vardı.malum çok eski bi foto.ben öyle şeylere takılmam.ama eltim elime verdi al bu da seninki dedi.sonra bende nişanlımı kızdırayım dedim.takıldım biraz,sonra nişanlım sen köpür evdekileri ara fırçala neden veriyosunuz o fotoyu diye.ben utandım onlar yerine kızdığı için.benim yüzüm kızardı keşke şaka yollu olsa dahi takılmıyayım diye ama hepsinin suratı bi çeşit oldular yani düşünsene.beni suçlu hatalıu gördüler bi de üstüne kaynanam eltime bakarak ben seni niye seviyorum çünkü yalanın yok dedi.ya bi bilseniz.hiç bi kötü niyetim yok kendi haklılığımı bile pişmanlıkla yaşıyorum.(eltim 29 nişanlım 33 ben 26 yaşındayım.eltim kaçarak evlenmiş acaba bunun da bi payı var mı diye düşünüyorum
hımmmm olay anlaşıldı..kıskançlığı en çok kaçarak evlendiği bazı şeyleri yaşayamadığı için kaynaklanıyor.kaynana kimbilir hakkında neler anlattı da eltine "yalan söylemediğin için seviyorum "demiştir..hiç takma bile..benim eltim de yazları memeleket gidince bizden önce giderler kaynanamı bana karşı doldurur oraya gittiğimizde kadın bazı konularda bana terslenir..bi gün dayanamadım anlattım herşeyi bunca sene hiç ben X'in hakkında bişiler anlattım mı anne dedim "hayır" e ozaman neden o sana hakkımda bişi anlatınca terslemiyorsun ne derdin varsa onunla hallet demiyorsun seni doldurup doldurup üstüme yollamasın dedim..bu sene bizden önce gittiler.eşim gidemicez diyordu ama dün gideriz dedi ilginçtir ki...bakalım gene ne ile doldurdu kaynanamı..
sana ısrarla diyeceğim şey "Doğru ol doğruluktan ve duadan ayrılma üstlerine devamlı Ayetel Kürsi oku ve Allaha havale et.inan zamanla çıkacak kimin ne olduğu..sevmesinler ya sevmezlerse sevmesinler sen de onları sevmezsin resmi olursun olur biter.kocanla iyi ol önemli olan bu.anne babasına saygıda kusur etme.Aldığın aile terbiyesini göster onlara..terbiyesizlik değil.."
benimde eltim karşımda kayınvalidemin kucağına yatıyor saçlarımı okşa anne diye.anlamıyorumki ne gerek var
bugüne kadar hep okuyarak mutlu oldum.belki düzelir.düzelmezsede kendileri bilir ama insan sevmediği birine saygı da hürmet edemiyo ben bu konuda daha önce çok kaybettim.biraz siyasetçi olmak gerek.dediklerin doğru:26:
bence eltin sevmemiş canım seni resmen, bi şekilde aranızı ısıtmaya çalışsan?
hani ikiniz bişeyler yapsanız vs.
çünkü bir arkadaşım var, çok garip davranışları var sürekli hava atmaya çalışır bana eleştirmeye vs çalışır, ben de artık onu yok sayıyorum bişey anlatırken yüzüne bakmıyorum. sadece aynı ortamda bulunmak zorunda olduğum için aynı ortamdayım yoksa özel olarak asla onla bişey yapmam. aynı eltin gibi yok sayıyorum onu, ama bildiğin yüzüne bile bakmak istemediğimden. gerçi sen ne yapıp bu kadar nefret ettirmiş olabilirsin bilemiyorum, belki de sadece kıskançlığını abartıp bu kadar uzattı takıntı yaptı seni, biraz buzları kırmayı dene derim.
ha ben olsam amaan banane derdim ben de onu görmezdim ama sen kafaya taktığın için öyle dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?