Eltisiyle içten içe sorun yaşayanlar

Zaten sürekli hafif bir tebessümle karsılık veriyorum..
Kesinlikle sana katılıyorum hep ön plana cıkma, kendini dinletme cabası icinde bunu farkettim.

Oda aynı eltin gibi biri mesela yaptıgı temizligi balladıra ballandıra anlatır söyle yaptım, böyle yaptım..
Evde bütün gün toz bezi elimde sürekli toz alıyorum..

Temizlik yaptım de gec normalide budur bence. Nereyi kac kere sildiginden banane ki?
Konuasacak baska birsey kalmadı mı yahu diyesim geliyor da hadi neyse sus sabret diyorum..

Son düzenleme:

evet korkuyorum açıkçası bunları yapan başka şeylerde yapar diye.bende çok okuyan biriyim ama onları aklıma getirmek istemiyorum.şimdilik nişanlımla bu konuyu kapattık tabi uzun uzun kavgamızdan sonra.bakalım sabredip görücem sonunu.ay ne fena insanlar ya burda güzel güzel anlaşalım diyorum illa bişeyler yapıyo neden böyle yapıyo niyeofff

sanırım evet ar damarı çatlamış gibi.geçenlerde nişanlımın okuldan bi dansözle çekilmiş fotosu vardı.malum çok eski bi foto.ben öyle şeylere takılmam.ama eltim elime verdi al bu da seninki dedi.sonra bende nişanlımı kızdırayım dedim.takıldım biraz,sonra nişanlım sen köpür evdekileri ara fırçala neden veriyosunuz o fotoyu diye.ben utandım onlar yerine kızdığı için.benim yüzüm kızardı keşke şaka yollu olsa dahi takılmıyayım diye ama hepsinin suratı bi çeşit oldular yani düşünsene.beni suçlu hatalıu gördüler bi de üstüne kaynanam eltime bakarak ben seni niye seviyorum çünkü yalanın yok dedi.ya bi bilseniz.hiç bi kötü niyetim yok kendi haklılığımı bile pişmanlıkla yaşıyorum.(eltim 29 nişanlım 33 ben 26 yaşındayım.eltim kaçarak evlenmiş acaba bunun da bi payı var mı diye düşünüyorum

benimde eltim karşımda kayınvalidemin kucağına yatıyor saçlarımı okşa anne diye.anlamıyorumki ne gerek var

evet olabilir

canım daha nişanlısın ama bak ne güzel daha baştan anlamışsın benim ailem daha nişanda sadece ailem değil ya herkez arkadaşalrımdan tut tüm çevrem nişanda dediler eltinden uzak dur bende abartıyorlar sandım ama baktım herşeyime karışıyor güya işine karışmak gibi olmasın ama şunu yapsan böyle olur şöyle olur diyor 1,2 ses çıakrtmadım eşimede rahatsız olduğuma söyledim ona göre bana yardımcı olmak istiyor ama bana göre hayatıma karışıyor, neyse akşamda bir muhabet oldu kayınvalidemle bir işim vardı gene işime karıştı şöyle yapın daha mantıklı olur dedi bende sırf onun dediğini yapmamak için kendim bir plan kurdum uygulucam bu akşam,

benimkide tam tersi çok imalı bi şekilde sürekli urguluyor ben hiç bişeye karışmam diyor.yok çözemedim çözsem ona göre davranıcam.ama çözemiyorum.ama çok hesapçı ben o kadar içten hesap yapamam patlarım dikilirim insanın karşısına sen ne demek istiyosun derim ama eltim çok uyanık yani çözemiyorum.bide benim yanımda başkalarına diyoki benim duyacağım şekilde''ben karışmam karışmam,ses çıkarmam çıkarmam ama bir karışır bi çıakrırsam çok fena yaparım insanı''diyor.komik ya.

Diğer mevzulara yorum yapamayacağım ama ben eltiniz ve nişanlınız arasında ki samimiyeti yargılamanıza şaşırdım biraz. 5 yıllık evliyim ve bir kayınbiraderim var , benden 5 yaş küçük ve nişanlı yakında düğünü olacak bizde çok samimiyiz. Şakalaşırız uzun sohbetler ederiz. Hatta 2 sene evvel eşim askerdeyken zaman zaman kayınvalidemlerde kalırdım sabaha kadar sohbet ettiğimiz zamanlar olurdu. Açıkçası eltim bizim bu diyaloğumuzdan rahatsızlık duysa ve bunu ima etse çok kırılırdım. o benim kardeşim, ben onu tanıdığımda çocuktu şimdi 22-23 yaşında koca adam yakında evlenecek ama benim gözümde hala aynı kişi. İlk tanıştığımız zamanlar ablasıydım şimdi yengesi. O hep benim kardeşimdi ve hep öyle olacak. Aynı zamanda eşimde eltimle iyi geçinir sohbet ederler, şakalaşırlar hiç bir zaman bundan rahatsızlık duymadım. O sebeple olacak ki gereksiz yakınlık denilmesi bana tuhaf geldi. Ama dediğim gibi diğer konularda bir yorum yapamayacağım.

Böyle biriyle başa çıkmak çok zor.

Nişanlının yanında farklı , yalnızken farklı davranacak kadar kişiliksiz biriyle baş etmek için onun gibi olmak gerekir ; bunu da herkes yapamaz.

peki siz kardeşiniz gibi sevdiğiniz kaynınızın nişanlısına davranışınız nasıl?

peki sizin kardeşiniz gibi sevdiğniz kaynınızın nişanlısına davranışınız nasıl?sanırım kaynınızın nişanlısını görmezden geliyosunuz.:96:

peki sizin kardeşiniz gibi sevdiğniz kaynınızın nişanlısına davranışınız nasıl?sanırım kaynınızın nişanlısını görmezden geliyosunuz.:96:

yani kaynınızı severken nişanlısınıda seversiniz sanırım.benim eltim tabiki 12 yıllık gelin üstelik benden 3 yaş büyük ailesi olmuş espiri yapacak konuşacaklar edecekler ama benim eltim nişanlımın yanındayken ben sanki ben hayaletmişim hiç orda yokmuşum gibi davranıyor.bence siz konuyu anlayamadınız.ben geri kafalı,kişiliği karakteri gelimemiş biri değilim.ama bir açık beyan birşey vardır onuda anlamıcak kadar saf değilim.

slmlar bence tek yapmanız gereken bu kadar politik davranan birisi karşısında susup kimse ile duygularınızı düşüncelerinizi paylaşmamak çünkü siz ne derseniz karşınızdaki kişi sizi yanlış anlayacaktır... eltinizdeki tekliği kaybetme korkusu çünkü şimdiye kadar tek gelindi şimdiden sonra biri daha var artık gelin olarak... ikili muhabbetlere girmeyin derim ben o size soru sorduğunda ise kısa kestirme cevaplarla geçiştirin... ama siz şikayet edip konuştukça herkes sizin onu kıskandığını düşünecektir...
bırakın susan değil konuşan çatlar unutmayın...

demekk ki eltilerin hepsi aynı bende de var tam fıkralık bı eltı bazen nasıl tepkı verecegımı bıle sasırıyorum. sureklı bı plan pesınde neyı nasıl kursam nasıl laf soksam nasıl canını sıksam falan. o kdar kıskanckı yıllar once kavga dovus kendı evınden cıkıp kıraya gıtmıs sımdı ben evlenıp onların evının ust katındakı evde oturucam dıye gerı gelıyo. sadece gozunu para burumus bızımkının kendı kardeslerını dusunmeyen haksızlık yapıp kendıne sureklı para kayırandan bıze pek hayır gelmez allah sonumuzu hayır etsın. bırlıkte oturacagımı dusundukce uykularım kacıyor

uffff allah yardımcın olsunnn....

en azından öyle olmadığımı düşünüyorum

senin durumun daha kötüymüş:96:

sımdıden arabımızı satsak altınlarımızı satsak ne kadar paramız olur dıye hesap yapıyorum bıran once o evden cıkabılmek ıcın. elıme gecen 5 lırayı bıle kenara atmaya calısıyorum. o kadar sınırlerım bozuk kı her sanıye yenı bı ev halıyle yasıyorum. sen sanslısın bıraz daha. eger nısanlın senı bu konuda anlamıyorsa ona sıkayet etme ve eltınlede samımıyetı kes. benımkıde dengesızdır bı bakarsın can cıger olmus bı bakarsın dusman bende bakıom nası ona gore tavrımı koyuyorum guluyosa ters yapmıom ama konusmuyosa umrumda bıle olmuyo varlıgı ve ınan bu onun canını daha cok sıkıyo. sende öle yap sakın yaklasmaya calısma bu tıp ınsanlar sen yaklastıkca kendını bısı sanar. ınan zamanla nısanlında olanları fark edıcektır sadece sabret. benımkı smdı benden once fark edıo herseyı. sana yıne söle yaptı sunu dedı dıye kendı konu acıyo

Ay bu evlenmeden önce görümceyle eltiyle kaynanayla vs.. kurulan hayallere bayılıyorum yaaa...
Ne garip hayal dünyanız var, eltiyle çok iyi anlaşmayı felan hayal ediyorsunuz...
Yeni bir ailenin içine nötr girilir hayalsiz, kişiler tanınır ve ona göre davranılır...
Hayallerim yıkıldı diye ağlanmaz sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…