ayyy döverim onu ben. o neymiş ya. kayınbirader demek abi demek kardeş demek bu nasıl tavırlar. bence uzak durun uzak tutun kendinizden ve nişanlınızdan.
ama bi görseniz inanın çok sinir bozucu.bir aradayken hiç görmesem laf sokması bile yetiyo.yok daha taze gelinim şimdiden tahrik ediyo laf söyliyeyim diye sanırım.ama yapmıyorum.yaparsam kötü olur cıngar gelin derler diye sabrediyorumevet bu arada nişanlımla eltimin öyle samimi olmasıda beni çok geriyo.ve nişanlımda bu durumu hiç farketmediğini benim abarttığımı söylüyo iyice geriliyorum
yeni gelinleri olacaksın diye kıskanıyordur bence. hiç takma ama hiçte alttan alma bence o kimki alttan alacaksın ezdirme kendini
ama bi görseniz inanın çok sinir bozucu.bir aradayken hiç görmesem laf sokması bile yetiyo.yok daha taze gelinim şimdiden tahrik ediyo laf söyliyeyim diye sanırım.ama yapmıyorum.yaparsam kötü olur cıngar gelin derler diye sabrediyorumevet bu arada nişanlımla eltimin öyle samimi olmasıda beni çok geriyo.ve nişanlımda bu durumu hiç farketmediğini benim abarttığımı söylüyo iyice geriliyorum
yeni gelinleri olacaksın diye kıskanıyordur bence. hiç takma ama hiçte alttan alma bence o kimki alttan alacaksın ezdirme kendini
bak buna katılıyorum işte benim eltim 2 seneye yakın tek gelin biricik gelin modundayken ben gelince bozuldu bayağı hep kayınvalideme "onu seviyorsunuz varsa yoksa o "diyormuş....bir keresinde "eşimin anneannesi beni çağırıyor çok seviyorlar ben de onları çok sevdim "dedim aklıma bişi gelmeden, hemen eltim atladı "beni de seviyorlar" o an gülmemek için zor tutmuştum kendimi....evime eşyamın çeyizimizi beraberce getirdiğimiz gün kalabalık olduğu için masaya 2 grup olup sırayla oturduk.son olarak ben kaldım masada ve salatayı çok sevdiğim için yemekten çok salata yemeye başladım..sevgili elticiğim hemen geldi masaya oturdu etraftan" x sen yemek yememiş miydin ?diye soranlara "salata yicem!" demesi bayağı sinir bozucuydu ne kadar kendini küçük düşürüyor farkında bile değil akılllı geçiniyor ama milletin alaycı gülüşlerinden bile anlamıyor...daha çok örnek var da devamlı kocasıyla olan ilişkisini övmesi;yok neymiş gece rahat durmamış eşi..terbiyesizliğin bu kadarı! aynı düğüne denk gelirsek bana inat nazlana nazlana dans etmeye kalkarken (annesini de mutlaka getirir öğretmiş belli )annesinin ;"aa kızım sen niye kocanla dans etmiyorsun "diye her seferinde laf aramaları ki sevmem dans etmeyi..edeceksem evimde başbaşa daha romantik geliyor...resmen bana gösteriş yapmaya çalışmalar...elti gibi biri daha var o da aynısı..aynı oratama gelince bu ikisi "kocamın koluna şöyle yatarım daracık kanepeye sığarız birlikte tv izleriz ben hep kolunda uyurumm..bir gün dayanamayıp; "evet siz çocuklarınızı böyle yakınlaşarak yaptınız biz de uzaktan uzağa mektuplaşarak yaptık zaten "dememek için zor tutuyorum ya kendimi seviyorsan seviyorsun sarılıp yatıyorsan yatıyorsun bunlardan bana ne.. ister sarıl ister başka şey yap ama böyle mahrem konularını neden ifşa ediyorsun hava atmaya övünmeye çalışarak !birgün hastaneden dönüşte bize eve geldiler .yemek yapmaya kalktım kızım da daha küçük 2 yaşlarında; nasıl ağlıyor anlatamam pilavımı koyamadım .ayıp olmasın içeriye gideyim yalnız bıraktım diye bir de içeri girdim ki uzanmış kocasının dizlerine yatmış ikisi de hiç istifini bile bozmuyor.inanın ben utanıp çıktım o samimi hallerinden..aklı sıra eşim dışarıda yapı itibariyle biraz sert soğuk gibi durur ya hava atıyorlar ki ben de eşime bu konuda katılırım karısını seven evinde efendim!"annem kızım sen sakın o dengesizlere uyma kocasıyla çocuğunu övüp duran yarı yolda kalmış hep " der.Allah ım beni bunlara uydurmaktan dengesizliğe düşmekten korusun ..aminn.
Senin su anlattıkların bana simdi birini hatırlattı..
Anlattıkları seyler bana da cok gereksiz ve abes geliyordu hatta benmiyim garip olan diyordum kendi kendime. :26:
Kahvaltısını tepsiyle, tv karsısında yapması, dusta 1 saat burusuna kadar kalması, yatarken esiyle espirili muhabbetlerini anlatması vs. vs.
iyi de ne varki bende tv karşısında ağır ağır oyalanarak yemeyi severim,duşta fazla kalmasını söylemesi de normal de..eşiyle yaptığı yatak muhabbetini anlatması bana da abes geldi doğrusu..tv karşısında kahvaltısını öve öve bitiremiyorsa ha işte bu abestir...
Sorun öve öve anlatması malesef ki! Yani normal birseyi cok farklı birseymis gibi anlatıyor sürekli!
Sürekli onu dinliyoruz aynı ortamdayken.. Hic susmuyor, anlatacaklarıda hic bitmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?