Igne ve fitili almaniz iyi olur, bulmaya calisip son saniye strese girmezsiniz. Ben de hic kan bakilmadi, ancak ultrasona 3 kere girdim cunku rahmin optimum kalinliginda progesteron baslatiyorlar. Sizi anliyorum, hic korkmayin. Yuzdunuz kuyruguna geldiniz. Ultrasonlar beni de cok geriyor ama hemen cok kisa surede olcum yapiyorlar ve gonderiyorlar. yumurta toplama surecindeki gibi olmuyor.
Yumurta toplamadan sonra niye yatirdilar sizi anlamadim. OPU olunca, 1-2 saat dinlendirip eve yolluyorlar. Sizin baska bir hassasiyetiniz olmustur. Embriyo tansferinde anestezi falan yok. Odaya aliniyorsunuz, daha ne nedir anlayana kadar bitiyor 5 dakikada. Odaya dinlenmeye aliniyorsunuz cunku embriyo tutunmasi icin bir muddet dinlenmeniz gerekiyor. Tek rahatsizlik veren kismi idrar keseniz dolu girmek zorunda oldugunuzdan ufaktan cis baskisi oluyor. Emriyo transferine girip ciktiginizda, basinizi kaldirip kimseyle sohbet etmeyin, karin kaslariniz kasilmasin. Uzanin dinlenin, evinize geldiginiz gunlerde de kendinizi guzel filmler, sevdiginiz aktivitelerle odullendirin. Cok yipranmissiniz, hakettiniz guzelce dinlenmeyi artik.