Embriyo kalitesi

Rahim iç sıvısını taklit eden bir madde diye biliyorum embriyo yapıştırıcı diye de söylüyorlar embriyo çözüldükten sonra onda bekletip o şekilde transfer ettiler bana ilk ikisinde embriyolar 5aa kalite olmasına rağmen tutmadı 3. Transferde embriyo glue ve uterin prp yaptılar prp de 7 tüp kan aldılar benden yararlı hücreleri ayırıp transferden iki gün kadar önce rahme enjekte ettiler iki gün sonra embriyo glue yaptırıp transfer oldum 3. Transferim pozitif oldu çok şükür bir kere hamile kalırsan gerisi kolay demişti doktorum öyle de oldu
Çok teşekkür ederim ☺️ ilk denemem olacak doktorum yapar mı bilmiyorum ama not aldım kontrolde danışacağım sağolun ☺️ sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏🏻

Çok teşekkür ederim ☺️ ilk denemem olacak doktorum yapar mı bilmiyorum ama not aldım kontrolde danışacağım sağolun ☺️ sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏🏻
Benim ilk iki denemem olumsuz olunca yapılmıştı hatta ilk deneme olumsuz olunca tıbbi genetik bölümüne gitmiştim doktor keşke tüp bebek sürecine başlamadan gelseydin demişti sizde transfere ne kadar var bilmiyorum ama en azından kan pıhtılaşma testi verin benim kan pıhtılaşmam çıktı ve ikinci transferde iğne başladık

Kızlar merhabalar, uzatmadan konuya gireceğim zamanınızı almayım çok, 2 embriyom oluştu biri 5.gün 3AA diğeri 6.gün 4AA kalitede. Embriyolog tecrübelerime göre yüzde 90 tutar dedi ama olumsuz şeyler de okudum, bu kaliteler orta diye de okudum, bu kaliteler nasıl? Bunlarla tutan veya tutmayan arkadaşlar var mı? Yardımcı olur musunuz?
5.gun embriyosu 4bc ve suan 1yasinda 🥰😀hic kafa yorma o tutar bu tutar normal gebelikte hangimiz biliyoruz embriyo.kalitesini allah nasip ettimj oluyo iste.. akisina birak

Kızlar merhabalar, uzatmadan konuya gireceğim zamanınızı almayım çok, 2 embriyom oluştu biri 5.gün 3AA diğeri 6.gün 4AA kalitede. Embriyolog tecrübelerime göre yüzde 90 tutar dedi ama olumsuz şeyler de okudum, bu kaliteler orta diye de okudum, bu kaliteler nasıl? Bunlarla tutan veya tutmayan arkadaşlar var mı? Yardımcı olur musunuz?
AA kalite iyi demek orta değil. 4 ve 3 rakamları boyutunun küçük olduğunu gösteriyor. Benimde 4 AA var bir tane gebelik ihtimali yüksek iyi kalite dediler.

Rahim iç sıvısını taklit eden bir madde diye biliyorum embriyo yapıştırıcı diye de söylüyorlar embriyo çözüldükten sonra onda bekletip o şekilde transfer ettiler bana ilk ikisinde embriyolar 5aa kalite olmasına rağmen tutmadı 3. Transferde embriyo glue ve uterin prp yaptılar prp de 7 tüp kan aldılar benden yararlı hücreleri ayırıp transferden iki gün kadar önce rahme enjekte ettiler iki gün sonra embriyo glue yaptırıp transfer oldum 3. Transferim pozitif oldu çok şükür bir kere hamile kalırsan gerisi kolay demişti doktorum öyle de oldu
Doktorun kimdi canim

Hayırlı olsun canım tedavi sürecin 4AA ve 3AA kaliteli embriyo kategorisinde hiç kötüyü düşünme hep pozitif ol pozitif sonuçlar gelsin inşallah ben 2021aralık ayında 2 tane 4AA 6.gun embriyosu transferi oldum ve bir kızım oldu şuan onüç aylık donmuşlarım var iki tane 2AA kalitesinde onları transfer ettirmeyi düşünüyorum umarım çözüldüklerinde kaliteleri artar tek umudum o başka embriyom yok çünkü Rabbim hayırlısı ile olumlu sonuç nasip etsin size inşallah kucağınızı boş bırakmasın🤲🏻
Kuzum kaç haftalık olduğu transfer yapıldığı günden itibaren sayılıyor demi

Benim embriyo 4bc orta kaliteydi. Çok akıllı bir kızım oldu. Tutmayabilir tekrar yumurta toplar daha iyi kalite elde ederiz demişti dr. Bazen orta ya da kötü dediğimiz tutuyor tutarken en iyiler tutmuyor. İyi kötü diye araştırma yapmak stres kaynağı. Bence düşünmemek ve araştırmamak için oyalanacak aktivite bulmalısın. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım sürecin hayırlı olsun inşallah 💐 ben 4AA bir embriyo ile şu an hamileyim çok şükür. Aklına kötü bir şey gelmesin zira 2 embriyon da hücre kalitesi açısından çok iyi , başlarındaki sayılar ise gelişim derecesini temsil ediyor❤️ Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin ❤️

Hayır son regl tarihinden yine. İnternette hesaplayıcı var tüp bebekte bir kaç gün fark ediyor ama genelde sorulduğundan söylüyoruz zaten son regl tarihini ve transfer tarihini
Peki bu transferin belirli günleri var mı? Yoksa istenilen zaman oluyor mu? Beni 15inde çağırdılar kontrol için ben cuma istiyordum transferi kan testlerine bakıp karar vereceğiz dediler yaparlar mı? İşten öyle zırt pırt izin alınmıyor ya

Peki bu transferin belirli günleri var mı? Yoksa istenilen zaman oluyor mu? Beni 15inde çağırdılar kontrol için ben cuma istiyordum transferi kan testlerine bakıp karar vereceğiz dediler yaparlar mı? İşten öyle zırt pırt izin alınmıyor ya
Kan testlerine ultrason muayenesine rahim kalınlığına konulacak embriyonun gününe göre değişiyor transfer tarihi ve bu konuda belli bir gün belirliyorlar yani sen cuma istiyorsun diye cuma olamayabilir denk gelirse ne ala tabi. Ben reglin 20. Günü transfer olmuştum 5. Gün embriyosu

Kan testlerine ultrason muayenesine rahim kalınlığına konulacak embriyonun gününe göre değişiyor transfer tarihi ve bu konuda belli bir gün belirliyorlar yani sen cuma istiyorsun diye cuma olamayabilir denk gelirse ne ala tabi. Ben reglin 20. Günü transfer olmuştum 5. Gün embriyosu
Anladınm kuzu çok teşekkür ederim inşallah denk gelir o zamana ya

Merhaba sizin transferiniz oldu mu ?benim 4. Tüp bebek denemem.2 aşılama ve 2 doğal gebelik ve gebeliklerim sonlandı.1aralık da transferim oldu 5. Gün 3aa kalite ve 2aa kalitede ,pazartesi amh testi yapıcam ama hiç bir belirtim yok.

Merhaba sizin transferiniz oldu mu ?benim 4. Tüp bebek denemem.2 aşılama ve 2 doğal gebelik ve gebeliklerim sonlandı.1aralık da transferim oldu 5. Gün 3aa kalite ve 2aa kalitede ,pazartesi amh testi yapıcam ama hiç bir belirtim yok.
Yok kuzu olmadım daha transfer 15inde kontrolüm var o gün karar verilecek transfer tarihine

Back
X