- 31 Ağustos 2023
- 129
- 41
- 18
- 29
- Konu Sahibi rachelgreengeller
Teşekkür ederim canımCanım benim kaç haftalık olduğu aynen doğal gebelik gibi son adet tarihinden hesaplanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımCanım benim kaç haftalık olduğu aynen doğal gebelik gibi son adet tarihinden hesaplanıyor
Benim 5ba dı tutmadı bence kısmet yaKızlar merhabalar, uzatmadan konuya gireceğim zamanınızı almayım çok, 2 embriyom oluştu biri 5.gün 3AA diğeri 6.gün 4AA kalitede. Embriyolog tecrübelerime göre yüzde 90 tutar dedi ama olumsuz şeyler de okudum, bu kaliteler orta diye de okudum, bu kaliteler nasıl? Bunlarla tutan veya tutmayan arkadaşlar var mı? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba sizin mesajlarınızı hep okudum da öncelikle çok tatlı bir dilimiz var ve Allah gönlünüze göre vermiş çok sevindim sağlıkla sürsün süreciniz. Sizim embriyolar neden dondurulmuştu bunu sormak isterim mümkünse. Ben de kısmet olursa taze transfer istiyorum bu yüzden soruyorum. Amh ınızı da gördüm yaşınız ileri mi?Çözülünce düşüyor muymuş kalitesi!!????
3. Gün embriyosuyla hamile kalan çok insan gördüm burada. Rabbim hayırlısını versin yeterki stres yapmayın her şeyin hayırlısı diyerek kendinizi telkin edin lütfen. İnşallah en güzel şekilde tutunurKızlar selamlar insallah hepimiz güzel haberler alalımm, benim maalesef 5. Güne gelemediler ama 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var. Tutunur mu sizce endişelenmeli miyim biraz stres yapıyorum![]()
Çok teşekkür ederim amiin insallah bebeklerimiz bizlere sımsıkı tutunur3. Gün embriyosuyla hamile kalan çok insan gördüm burada. Rabbim hayırlısını versin yeterki stres yapmayın her şeyin hayırlısı diyerek kendinizi telkin edin lütfen. İnşallah en güzel şekilde tutunur
Kuzum benim yaşım 28 çok teşekkür ederiiim o senin dilinin tatlılığıı. Ailemde genetik olduğu için amh'ım çok düşük menopoz değerim de yüksektii. Dondurulma sebebi doktorum adetin geçsin bir adet bekleyelim demişti, zaten ben de bunj istiyordum dondurulmuşun ihtimali daha fazla kuzum, tutma oranı yüksek tazeye kıyaslaMerhaba sizin mesajlarınızı hep okudum da öncelikle çok tatlı bir dilimiz var ve Allah gönlünüze göre vermiş çok sevindim sağlıkla sürsün süreciniz. Sizim embriyolar neden dondurulmuştu bunu sormak isterim mümkünse. Ben de kısmet olursa taze transfer istiyorum bu yüzden soruyorum. Amh ınızı da gördüm yaşınız ileri mi?
1.kalite derken aa mı? Benim 3AA tuttu senin bir de 3 tane var daha ne olsun kuzum tutar Allah'ın izniyleKızlar selamlar insallah hepimiz güzel haberler alalımm, benim maalesef 5. Güne gelemediler ama 3. Günde 3 tane 1. Kalite embriyom var. Tutunur mu sizce endişelenmeli miyim biraz stres yapıyorum![]()
Kuzum muhtemelen AA olmalı bana harf söylemedi embriyog ama 8-10 hücre arasında fragtasyonları tam olması gerektiği gibi en yüksek kalitede dedi üçününde, 3. Günün tutmus olması beni baya heyecanlandırdı bak çok mutlu oldum1.kalite derken aa mı? Benim 3AA tuttu senin bir de 3 tane var daha ne olsun kuzum tutar Allah'ın izniyle
Olur mu hiç öyle önemli olan kaliteleri kuzum hayırlısıyla tutacak inşallahKuzum muhtemelen AA olmalı bana harf söylemedi embriyog ama 8-10 hücre arasında fragtasyonları tam olması gerektiği gibi en yüksek kalitede dedi üçününde, 3. Günün tutmus olması beni baya heyecanlandırdı bak çok mutlu oldumBen 5. Güne gidemediler diye bunlarda tutmaz gidemez diye gerilmiştim
![]()
Ah çok mutlu oldum insallah hepimiz o güzel haberleri alalıımmOlur mu hiç öyle önemli olan kaliteleri kuzum hayırlısıyla tutacak inşallah![]()