arkadaşlar bende dhea kullandım eczaneye sipariş verince temin ediyorlar fiyatı 35 tl faydasını gördüm.ilk tüp denemem dhea kullanmadım 4 yumurta oluştu 2 si döllendi kaliteli embryo olmayınca transfer yapılmadı
2.denemem de 6 yumurta toplandı 4üdöllendi 3 tane 1.kalite embryo transfer edildi ancak sonuç negatif oldu bu arada ben 40 gün kadar dhea kullanmıştım 3.denememden önce 2.5ay kullandım 8 tane yumurtam oluştu 2 tane 1. kalite 1 tane 2.kalite embryo transfer edildi şimdi beklemedeyim transferimin 6. günü ayrıntısıyla yazmaya çalıştım yardımcı olbildiysem ne mutlu bana...
SELAM kIZLAR BENDE 1.TÜP DENEMEMDE YUMURTA GELİŞMEDİ TEDAVİ YARIM KALDI.şU AN GNC DEN ANTİOKSİDAN FORMULA KULLANIYORUM.ADET DÖNEMİNE GİRİNCE DHEA 25 MG GÜNDE 3 TANE KULLANACAĞIM VE 2 AY SONRA UYGUN OLURSAM TÜPE BAŞLIYACAGIZ.DHEA NIN FAYDASINI VEYA YAN ETKİLERİNİ YAŞAYANLARDAN HABER BEKLİYORUM.turkbayragi
durucum
ben de erkek faktörü de var morfoloji kötü varikosel Bir de adamım panik atak ameliyat da olmuyor. ben de bitkisellerden gidiyorum bakalım ne olacak siz de de öyle bi sorun varsa net araştırmalarımı yazayım . Senini reçeten daha teferruatlı geldi bana Bir de siteden iki arkadaş olumlu sonuç aldoı çamlıca medikanayı da rayacağım bakalım ne reçete verecekler onu da yazarım inşallah
Kal sağlıcakla
ben 1.5 ay DHEA kullandım, yumurta sayım arttı ama kaliteli yumurta sayısında değişiklik olmadı... ben de yakın dönem yan etkisi tüylenmeyi artırdı...
hayırlısı olsun..
bende dhea içiyorum 2 ay olmak üzere.
bende erken yumurta yetmezligi var.sen de sorun nedir canm
Canım rezerv azlığı var.Dhea ve antioksidan kullanıyorum.Ayrıca 10 yıl önce tiroit amaliyatı olmuştum.Haşimato)
Canım tekrar ne zaman doktora gitmen gerek.Ben dhea kullanırken sağ yumurtamda hareketlenme oldu.Sende de yumurtlama tarihlerinde hareketlenme oldumu.Hangi hastane ve doktorun kim?
kızlar merhaba
bende erkek ınfertılıtesı yuzunden tup yaptıranlardanım
ama 2,tedavıye baslamaya karar verdıkten sonra doktorum dhea 25 verdı
gunde 2defa ıcıyorum
kızlar doktor sıze neden bu ılacı tavsıye ettıbılgı verebılırmısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?