Embriyo kalitesini arttırmak için dhea+diyet+femara?

sağol badenur hepimizin allah gönlüne göre versin.bu arada benim dhea bitti.ellerinde 100 lük varmış.umutun yanında ki eczanenin nosunu bilen var mı?100 lük çok gelir.2 ay sonra tedaviye başlayacağım çünkü.

canim insalllah meleklerine kavusursun
bazi sorular sorucam arkadasim sana
bende iki kere tup denedim bendede sorun embriyo kalitesi
ve cok korkuyorum ucuncuyu yaptirmaya
canim ilaclari doktor kontrolunde mi aldin
ve de nerde yaptirdin tedavilerini

merhabalar, öncelikle geç yazdığım içın özür dilerim. zor bi süreç geçirdik... dış gebelik maalesef. değerlerim in artışı izlendi 1500 civarına geldiğinde keseye bakıldı ama maalesef görülmedi: zaten benim ağrılarım başlamıştı. karında sıvı birikimi izlendi ve tahmin ettiğimiz teşhis...
dün sabah acil ameliyat. sol tüpüm alındı maalesef.
ameliyatın video görüntülerini izledim pes dersiniz... uterustan tüpün taaa başına kadar ilerlemiş yavrum. doktor istese de oraya bırakamaz... biraz da kader...şans...
ancak yılmak yok.. iyi tarafından bakıyorum ilk defa gebelik elde edildi. kaliteli bir embrio çıktı.. ve güçlü bir embrio mücadeleci.. ben onu cennete yolculadım ama bir meleğim olacak biliyorum....
hepimize bol şans kızlar.. dualarım sizlerle

keykey merhaba mesajını geç gördüm kusura bakma ilacı doktoruma sordum ama o etkisi olacağına inanmadı ben yinede kullandım aynı ilaç dozu almama rağmen hem sayı arttı hemde kalite yükseldi ayrıca ben ilaçtan günde iki tane içtim int ten yaptığım araştırmalarda 4 taneye kadar diyoru yani 100 mg ama ben 50 mg kullandım sen yinede doktoruna danışarak kullan bence, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

SELAM kIZLAR BENDE 1.TÜP DENEMEMDE YUMURTA GELİŞMEDİ TEDAVİ YARIM KALDI.şU AN GNC DEN ANTİOKSİDAN FORMULA KULLANIYORUM.ADET DÖNEMİNE GİRİNCE DHEA 25 MG GÜNDE 3 TANE KULLANACAĞIM VE 2 AY SONRA UYGUN OLURSAM TÜPE BAŞLIYACAGIZ.DHEA NIN FAYDASINI VEYA YAN ETKİLERİNİ YAŞAYANLARDAN HABER BEKLİYORUM.turkbayragi

hayırlısı olsun..
bende dhea içiyorum 2 ay olmak üzere.
bende erken yumurta yetmezligi var.sen de sorun nedir canm

Papatyacağım,

aynı durumdayız. bizde de erkek faktörü var. dört defa tüp bebek denemesi yaptım dördüncüsü tuttu fakat iki hafta sonra düştü. doktoruum üz ay dinlenmemizi ve bu süre içerisinde DHEA kullanmamızı önerdi. bildiklerini paylaşırsan sevinirim.

Selam bende rezerv azlığı olduğu tespit edildi 3 yıl önce tedavisiz hamile kaldım.11 haftalıkken anne karnında kaybettik.Sonra olmadı, 2 kez histereskobi oldum yapışma var, rezerv az erken menepoz çanları çalıyor ama ALLAHTAN umut kesilmez.Dhea ile gnc den antioksidan kullanıyorum.2ay ÖNCE 450 GONOLF ıLE TÜPE BAŞLADIK 2 YUMURTA GELıŞMEDıĞı ıÇıN TEDAVı YARIM KALDI.ŞU AN YUKARIDA YAZDIKLARIMA BAŞLADIM.Adetimin13 .günü resmen sağ yumurtam da hareketlenme var.Gonol f denemesinde hiç hissetmemiştim.Daha önce gonolf ve çatlatma ile doğal sürece bıraktığım zaman ki gibi hareketlenmeler hissediyorum.Odönem kaliteli yumurtalarım olmuştu.Allahım herkese nasip etsin,Agustos da tekrar tüp için star vereceğiz.Hayırlısı olur inşallah.Dhea kullanıyor musun?Sende de yumurtada hareketlenme oldumu yada doktor kontrollerinde yumurtada gelişme tespit edildi mi.?Ben yememe çok dikkat ediyorum ,bazı kaynaklardan dheanın kilo yaptığı yazıyordu?Bildiklerini benimle paylaşırsan memnun kalırım .Teşekkürler.

ben 1.5 ay DHEA kullandım, yumurta sayım arttı ama kaliteli yumurta sayısında değişiklik olmadı... ben de yakın dönem yan etkisi tüylenmeyi artırdı...

ben 1.5 ay DHEA kullandım, yumurta sayım arttı ama kaliteli yumurta sayısında değişiklik olmadı... ben de yakın dönem yan etkisi tüylenmeyi artırdı...

Dhea sonrası tüpe başladınız mı?Yoksa başka ilaçlar mı kullandınız.Ayrıca benim Adana Seyhan Başkentteki doktorum İstanbuldadi Acıbademlerden birine transfer olmuş.Tayfun Bağış alanında çok iyi .Ağustosta gerekirse İstanbulda tüp öncesi işlemlerede başlayabilirim.Teşekürler.

Canım rezerv azlığı var.Dhea ve antioksidan kullanıyorum.Ayrıca 10 yıl önce tiroit amaliyatı olmuştum.Haşimato)

Canım tekrar ne zaman doktora gitmen gerek.Ben dhea kullanırken sağ yumurtamda hareketlenme oldu.Sende de yumurtlama tarihlerinde hareketlenme oldumu.Hangi hastane ve doktorun kim?

Canım tekrar ne zaman doktora gitmen gerek.Ben dhea kullanırken sağ yumurtamda hareketlenme oldu.Sende de yumurtlama tarihlerinde hareketlenme oldumu.Hangi hastane ve doktorun kim?

ben bişey anlamıyorum sadce bol bol minik minik sırtımda kolumda sivilcelerim oluştu...27 nisandan beri 3X1 75 mg içiyorum

kızlar merhaba
bende erkek ınfertılıtesı yuzunden tup yaptıranlardanım
ama 2,tedavıye baslamaya karar verdıkten sonra doktorum dhea 25 verdı
gunde 2defa ıcıyorum
kızlar doktor sıze neden bu ılacı tavsıye ettıbılgı verebılırmısnız

canım DHEA yumurta kalitesini artırmak için veriliyor.hormon degerlerin kaç?

Murat berksoy hayvansal gidaya yasak derken yumurtada da dahil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…