Embriyo kalitesini arttırmak için dhea+diyet+femara?

canım sıkkın kızlar. hemşire aradı, kanda pıhtılaşma için genetik bi tahil istemişlerdi. heterozigot taşıyıcı olduğumu, önemli olmadığını ancak önlem olsun diye fragmin ve caldavita kullandıracağını söyledi ... çocukta gelişim bozukluğu olmasın diye ... iki gündür belim ağrıyodu, karnım da öyle .. bu da cabası.. hiç bişey yolunda ....

canim gecmis olsun
hemen birakma kendini
hemsirenin dedigi gibi onlem icin kullanicakmisin ilaclari
canim annelik bunun icin kutsal birsey
her zorluga gogus geriyorsun
bunuda atlatirsin insallah
kendine iyi bak

Canim üzülme hersey düzelir insallah hem unutma stress en büyük düsman bize canim birsey soracagim kullandigin dhea nin markasini ve ne kadar kullandigini yazarmisin bende kullanmak istiyorumda bendede yumurtlama problemi var ve o yüzden birtürlü tüp bebek tedavisine basliyamiyorum birde sence tedavi öncesi kilo vermek yararlimi yumurtlamayi engellermi sirf bu korkudan bir türlü kilo veremiyorum mtb. bozulur diye sen nasil kilo verdin nasil beslendin cevabin icin cok tesekkür ederim inan sen bana umut oldun insallah Yüce Rabbim yar ve yardimcin olur ve bebegine saglicakla kavusursun dualarim seninle lütfen Meryem Süresini türkce mealini oku ve kalbini rahat tut.

teşekkür ederim. artık bebeğimin doğmasından öte sağlıklı olmasını istyorum...

dhea markasını hatırlamıyorum ama sarı bi kutuydu. hang markayı bulursam onu aldım, doktor önemli değil dedi. dhea içermesi yeterliymiş. taksimdeki eczanelerde var, hiç bulamassan bahçeci kliniği içinde de eczacı çocuk yardımcı oluyo..
valla kilo verdiriyolar diye biliyorum. benim kilom zaten fazla değildi ama yine de verdim.
sebze ağırlıklı ve sık öğün yaptım. artı spor. çantamda light yoğurt gezdirdim...dolayısı ile açlık hissetmedim.
dilerim tez vakitte kavuşursun muradına, tabi sağlıcakla. dualarını eksik etme

canim gecmis olsun
hemen birakma kendini
hemsirenin dedigi gibi onlem icin kullanicakmisin ilaclari
canim annelik bunun icin kutsal birsey
her zorluga gogus geriyorsun
bunuda atlatirsin insallah
kendine iyi bak

teşekkürler canım, dualarına ihtiyacım var. bu hiç beklemediğim bişeydi. biraz nette araştırdım sıkıntılı bi süreç.. en önemlisi bebeğimin sağlığına bi etkisi olacakmı.. haftaya cumartesi kontrolüm var. ayrıntılı sormak istiyourm. kan sulandırıcı iğneler çocuğa zararlımı ... yada pıhtılaşma gelişim geriliği olan bi çocuk doğurmama neden olurmu.. ay inan negatif sonuç almaktan daha better bi şeymş bu.. çok canım sıkkın çok.

Durucum o kadar sevindim ki anlatamam Hamişsin Bebişe bi şeycik olmaz merak etme allahın izniyle Sen içten bir insansın Allah üzmesin . Ama unutma pozitif düşün modern tıbba da çok dayanma bazen sağlam eikleri ğimuyor bazen alalım dedikleri sağlıklı oluyor yani tevekkülde fayda var arkadaşım . tekrar tebrik

Denizcim ya sana cevap geç yazdım Biz de statrt aldık adamcağızıma eczaneden çinko ve sla carnıtıne içiriyorum günde 1 er bundan önce ki ay largınıne içirmiştim ıçse co enzim de vericem ama o senin pharmiton da hepsi var zaten o süper bi hap pahalıydı ben de böyle ayırdım elementleri . Günde 1 bardak havuç nar karışımını da unutma bir de adamla da fazla kavga etme Kendim için konuşuyorum yani 2 mic de de transfer sperm günü ve transfer günü birbirimize girmiştik adrenali yüksek adamlarla uğraşmak zor arkadaşım da işte bu dönemlerde alttan alıcaz onlar yapamıyor Bol şans Kendine de daha iyi bak çünkü dr lar eşimin yüzde 2 lik morfolojisini hiç iplemiyor bize 4 5 tane yeter diyorlar billahi

Sağol canım moral oldun. pozitif olmaya çalışıyorum ama inan, sonucun negatif çıkmasından daha zor bi durum muş . dün gece nasıl sancılandım. düşük yapıyorum zannettim, henüz çok şükür kanama başlamadı ağrım da kesldi. sadece kahve lekeler var.. pozitif sonuç aldıktan sonra yitirenleri işte şuanda gerçekten anlıyorum. sadece 1 hafta oldu ama öyle bağlandım ki...

maalesef meleğim beni bıraktı.. henüz kanamam başlamadı ama bhcg yaptırdık ve ilaçları bıraktırdılar...
destekleriniz için hepinize teşekkürler. negatif sonuçtan daha kötüsü buymuş. ben sadece bir hafta da ve temkinli yaklaştığım halde bu kadar üzüldüm, Rabbim daha ilerki evrelerde kaybedenlerin yardımcısı olsun. vernede o alanda, yapacak bişeyim yok.
sizlere bol şans

duru cum hiç beklemiyordum çok üzüldüm. benim de başıma geldi nasıl olduğunu biliyorum. ama şükret gençsiniz ve sağlığınız yerinde. inşş kendini toplayınca (şu an imkansız gibi geliyordur ama toplayacaksın) tekrar denersiniz. önemli olan 1 kere hamile kalabilmen. inşş yine olacak bebeğini sağ salim kucağına alacaksın

sağol deniz ciğim. evet birbirimizi en iyi biz anlarız. yarın mesai var, normal hayata dönmeye çalışıcam. bhcg sıfırlanana kadar test yaptırıp doktora gidicem.. bakalım.. şuan ki psikoloji ile tekrar denemek istemiyorum ama zaman ...
desteğin iççin teşekkürler..

duru2 geçmiş olsun arkadaşım.umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun. üzülme hiç lütfen.
bu arada anadolu sağlık merkezi sana çok daha yakın ve aydın arıcı ya çok iyi diyorlar onu neden denemedin?

arkadaşlar,
DHEA'yı sormadığım yer kalmadı, sizler nerede buldunuz?
en son internette 10 mg şeklinde olan varmış onu buldum, bu seferde markaya kafam takıldı. birde şişelerinin üstünde hepsinde DHEA yazıyor ama en az 10 çeşidi var. Hangisi? hepsi gençlik hormonu diyor. Kafam çok karıştı. LÜTFEN kullanan biri yol göstersin... her zaman duacı olacağım ...........

badenur,bende bulamayınca umut tüp bebeği aramıştım.taksimde bir aczane nosu verdiler orada var.532.6785760 ahmet bey.buradan bulabilirsin.

internetten almıştım yazın gitti gidiyorda var mesela. 25 mg olanlarından al. olmadı tüm gnc mağazalarında ve internetten de gnc den alabiliyorsun. ama galiba gnc de daha pahalıydı. fiyatlarını karşılaştırırsın.

arkadaşlar bende dhea kullandım eczaneye sipariş verince temin ediyorlar fiyatı 35 tl faydasını gördüm.ilk tüp denemem dhea kullanmadım 4 yumurta oluştu 2 si döllendi kaliteli embryo olmayınca transfer yapılmadı
2.denemem de 6 yumurta toplandı 4üdöllendi 3 tane 1.kalite embryo transfer edildi ancak sonuç negatif oldu bu arada ben 40 gün kadar dhea kullanmıştım 3.denememden önce 2.5ay kullandım 8 tane yumurtam oluştu 2 tane 1. kalite 1 tane 2.kalite embryo transfer edildi şimdi beklemedeyim transferimin 6. günü ayrıntısıyla yazmaya çalıştım yardımcı olbildiysem ne mutlu bana...

badenur biz seninle geçen temmuz ayında yazışmıştık sanırım, zoladex ilacı sormuştun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…