Embriyo kalitesini arttırmak için dhea+diyet+femara?

en son yaptırdığımız yer çaresi yok tekrar deneyeceğiz dedi. Yalnız eşim araştırmaya devam ediyor.Tekrar androloji doktoruna gitti sonuçlar normal olduğu halde ileri aşama
bir test olan sperm dna hasarı yönünden incelenmesi testi yaptırdı.
sperm değerleri normal olduğu halde şekil bozukluğundan bu sorun kaynaklanıyor olabilirmiş. Bunun bir çözümü IMSI yüksek çözünürlüklü mikroskop altında iyi sperm seçimi.
inşallah senin gerek kalmayacak

en son yaptırdığımız yer çaresi yok tekrar deneyeceğiz dedi. Yalnız eşim araştırmaya devam ediyor.Tekrar androloji doktoruna gitti sonuçlar normal olduğu halde ileri aşama
sperm değerleri normal olduğu halde şekil bozukluğundan bu sorun kaynaklanıyor olabilirmiş. Bunun bir çözümü IMSI yüksek çözünürlüklü mikroskop altında iyi sperm seçimi.

inşallah caanım inşallah. ve Rabbimden gönülden dilioyrum ki tez vakitte sağlıcakla bebişine kavuş.. umutlarımız solmasın bence..

bak şimdi, farklı bi bakış açısı getirdin bana. eşimde hiç sorun gözükmüyo ama acaba androloji yönünden araştırılmalı mı. belki tesadüf ama eşimin abisinin de 6 sene olmadı. tüp bebek filan yaptırdılar... sonra kendiliğinden oldu... istanbulda bunu araştırabileceğimiz bir ürolok var mı

duru2
canim takibindeyim insallah sonucun guzel olucak
bugun bende halit beyle gorustum cok olumlu konusuyor halledilir cozulur diyor
ben email gondermistim Burcak hanim diyen birisi okumus o da olumsuz birsey gormemis
bende dedim iyi guzel diyorsunuz ama benim yumurtalar kaliteli degil dedim
bunun icin birsey yapabilirmiyiz dedim
zayiflamam gerektigini soylediler
bakalim onumuzdeki gunler ne kararlar alicam ama halit beyle konusmak beni umutlandirdi
hakkimizda hayirlisi olsun

durucum

ben de erkek faktörü de var morfoloji kötü varikosel Bir de adamım panik atak ameliyat da olmuyor. ben de bitkisellerden gidiyorum bakalım ne olacak siz de de öyle bi sorun varsa net araştırmalarımı yazayım . Senini reçeten daha teferruatlı geldi bana Bir de siteden iki arkadaş olumlu sonuç aldoı çamlıca medikanayı da rayacağım bakalım ne reçete verecekler onu da yazarım inşallah
Kal sağlıcakla

canım aynı sorun bizdede var erkek faktörü morfolojik yapısında bozukluk ve yıllarca panik atak tedavisi şuanda biraz azaldı allaha şükür yalnız ben hiç bilmiyorum iyi gelen bişey olduğunu ne denedysek fayda etmedi ilk tüp bebek denemem olumsuzlukla sonuçlandı şimdi 2. için hazırlanacağız en azından yardım edersen onlarda takviye olur

duru2
canim takibindeyim insallah sonucun guzel olucak
bugun bende halit beyle gorustum cok olumlu konusuyor halledilir cozulur diyor
ben email gondermistim Burcak hanim diyen birisi okumus o da olumsuz birsey gormemis
bende dedim iyi guzel diyorsunuz ama benim yumurtalar kaliteli degil dedim
bunun icin birsey yapabilirmiyiz dedim
zayiflamam gerektigini soylediler
bakalim onumuzdeki gunler ne kararlar alicam ama halit beyle konusmak beni umutlandirdi
hakkimizda hayirlisi olsun

ah canım hayırlısı.. en azından ekip ve doktor gerçekten güven veriyor. inşallah kucağın bebiş dolar... senin yumoş sayısı filan nasıldı, büyümeleri ?

duru senin için ne hayırlısı ise o olsun.duam seninde güzel bir anne olman.bizde sebebsiz infertiliteyiz.ama bu sefer memorialde spermlere ımsı yapılacak.embriyolarım hep birinci kaliteydi.sonuç ne olur allah bilir.

arkadaslar bizimde erkek faktörü şuan ön planda eşimde de panik atak vardıı , 6 ay önce sperm testinde 3 milyon sperm vardı sinir ilaçları verdi psikolog onu kullanıyordu eşim 2 ay önce tekrar sperm verdi canlı hücre 4 tane kalmıstı hemen sinir ilacını kestik ... psikologuda bıraktık. sperm azlıgı için verdigi ilaçları kullandık . gecen hafta verdigi spermde yine 1 milyon olmus bence sinir hapı verirlerse içmesinler

duru senin için ne hayırlısı ise o olsun.duam seninde güzel bir anne olman.bizde sebebsiz infertiliteyiz.ama bu sefer memorialde spermlere ımsı yapılacak.embriyolarım hep birinci kaliteydi.sonuç ne olur allah bilir.

soğalasın , bende senin iiçin aynı şeyleri diliyorum. umarım her şey gönlünce olsun. rabbim kucağını sağlıcakla bebişlerle doldursun :)
sperm ımsı ne demek?

arkadaslar bizimde erkek faktörü şuan ön planda eşimde de panik atak vardıı , 6 ay önce sperm testinde 3 milyon sperm vardı sinir ilaçları verdi psikolog onu kullanıyordu eşim 2 ay önce tekrar sperm verdi canlı hücre 4 tane kalmıstı hemen sinir ilacını kestik ... psikologuda bıraktık. sperm azlıgı için verdigi ilaçları kullandık . gecen hafta verdigi spermde yine 1 milyon olmus bence sinir hapı verirlerse içmesinler

Allah kolaylık versin. erkek faktörü tüp bebekte çok iyi sonuçlar veriyor diye biliyorum inşallah hayırlısı olur. sperm ler ilaçları bırakınca yükselir tahminimce... ama burdan insanları uyarman da iyi oldu bence.
Allah gönlüne göre varsın.

duru
canim benim 1.tup bebekte 17 yumurtadan 5 tanesi dollendi
yumurta toplandiktan sonra 3.gunu gittik
embriyolog bize 7ve 8 hucreli olmuslar dedi ama ustunde cizikler varmis
2.ci tup bebekta 16 yumurtadan 6 tanesi dollendi
bu kez ikinci gun transfer olmaya gitmistik
embriyolog onceki embriyolara gore daha iyi olduklarini bu arada 4 hucreliydi ama bu kezde yuvarlaklarin esit olmadigini soylediler transfer oldum ucuncu gunu bizi arayip dollenmenin durdugunu soylediler bu arada bunlar micro ile degil normal tup bebek
ama micro da yapilsa bir fark olmazmis tr yedeki gorustugum doktorlardan birisi ole dedi
hakkimizda hayirlisi
sasirdim kaldim acikcasi

benim de öyle. ama benim hücre sayım iyi. o da bi işe yaramıyo.. kızlar moralim bozuk , dünden beri belim ve karnım ağrıyo. adetime 1 hafta kala başlar benim. (diğer iki tüp bebekte de böyle olmuştu, transferin 2. veya 3. günü yoğun bir bel ağrısı, adet ağrısı gibi kasık ağrısı ve 7-8 gün kadar sonra adet ve bhcg 0 ) .. offfff. bu sefer olmalı lütfen olsun..

duru2
bence kendini dinleme karsilastirmada yapma bana gore bir dogrulugu yok
benim birincide hic agri yasamamistim
ikincide bel agrisi gibi karin agrisi yasamistim tamam dedim bu kez oldu
ama olmadi
kisiden kisiye de degisiyor
bol bol dinlen suyu cok ic rahim icin iyi gelir
kendine iyi bak
insallah hersey guzel olacak

merhaba arkadaşlar benim yarın yumurtalarım toplanacak ilk tüp bebek denemem.sebepsiz infertilite dendi hep ama benim aklım çok karıştı çünkü normalde (2 aşılamada da ) yumurta sayım iyiydi bu sefer ultrasonda 5 folikül gözüküyor ve dün e2 değeri 823 tü bu kötü mü demek acaba gerçi yarın toplanınca belli olur ama ben bu konulardan hiç anlamıyorum doktorumda açıklama yapmıyor.2.aşılamadan 2 ay sonra yani 2.adette tüp bebeğe geçtik acaba ondanmı böle oldu ne zormuş ya ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

duru2
bence kendini dinleme karsilastirmada yapma bana gore bir dogrulugu yok
benim birincide hic agri yasamamistim
ikincide bel agrisi gibi karin agrisi yasamistim tamam dedim bu kez oldu
ama olmadi
kisiden kisiye de degisiyor
bol bol dinlen suyu cok ic rahim icin iyi gelir
kendine iyi bak
insallah hersey guzel olacak

zaten ben ağrı olsun istemiyorum, diğer ikisinde yoğun oldu ağrım ama negatif..
ama haklısın biraz da iş olacağına varır. kendimi rahatlatmaya çalışıcam. suyiu unutmuştum biraz arttırayım iyi hatırlattın.. sende kendine iyi bak..

merhaba arkadaşlar benim yarın yumurtalarım toplanacak ilk tüp bebek denemem.sebepsiz infertilite dendi hep ama benim aklım çok karıştı çünkü normalde (2 aşılamada da ) yumurta sayım iyiydi bu sefer ultrasonda 5 folikül gözüküyor ve dün e2 değeri 823 tü bu kötü mü demek acaba gerçi yarın toplanınca belli olur ama ben bu konulardan hiç anlamıyorum doktorumda açıklama yapmıyor.2.aşılamadan 2 ay sonra yani 2.adette tüp bebeğe geçtik acaba ondanmı böle oldu ne zormuş ya ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

öncelikle hayırlı olsun tedavin. kucağın sağlıklı bebişlerle dolsun. 5 iyi bi rakam bence. benle beraber yumurtaları toplanan bi hanımın 30, benim 17 toplandı ama sonuçta 3 tane transfer olabilecek kalitede çıktı gerisi çöpe gitti.. mühim olan kalitesi. biraz da ilaç dozuyla alakalı..her doktorun tedavisi farklı. hiç bunlara takılma rabbim ol derse olur. doktorun ne diyosa ona göre hareket et....

Back
X