Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım tebrik ederim. Hayırlı olsun. İnşallah sonuna kadar sağlıklı devam eder gebeliğin ve Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Uuzn yollardan gelen bebişinle bir ömür boyu ayrılmayın inşallah.
Allah hepimize, bu hasreti çeken herkese nasip eder inşallah anne olmayı...
Yarın mı tekrarlayacaksın testini canım ? İnşallah katlayarak gider değerin..
Heyecanın azalınca ve müsait olunca tedavinle ilgili ayrıntıları yazabilir misin..? Benim durumum da benzer de :) Dhea'yı dr.un mu önerdi ? Ne kadar kullandın ? Bir de nasıl bir diyet yaptın ?
sağol canım. inşallah. heyecanım azaldı biraz. biraz da kendimi kaptırmak istemiyorum. nolur nolmaz.. mücadele yeni başlıyo.. Rabbim sana da tez vakitte,sağlıcakla nasip etsin.duru arkadaşım hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin
duru2 canim
ne kadar sevindim bilemezsin
insallah bebeginide kucagina saglicakla alirsin
Allahim bizede tattirir insallah
merhaba hanımlar, kısaca tedavi geçmişimden bahsedeyim : 3 klasik ovilasyon+ 3aşılama+2 tüp bebek. maalesef sonuç negatif. ben pco luyum ve endometriosis şüphesi var. sorun embrio kalitemiz çok kötü.. ve sayı az.
3. tüp bebeğe başlıycaz farklı bir merkezde öncesinde sıkı bir diyet (48 kg oldum)+ dhea+ omega 3+ folik asit+ glukobay+ agnucosyon ilaçlar başlandı. femara da kullandıracaklar anladığım kadarıyla..
doktorlarım halit fırat erden ve murat berksoy..
benzer durumda olanlar var mı? tedavi sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim. olumlu yada olumsuz bilmek te fayda var...
hepinizin meleklerinize sağlıcakla kavuşmanızı diliyorum. sevgiler.
merhaba duru2 ;
sanırım benzer problem ve benzer bir mücadele yaşıyoruz.eylülde 3. denememizde 10 yumurtanın 9 u döllendi fakat sadece 1 tanesi 5. güne ulaştı ve blastokist halinde donduruldu.yeni bir yumurtlama programı ile daha kaliteli bir kaç embriyo daha yapmak istedik.murat berksoyun verdiği programla eşim ve ben 10 kg verdik.omega 3, folik asit avandamet ,bol vitamin sebze meyve vb...murat bey ve mustafa bahçecinin müthiş moral dopingi ile famera ile yumurtlama tedavisine aralık ayında başladık.herşey yolunda 6 yumurta toplandı.ve birsonraki gün laboratuvardan verilen bilgi olumsuz oldu.embriyoların hiçbiri bölünmedi.oysaki 3 aydır kilo verip murat beyin söylediklerine uymak için canımı dişime takmış uğraşmıştım.bu kez tamamen çöktüm.müthiş bir hayal kırıklığı.diyeti de ilaçları da herşeyi şu anki psikolojimle bıraktım.çöktüm kısacası.herhalde artık en kısa sürede dondurulmuş tek embriyoyu transfer yaptırmayı deneyeceğiz.pek umudum da kalmadı artık ya...Hayırlısı.Doktorlara göre sadece bir şanssızlık bana göre umutların tükendiği bir nokta .tekrar denermiyim bilemiyorum...Murat beyin tüm teorileri benim sonucumla çürümüş oldu bana göre.iyi bir beslenme iyi embriyolar getirir dendi ama en kötü denemem oldu maalesef ...üzgünüm...umarım siz amacınıza ulaşırsınız bol şans!!!!!
duru cum hayırlı olsun.........fsh kaçtı canım senin.......
duru canim
insallah sounsuz bir sekilde devam edersin yoluna
bugun test yaptiracaktin ne oldu merak ettim
:Saruboceq:
sağol canm:
11. gün 75
12.gün :103
13. gün: 180iyi dedi doktor. benim tahmininm tek gebelik. tabi kimyasal filan değilse, yani keseyi görürsek..
bu satırları hep okudum bu güne kadar, bunları yazmak bana nasip olmayacak diye düşündüm. ama oluyomuş. en kötü durumda olan bile umutsuz olmasın. bu iş Allahın taktiri.. bana yapılacak bişey yoktu, sperm var yumurta var döllenme var... ama kalite yok. yapacak bişey yok denildi...defalarca denemek de vardı belki kaderde ama tuttu.. inşallah tez vakitte sendende iyi haberler alırım.:Saruboceq:
inşallah uğur getirir ve inşallah burdan bağırırsın hamileyimmm diye.... rabbim hayırlısını versin.
duru tebrikler arkadasim. tedavini nerede yaptirmistin?