Embriyo transferi kaçıncı gün ve kaç hücreli olması daha sağlıklı

Valla gözüöde aşırı derecede büyüyor maddi manevi ruhsal olarak darlanıyorum ama başka yolumız da yok gibi yarın öğleyin gidip dr dan bundan sonraki süreçle ilgili bilgi alcaz bakalım neler bekliyor bizi...
Dualarımdasın Rabbim yardımcın olsun inşallah gelişmelerden haberdar et

Canım dün görüştük dr la. Çarşamba biyopsi dedi anestezili olacak. Aynı gün eşime dna hasar testi yapılacak 1 ay sonra da yeniden tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu defa 5.güne gitmeyi deneyeceğiz

Canım dün görüştük dr la. Çarşamba biyopsi dedi anestezili olacak. Aynı gün eşime dna hasar testi yapılacak 1 ay sonra da yeniden tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu defa 5.güne gitmeyi deneyeceğiz
Allah yolunuzu açık, işinizi kolay etsin canım.. çok sevindim 5 güne gidilme kararına. Herşey güzel çıkar inşallah bu defa olur Rabbim nasip etsin 💟💟

Artık 1 yıl sonraya gelelim ne olacaksa olmuş olsun istiyorum yoruldum sanırım :KK43:
Çok haklısın çok yorucu bir süreç bizi ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar anlar. Eşim diyor çocuklara bakarken içinin yandığı hissedebiliyorum die gözlerinden anlıyorum dio.. ne büyük bi mucize bebek sahibi olmak kolay hamile kalanlar çok çok şanslı haberleri yok.. hem psikolojik hem maddi açıdan yıpratıcı birde üstüne iğnelerin acısı vücuda yüklenen o kadar ilaç.. kaç gündür progestan iğne vuruyorum göbekten morarma ve şişlik mahvetti acısıda cabası.. eşim diyor artk bi doğsun ilk işim poposuna vurmak olcak neler yaşattın azıcık başınla dicm die. 😊 en zoruda benim yüzümden eşimin baba olamıcak korkusu ona o duyguyu tatdıramamam zoruma gidiyo... bazen çocuğumuz olursa şöyle yaparız dio içime oturuyo. Bana çocuğumuz olmasada olur dio üzülmeyeyim die ama kim istemez baba olmayı.. çok zor çok. Bunları yaşamak hiç kolay değil..Allahım güldürsün yüzümüzü hepimiz iyi haberler alalım

İnan bana aynı duyguları yaşıyorum hatta eminim ki bı süreçteki herkes aynı şeyleri hissediyor. inşallah o bebeğe hakkıyla bakabilecek olan herkesin kucağı dolar en kısa zamanda. Bazen umutlarımız kayboluyor bazen de yeniden yeşeriyor. karmaşık hisler içindeyiz hepimiz ve birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz.güzel günler yakında gelecek yeter ki bizler pesetmeyelim🤗

İnan bana aynı duyguları yaşıyorum hatta eminim ki bı süreçteki herkes aynı şeyleri hissediyor. inşallah o bebeğe hakkıyla bakabilecek olan herkesin kucağı dolar en kısa zamanda. Bazen umutlarımız kayboluyor bazen de yeniden yeşeriyor. karmaşık hisler içindeyiz hepimiz ve birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz.güzel günler yakında gelecek yeter ki bizler pesetmeyelim🤗
Aynen öyle canım bizler birbirimize umut olcaz inşallah. Bugün transferim var dualarını bekliyorum ❣🙏

Evet canım ayın 18 inde başladım yeniden almaya. Biesteron ve omepa q10. yarın 10 da da biyopsi olcam bakalım bizi neler bekliyor
Güzel sonuçlar gelir inşaallah. 🤲 Takviyelerini arttır. Her sabah aç karnına d vitamini damla al, 6 damla kullan. Ayrıca melatonin, resvatol, çinko, selenyum çok iyi. Ben krinol premium aldım, içinde q10 da var, birkaç çeşitli içerik daha. Maddi gücün el verdikçe yumurta kaliteni bunlarla artırabilirsin. Ben biesteron ve krinol premium, d vitamini damla kullandım 1 ay, faydasını gördüm, keşke daha önceden araştırıp başlasaydım. Sende şifa bulursun inşaallah. Birde youtubeden ve instagramdan embriyolog idil var mutlaka onu dinle ve takip et. Ordan da yararlanabilirsiniz yumurta kalitesi için

Az önce biyopsi yapıldı geldim eve. Sonucu 10 güne kadar çıkacakmış. Eğer ilk reglime yetişirse sonucum hemen tedaviye başlayacağız yeniden. gerçi 5 gün var regli olmama yetişir mi bilemedim yetişmezse zaten 1 ay kullanmış olcam vitaminleri inşallah faydasını görürüz. Ciddi paralar ödüyoruz çünkü ben sadece 2 sine 1100 tl ödedim geçen hafta. Gerçi ilaçların fayda gösterdiğinine dair bir kanıt da yokmuş ama zararı da yok enazından

Az önce biyopsi yapıldı geldim eve. Sonucu 10 güne kadar çıkacakmış. Eğer ilk reglime yetişirse sonucum hemen tedaviye başlayacağız yeniden. gerçi 5 gün var regli olmama yetişir mi bilemedim yetişmezse zaten 1 ay kullanmış olcam vitaminleri inşallah faydasını görürüz. Ciddi paralar ödüyoruz çünkü ben sadece 2 sine 1100 tl ödedim geçen hafta. Gerçi ilaçların fayda gösterdiğinine dair bir kanıt da yokmuş ama zararı da yok enazından
Canım inşallah hayırlı haberler alırsın ve rabbim bu sefer nasip eder sonuçlarını bana bildir 🤗

Ay hadi inşallah diyelim.bakalım sonucum reglimden önce çıkacak mı heyecanla bekliyorum biran evvel yeni tedaviye geçmeyi bekliyorum. Bakalım kaç yumurta toplanacak kaçı döllenecek dondurulacak kadar olacak mı olursa 5 egidecek mi her tedavi yeni bi heyecan bakalım bizi neler bekliyor 😊

Canım inşallah hayırlı haberler alırsın ve rabbim bu sefer nasip eder sonuçlarını bana bildir
Ay hadi inşallah diyelim.bakalım sonucum reglimden önce çıkacak mı heyecanla bekliyorum biran evvel yeni tedaviye geçmeyi bekliyorum. Bakalım kaç yumurta toplanacak kaçı döllenecek dondurulacak kadar olacak mı olursa 5 egidecek mi her tedavi yeni bi heyecan bakalım bizi neler bekliyor 😊
Ümidini yitirmemen çoook güzel 😍 inşallah sevincin bebek haberiyle ikiye katlansin.. herşey yolunda gitsin güzel haberlerini almayı çok isterim ❣

Çok sağol canım ama aksilikler şiödiden başladı. Regli olana kadar patoloji sonucun çıkar ona göre hemen tedaviye başlarız dedi dr. Aksilik erkenden regli olacağım tuttu 😬bugün regli oldum. Bir sonraki regli sürrcinde başlarsak da kurban bayramı tatiline denkgeliyor yumrta takip sürecim. Yarın dr la bi görüşcez bakalım belki dopum kontrol hapıyla süreci yönetebilir 😃

Çok sağol canım ama aksilikler şiödiden başladı. Regli olana kadar patoloji sonucun çıkar ona göre hemen tedaviye başlarız dedi dr. Aksilik erkenden regli olacağım tuttu 😬bugün regli oldum. Bir sonraki regli sürrcinde başlarsak da kurban bayramı tatiline denkgeliyor yumrta takip sürecim. Yarın dr la bi görüşcez bakalım belki dopum kontrol hapıyla süreci yönetebilir 😃
Dur bakalım kötü düşünme rabbim denk getirir bi şekilde yarın ola hayrola belki doktor bulır bi çaresini

Belki doğum kontrol hapına başla diyecek belki de bekle. Bekle derse de dinlenmek ekonomik olarak biraz toparlanmak iyi gelir diye avutuyorum kendimi :) ama ne derse takılmıycam bi taraftan da vitaminleri biraz kullanmış oluruz diyorum hayırlısı artık sen nasılsın

Back
X