Embriyo transferi sonrası alınan ilaçlar

Figenmtr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
26
9
6
49
Merhabalar kızlar, ben araniza yeni katildim, bir konu açmak istedim embriyo transferi düşünüyorum ama transfer sonrası ne ilaçlar kullandınız acaba benim ilk denememde ilaçlar bana çok yan etkiler yaptı da görüşme yapmadan önce sizlerede sormak paylaşmak istedim inanın zor durumdayım

Merhaba,
Ben transfer sonrası Estrofem, Coraspin, Hibor ve Crinone Jel kullandım ve kullanmaya devam ediyorum hâlâ. Bir defaya mahsus da Proluton Depot kullandım.
Yan etki olarak şişkinlik oluyor, sigarayı bırakmamdan kaynaklı da olabilir. Siz ne gibi yan etkiler gördünüz?

Estrofem , crionine jel
Birde bir igne vardi adini hatirlamiyorum sadece 3.gun vuruldum onu.

Kızlar inanın çok kafam karışık ,kortizon var içinde bir de yanlış doz alınmışım büyük ihtimal ondan gelişmedi bebek çok geldi hepsi bana gelişsin diye beklerken iyice şiştim boyun yuz bölgesi bide yüklü progestan anlamadım.Hani özel bir durumum olsa söylerlerdi neden bukadar yüklü ilaç sorduğum zaman birşey yapmaz bu dozlar dediler.Şimdi de son bir embriyom var kafam çok karışık daha az kullanan hatta kan sulandırıcı göbek iğnesi olmayan var anlamadım maddi olarak da çok külfetli oluyor bu kadar ilaç ne yapıyım bilmiyorum

Benim kalp çarpıntıs,ı el ayak titremesi gece uyuyamama çok şiştim yüzüm tüylendi deri döküntüsü oldu sormayın bir de boyun fıtıgım var boyun bölgesi okadar şiştiki baş dengesizliği yaptı aylarca yürümede zorlandım görmeme etki etti sormayın çok yoruldum ama bir yavrum daha var ve kıyamıyorum imha etmelerine .Siz şimdi nasılsınız gebelik varmı

Canım jel ağrı yaptı mı sende de ben de karın argosu yapıyor çok bir aksilik mi var acaba

Cnm bizim sebepsiz infertilite. Bu ay transferim oldu. Estrofem 3x1, crinone jel 2x1, folik asit 1x1 kullandım. Oksapar 1x1 kullanıyorum ama kan pıhtılaşma sorunum var test yaptırdım 3 gende sıkıntı var. Çok şükür pozitifi gördüm.

Geçmiş olsun. Haklısınız epey yıpratıcı süreç. Yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz ama artık. :)
Benım de ara ara ateşlenme oluyordu. Kilo alımı da oldu. Şimdi de devam ediyor şişkinlik. Rahat tuvalete çıkamıyorum.
Bu devam olmaz umarım aynı yan etkiler. Doktorunuza da bahsettiyseniz ilaç dozların da ayarlama yapabilir belki. Dondurulmuş transfer mi olacak?
Benim pozitif şimdilik sadece BHCG değerlerine bakıldı. Bir sonraki muayeneyi bekliyorum kalp atışı ve kese için.
Umarım güzel olur her şey hepimiz için de.

Tabiki herşey Allahtan canım benim ama ilaç yanlış doz almışım kortizon yüklenmesi oldu gelişemedi herhalde onunla alakalı diye düşünüyorum zaten okadar yan etki yasadimki tekrar gidip gorusemedim anca toparladim

Merhaba ben Şişli memoriale gidiyorum transfer hazırlığı içindeyim ilk 9-10 gün sadece folik asit kullanıyorum başka ilacım yok

Canım benim ne mutlu sana Allah kucağına almayı nasip etsin emeklerinin karşılığı olsun inşallah zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…