Benim kalp çarpıntıs,ı el ayak titremesi gece uyuyamama çok şiştim yüzüm tüylendi deri döküntüsü oldu sormayın bir de boyun fıtıgım var boyun bölgesi okadar şiştiki baş dengesizliği yaptı aylarca yürümede zorlandım görmeme etki etti sormayın çok yoruldum ama bir yavrum daha var ve kıyamıyorum imha etmelerine .Siz şimdi nasılsınız gebelik varmıMerhaba,
Ben transfer sonrası Estrofem, Coraspin, Hibor ve Crinone Jel kullandım ve kullanmaya devam ediyorum hâlâ. Bir defaya mahsus da Proluton Depot kullandım.
Yan etki olarak şişkinlik oluyor, sigarayı bırakmamdan kaynaklı da olabilir. Siz ne gibi yan etkiler gördünüz?
estofem , kalçadan protestan , jel, göbek iğnesi , koraspirin, folik asit ve kortizon decordBnde ilaclardanmidir bilmiyorum çok yorgunluk halsizlik oluyo
Canım jel ağrı yaptı mı sende de ben de karın argosu yapıyor çok bir aksilik mi var acabaMerhaba,
Ben transfer sonrası Estrofem, Coraspin, Hibor ve Crinone Jel kullandım ve kullanmaya devam ediyorum hâlâ. Bir defaya mahsus da Proluton Depot kullandım.
Yan etki olarak şişkinlik oluyor, sigarayı bırakmamdan kaynaklı da olabilir. Siz ne gibi yan etkiler gördünüz?
Cnm bizim sebepsiz infertilite. Bu ay transferim oldu. Estrofem 3x1, crinone jel 2x1, folik asit 1x1 kullandım. Oksapar 1x1 kullanıyorum ama kan pıhtılaşma sorunum var test yaptırdım 3 gende sıkıntı var. Çok şükür pozitifi gördüm.Kızlar inanın çok kafam karışık ,kortizon var içinde bir de yanlış doz alınmışım büyük ihtimal ondan gelişmedi bebek çok geldi hepsi bana gelişsin diye beklerken iyice şiştim boyun yuz bölgesi bide yüklü progestan anlamadım.Hani özel bir durumum olsa söylerlerdi neden bukadar yüklü ilaç sorduğum zaman birşey yapmaz bu dozlar dediler.Şimdi de son bir embriyom var kafam çok karışık daha az kullanan hatta kan sulandırıcı göbek iğnesi olmayan var anlamadım maddi olarak da çok külfetli oluyor bu kadar ilaç ne yapıyım bilmiyorum
Geçmiş olsun. Haklısınız epey yıpratıcı süreç. Yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz ama artık. :)Benim kalp çarpıntıs,ı el ayak titremesi gece uyuyamama çok şiştim yüzüm tüylendi deri döküntüsü oldu sormayın bir de boyun fıtıgım var boyun bölgesi okadar şiştiki baş dengesizliği yaptı aylarca yürümede zorlandım görmeme etki etti sormayın çok yoruldum ama bir yavrum daha var ve kıyamıyorum imha etmelerine .Siz şimdi nasılsınız gebelik varmı
Bende de yapmadı karın ağrısı. Bilemiyorum canım sebebini, bi doktoruna danışsan iyi olur belki.Canım jel ağrı yaptı mı sende de ben de karın argosu yapıyor çok bir aksilik mi var acaba
Tabiki herşey Allahtan canım benim ama ilaç yanlış doz almışım kortizon yüklenmesi oldu gelişemedi herhalde onunla alakalı diye düşünüyorum zaten okadar yan etki yasadimki tekrar gidip gorusemedim anca toparladimCnm bizim sebepsiz infertilite. Bu ay transferim oldu. Estrofem 3x1, crinone jel 2x1, folik asit 1x1 kullandım. Oksapar 1x1 kullanıyorum ama kan pıhtılaşma sorunum var test yaptırdım 3 gende sıkıntı var. Çok şükür pozitifi gördüm.
Taze transfermi olucaksın merve ? Kaç yumurta toplanıldı ? Kaçtane embrio oluştu ?Canım jel ağrı yaptı mı sende de ben de karın argosu yapıyor çok bir aksilik mi var acaba
evet canım 15 toplandı 8i işleme alındı 7si döllendi ama 5.gune kaç tane kalır bekliyoruzTaze transfermi olucaksın merve ? Kaç yumurta toplanıldı ? Kaçtane embrio oluştu ?
Merhaba ben Şişli memoriale gidiyorum transfer hazırlığı içindeyim ilk 9-10 gün sadece folik asit kullanıyorum başka ilacım yokTabiki herşey Allahtan canım benim ama ilaç yanlış doz almışım kortizon yüklenmesi oldu gelişemedi herhalde onunla alakalı diye düşünüyorum zaten okadar yan etki yasadimki tekrar gidip gorusemedim anca toparladim
Kaçıncı gündedesiniz ?E
evet canım 15 toplandı 8i işleme alındı 7si döllendi ama 5.gune kaç tane kalır bekliyoruz
Yarın 3.gun olucakKaçıncı gündedesiniz ?
Canım benim ne mutlu sanaCnm bizim sebepsiz infertilite. Bu ay transferim oldu. Estrofem 3x1, crinone jel 2x1, folik asit 1x1 kullandım. Oksapar 1x1 kullanıyorum ama kan pıhtılaşma sorunum var test yaptırdım 3 gende sıkıntı var. Çok şükür pozitifi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?