Embriyo transferi sonrası alınan ilaçlar

Bişey sorabilirmiyim kan testi öncesi idrar testi yaptınız mı

Merhabalar canım aynen dediğin gibi güveniyorum doktoruma dediğin ilaçları bende kullandım günde 6 tane estrofem , protestan iğne bide jel , birde kortizon vardı kan sulandırıcı falan en çok kortizon şişme tüylenme stres gibi yan etki yaptı tekrar vermesinden korkuyorum bakalım belkide vermez sizinde kortizon varmı kan sulandırıcı alıyormusunuz .Dedim bendemi sorun var diye ama birşey olsa söylerdi başta bende ilk başta hiç sorgulamadım ilaçları tabiki

Benim o kadar uzun sürdü ki Ağustos 2019 başladık bir sürü iğne ilaç derken meme de kitle çıktı ara verdik sonra allahtan kötü çıkmadı tekrar başladık şubatta transfer olacaktım kaçak yumurtam olmuş yine uzadı işimiZ yine aynı ilaçlar iğneler devam sonra 3 nisanda transfere karar verdi ama öncesinde pandemi çıktı İşlem uzadıkça ilaç iğne hep devam etti şimdi de saydığım ilaçlar artı bi de iğne oluyorum göbekten gün aşırı progestan iğnesi. Ayrıca troidlerim de sıkıntılı her gün onunla ilgili hapım var ayrıca insülin direnci çıktı glifor verdi bi de vitamin kullanıyorum. Benim de eşim diyor ki çok değiştin sürekli kavga edecek gibisin çok gergin agresif oldum bende de böyle etkiler yaptı .kortizon aslında tek başına bi etki yapmaz kortizon kullandığın zaman asla tuzlu yeme ve bol bol su iç o zaman hiç şişkinlik yapmıyor canım

Bişey sorabilirmiyim kan testi öncesi idrar testi yaptınız mı
İyi akşamlar ne mutlu size Allah tamamına erdirsin kucağıza almayı nasip etsin inşallah . Canım benim çok geçmiş olsun , bayağı koşturmuşsun sende Allah rabbim tamamına erdirsin inşallah .Bende de kortizonu yanlışlıkla fazla doz almışım 6 hafta boyunca yükleme oldu iyice sislikten boynum dönmüyordu düşün ama bilmiyordum fazla doz olduğunu hata üstüne hatalar tabi bebeğim gelişmedi alındı bende dediğim gibi sinirliydim uyuyamiyordum tabi hayırlısı herşeyin hep öyle dua ediyorum .Tekrar denersem daha az ilaç alan varmı diye merak ettim arkadaşım var inan bur tek protestanla transfer olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…