İnşalllah çok teşekkür ederim valla insanı rahatlatıyor sizlerle konuşmak teşekkür ederimHiç endişelenmeyin. Yaşanılan süreç hiç kolay değil, psikolojik olması kuvvetle muhtemel.
Covid zaten öyle anlaşılmadan atlatılacak bir hastalık değil, buna emin olun. Bu süreçte stresten uzak durun, bol su ve avokado tüketinsonucunuzu bildirirsiniz
Sonucunu ne oldu acaba merak ettım inşallah pozıtıfı görmüşsünüzdürİnşalllah çok teşekkür ederim valla insanı rahatlatıyor sizlerle konuşmak teşekkür ederim
Merhaba canım çok şükür canım pozitif yarın keseyi görmeye gidicem İnşallah keseyide görürümSonucunu ne oldu acaba merak ettım inşallah pozıtıfı görmüşsünüzdür
Ay maşallah çok şükür rabbım saglıkla ilerlemeyı nasıp etsınMerhaba canım çok şükür canım pozitif yarın keseyi görmeye gidicem İnşallah keseyide görürümsende tüp bebek yaptın canım?
Benimde 3cü denememdi canım Ay Hadi İnşallah bebişin tutunmuşdur canım İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım bana da haber verAy maşallah çok şükür rabbım saglıkla ilerlemeyı nasıp etsınbanada dua edın inşallah bu üçüncü denemem bugün sekızıncı günüm. Bende bugün bırden bir terleme usume geldi atesım yoktu ama bırden su gbı olup gerı usuyordum yazınızı o yüzden gördüm benm gıbı olan varmı dıye bakarken. İki denemede böyle bişe yaşamadım bunda böyle oldu
Bende okudum canım çok kişide oluyormuş aynı böyle hatta 7ci 8ci günde çok oluyor sonuç pozitif oluyor İnşallah senin de öyledirAy maşallah çok şükür rabbım saglıkla ilerlemeyı nasıp etsınbanada dua edın inşallah bu üçüncü denemem bugün sekızıncı günüm. Bende bugün bırden bir terleme usume geldi atesım yoktu ama bırden su gbı olup gerı usuyordum yazınızı o yüzden gördüm benm gıbı olan varmı dıye bakarken. İki denemede böyle bişe yaşamadım bunda böyle oldu
İnşallah kesın yazsrım test günüm pazartesı inşallah tutunmuşturBenimde 3cü denememdi canım Ay Hadi İnşallah bebişin tutunmuşdur canım İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım bana da haber ver
İnşallah benim de öyle olmuştur rabbım nasıbımde yoksa bıle ikram etsın diyorum artık çok yoruldum umarım son olurBende okudum canım çok kişide oluyormuş aynı böyle hatta 7ci 8ci günde çok oluyor sonuç pozitif oluyor İnşallah senin de öyledir
Canım kramp falan Oluyormu? Adet sancısı gibi sancılar krampİnşallah kesın yazsrım test günüm pazartesı inşallah tutunmuştur
Arada bir oluyor canm ama şiddetli degıl arada gelıp gıdıyor 6. Gün sağ tarafta bir kramp oldu o agrıyla uyandım sabah altıda onun dısında öyle dçsıddetlı olmuyor. Bu arada senın hastane nere canmCanım kramp falan Oluyormu? Adet sancısı gibi sancılar kramp
Canım ben İstanbul da Bahçeciye gidiyorum test yaptın mı canım?Arada bir oluyor canm ama şiddetli degıl arada gelıp gıdıyor 6. Gün sağ tarafta bir kramp oldu o agrıyla uyandım sabah altıda onun dısında öyle dçsıddetlı olmuyor. Bu arada senın hastane nere canm
Yok canm yaoçpmadım daha pazartesı test günüm hıc idrar falan yapmadım testım var ama yapmıcam pazartesı inşallah Hayırlı haberler alırsam o bana yeterCanım ben İstanbul da Bahçeciye gidiyorum test yaptın mı canım?
İnşallah canım İnşallah dualarım seninle senin gibi bekleyen Her kesle İnşallah pozitif çıkar canımYok canm yaoçpmadım daha pazartesı test günüm hıc idrar falan yapmadım testım var ama yapmıcam pazartesı inşallah Hayırlı haberler alırsam o bana yeter
Allah razı olsun csnm inşallah valaİnşallah canım İnşallah dualarım seninle senin gibi bekleyen Her kesle İnşallah pozitif çıkar canım
Günaydın canım tahlil yaptın mı? Ne oldu? İnşallah güzel haber verirsin merakla bekliyorumAllah razı olsun csnm inşallah vala
Dualarda unutma canm kan verdim geldım sonucun e nabıza dusmesını beklıyorum saat on gibı verdım kanı iğne ilaçlar vardı sabah anca o sate ksldım vala inşallah güzel haberler verebılırımGünaydın canım tahlil yaptın mı? Ne oldu? İnşallah güzel haber verirsin merakla bekliyorum
Güzel haber verin inşallah bizede umut olunDualarda unutma canm kan verdim geldım sonucun e nabıza dusmesını beklıyorum saat on gibı verdım kanı iğne ilaçlar vardı sabah anca o sate ksldım vala inşallah güzel haberler verebılırımçok heyecanlıyım çok asırı
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese guzel haberler vermeyi nasip etsinGüzel haber verin inşallah bizede umut olun
YaaKızlar negatif sonucum 0.11 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?