Embriyo transferi

Boncuk1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
33
10
38
32
Merhaba

Embriyo transfer edildiği gün hariç 2.günüm sizce belirtisi ne zaman başlar bazıları 2.gün kramp başlıyor diye yazmışlar

Merhaba

Embriyo transfer edildiği gün hariç 2.günüm sizce belirtisi ne zaman başlar bazıları 2.gün kramp başlıyor diye yazmışlar
Belirtilere hiç takılma benim 2. Denememde tuttu. Her ikisinde de herhangi bir belirti yaşamadım. İlk belirtim 7. Haftada olmuştu

Merhaba

Hiç belirti arama belirtiyle alakası yok
Benim ilk transferimde kaşık agrisi,bel ağrısı ,goguslerde hassasiyet falan vardı dedim kesin oldu ama sonuç negatifti
İkinci transferimde sadece tek taraflı kasık ağrısı oldu hiç bir belirti yoktu ve sonuç pozitifti
O hamilelik belirtileri falan çok sonradan başlıyor yani

Transfer olduktan sonra kaç gün yada kaç saat dinlendiniz acaba
Merkezde 2 saat kadar kaldım. Eve gitmedim kayınvalidemde 3 gece kaldım. Sadece evin içinde dolandım hiç is yapmadım. Eve gittikten sonra da is yapmamaya çalıştım. Hala deterjan vs ellemiyorum

Benim doktorum transferden sonra sürekli yatmak doğru değil. Kendini yormadan hareket et evin içinde çünkü embriyo bu dönemde kanla beslenir embriyoya kan akışının olması içinde hareket şart diliyordu. Bende ufak ufak yürüyüşler yapmıştım

Kızlar birşey sorucam doktorla bu konu hakkında hiç konuşmadık ama merak ediyorum. Gittiğim dr. Özel muayenehanesi ilk tüpbebek denemem olcak inş. Hayırlısı ile tutarda. Şeyi merak ediyorum diyelim tutmadı ikinci deneme şansım olacak mi yoksa gene ücret isteyecek mi

Kızlar birşey sorucam doktorla bu konu hakkında hiç konuşmadık ama merak ediyorum. Gittiğim dr. Özel muayenehanesi ilk tüpbebek denemem olcak inş. Hayırlısı ile tutarda. Şeyi merak ediyorum diyelim tutmadı ikinci deneme şansım olacak mi yoksa gene ücret isteyecek mi
Dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödeyeceksin canım benim öyle olmuştu

Evet ozel benm icinde suan fazla cok masraf yaptk onun icin 2. Hemen yapamicaz yilbasndan sonraya kaldi rabbim size yasatmasn.
Çok zor gerçekten canım maddi manevi yoruyo gerçekten. Rabbim en kısa zamanda hayırlı güzel haber almamızı nasıp etsin insallah. Bizim gibi bekleyen herkesee

Back
X