- 21 Kasım 2017
- 33
- 10
- 38
- 32
- Konu Sahibi Boncuk1111
-
Belirtilere hiç takılma benim 2. Denememde tuttu. Her ikisinde de herhangi bir belirti yaşamadım. İlk belirtim 7. Haftada olmuştuMerhaba
Embriyo transfer edildiği gün hariç 2.günüm sizce belirtisi ne zaman başlar bazıları 2.gün kramp başlıyor diye yazmışlar
Anladımm inşş canım sağoll bende senin gibi derim ilerde :)Belirtilere hiç takılma benim 2. Denememde tuttu. Her ikisinde de herhangi bir belirti yaşamadım. İlk belirtim 7. Haftada olmuştu
Hiç belirti arama belirtiyle alakası yokMerhaba
Embriyo transfer edildiği gün hariç 2.günüm sizce belirtisi ne zaman başlar bazıları 2.gün kramp başlıyor diye yazmışlar
Transfer olduktan sonra kaç gün yada kaç saat dinlendiniz acabaMerhaba
İnşallaaaaahhhhh canımm :)Anladımm inşş canım sağoll bende senin gibi derim ilerde :)
Merkezde 2 saat kadar kaldım. Eve gitmedim kayınvalidemde 3 gece kaldım. Sadece evin içinde dolandım hiç is yapmadım. Eve gittikten sonra da is yapmamaya çalıştım. Hala deterjan vs ellemiyorumTransfer olduktan sonra kaç gün yada kaç saat dinlendiniz acaba
Valla canımm 3.günüm hala dinlenmeye çalışıyorum uzanıyorum transfer yapıldığı gün 2 saat falan kaldımTransfer olduktan sonra kaç gün yada kaç saat dinlendiniz acaba
Dondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödeyeceksin canım benim öyle olmuştuKızlar birşey sorucam doktorla bu konu hakkında hiç konuşmadık ama merak ediyorum. Gittiğim dr. Özel muayenehanesi ilk tüpbebek denemem olcak inş. Hayırlısı ile tutarda. Şeyi merak ediyorum diyelim tutmadı ikinci deneme şansım olacak mi yoksa gene ücret isteyecek mi
Evet var canım peki o ne kadar uçuk fiyat mi oluyoDondurulmuş embriyon varsa sadece transfer ücreti ödeyeceksin canım benim öyle olmuştu
Merkeze gore degisiyor benden dondurulmus embriyo transferi icn 4.500 tl. IstedilerEvet var canım peki o ne kadar uçuk fiyat mi oluyo
Özel yer miydi seninde. Genede fazla benim icin rabbim 2.leri denettirmeden olsun insMerkeze gore degisiyor benden dondurulmus embriyo transferi icn 4.500 tl. Istediler
Evet ozel benm icinde suan fazla cok masraf yaptk onun icin 2. Hemen yapamicaz yilbasndan sonraya kaldi rabbim size yasatmasn.Özel yer miydi seninde. Genede fazla benim icin rabbim 2.leri denettirmeden olsun ins
Çok zor gerçekten canım maddi manevi yoruyo gerçekten. Rabbim en kısa zamanda hayırlı güzel haber almamızı nasıp etsin insallah. Bizim gibi bekleyen herkeseeEvet ozel benm icinde suan fazla cok masraf yaptk onun icin 2. Hemen yapamicaz yilbasndan sonraya kaldi rabbim size yasatmasn.
Amin amin insallahÇok zor gerçekten canım maddi manevi yoruyo gerçekten. Rabbim en kısa zamanda hayırlı güzel haber almamızı nasıp etsin insallah. Bizim gibi bekleyen herkesee
Geçen sene 1500 tl ödemiştim canım benim 2 tane transfer edilmiştiEvet var canım peki o ne kadar uçuk fiyat mi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?