• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
Arakadaşlar merhabalar hepinize👋ben araniza yeni katıldım. Bi konuda sizden fikir almak istiyorum,yorumlarınızı fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Benm 2.denemem 3.gün embriyosu 2 tane transfer edilerek sonuç beklemekteyim .embriyolarim iyi kalitedeler .Benim gibi olup tutan arkadaslar bana fikir verebilirler mi?

Arakadaşlar merhabalar hepinize👋ben araniza yeni katıldım. Bi konuda sizden fikir almak istiyorum,yorumlarınızı fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Benm 2.denemem 3.gün embriyosu 2 tane transfer edilerek sonuç beklemekteyim .embriyolarim iyi kalitedeler .Benim gibi olup tutan arkadaslar bana fikir verebilirler mi?

Merhaba , inşallah pozitif sonuç alırsın . Benim ilk denemem de 3. Gün 7 hücreli bir embriyo transfer edildi . Şükür oğlum suan da 6 yaşında nasip olacaksa 3 5 farketmiyor bence

Umarım inş alırım. Bu denemem de çok umutluyum ama insan yine de fazla kaptırmak istemiyor kendini.....benim ilkin de 5.gün koyuldu tek fakat 3.günden sonra yavaşladı malesef .şimdide endişeliyim acaba rahim de ilerlemesi yavaşlar mi biraz düşündürüyor 😌

Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum😂😂😂

Daha çok erken bence gununde de yap. Ben geçen sene ikinci denemem de gittim 10. Gün kan verdim negatif çıktı . Sonra doktora kızdı 13. Gün tekrar ver dedi belki yükselebilir dedi . O günler geçmek bilmedi olacağı varsada zaten olmadı çünkü moral falanda kalmamıştı bende . Ilk denemem de de günüm de yaptım hiç stres de olmadım . O yüzden benden sana tavsiye bu günlerinin tadını cikar sevdiğin şeyleri yap sikilmamak için

Back
X