Benim 5. Gün embriyosu 12 gün sonra test günü dediler bakalım son 4 gün ne olucak çok heyecanliyim allahım hakkımızda hayırlısını eylesinDoktorum test günü için yarını söylemişti.12.gün sanırım 3.gün embriyoları için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5. Gün embriyosu 12 gün sonra test günü dediler bakalım son 4 gün ne olucak çok heyecanliyim allahım hakkımızda hayırlısını eylesinDoktorum test günü için yarını söylemişti.12.gün sanırım 3.gün embriyoları için
Bende yarım saat sonra vercem testi sen naptın verdin mi kan testini haber ver banaGünaydın canım güzel haberlerin bekliyorum inşallahBen işe giderken vereceğim kanı artık öğleden sonra alırım
Amin canım insaklah bende bugün vericemBenim 5. Gün embriyosu 12 gün sonra test günü dediler bakalım son 4 gün ne olucak çok heyecanliyim allahım hakkımızda hayırlısını eylesin![]()
Verdim canım bekliyorum öğleden sonra çıkar denildiBende yarım saat sonra vercem testi sen naptın verdin mi kan testini haber ver bana
Benimkide canımBenim.sonuc 3 te çıkacak
Canım benim sonuç çıktı 241Benim.sonuc 3 te çıkacak
Amin inşallah benim sonucum 4.10 çıktı ya ama yokta demedi hastane bidaha test istedi yok mu sizceKonuyla alakam yok şuan ama tüp bebekle bir oğlum oldu. Şimdi 8 aylık. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bize tüp bebekle bile zor demişlerdi. Eşimde ilk spermiyogramda sıfır ikincide 3,5 sperm bulunmustu. Şimdi oğlum yanımda. Bugün cuma yarin kandil. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Oğlumun yüzüne her baktığımda sizler için, dünyada çocuk bekleyen kim varsa dua ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.![]()
Hastane yokta demiyo anlamadımCanım benim sonuç çıktı 241
İnşallah vardr de dikkat edin ağır kaldırmayın panik yapmayın bol dua bol sabır inşallah iyi sonuclanirHastane yokta demiyo anlamadım
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyenlerin başınaCanım benim sonuç çıktı 241
Sizce bu yok demek mi pekiİnşallah vardr de dikkat edin ağır kaldırmayın panik yapmayın bol dua bol sabır inşallah iyi sonuclanir
Gerçekten bilmiyorum benimde ilk evlendgm sıralarda bundan dört yıl önce değerim 9 çıkmıştı banada aynı şekilde varda yokta demediler ve ben heyecanla herşeyi mahvettim lütfen sakin olup bekleyin inşallah olur. Benm görümcem değeri 10 iken doktoruna düştü ve o bebek gerçekten sağlıcakla oldu inşallah sizinde öyle olurSizce bu yok demek mi peki
Yok değildir canım inşallah birdaha ver onda artar inşallahAmin inşallah benim sonucum 4.10 çıktı ya ama yokta demedi hastane bidaha test istedi yok mu sizce