Embriyo transferim 15 Mart gelin beraber bekleyelim🤲🤲

Konuyla alakam yok şuan ama tüp bebekle bir oğlum oldu. Şimdi 8 aylık. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bize tüp bebekle bile zor demişlerdi. Eşimde ilk spermiyogramda sıfır ikincide 3,5 sperm bulunmustu. Şimdi oğlum yanımda. Bugün cuma yarin kandil. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Oğlumun yüzüne her baktığımda sizler için, dünyada çocuk bekleyen kim varsa dua ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.❤️

Konuyla alakam yok şuan ama tüp bebekle bir oğlum oldu. Şimdi 8 aylık. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bize tüp bebekle bile zor demişlerdi. Eşimde ilk spermiyogramda sıfır ikincide 3,5 sperm bulunmustu. Şimdi oğlum yanımda. Bugün cuma yarin kandil. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah. Oğlumun yüzüne her baktığımda sizler için, dünyada çocuk bekleyen kim varsa dua ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.❤️
Amin inşallah benim sonucum 4.10 çıktı ya ama yokta demedi hastane bidaha test istedi yok mu sizce

Allah hiç birinizin emegini boşa goturmesin Allah yardımcımız olsun.bende çikolata kisti hastasiyim sekiz Şubat'ta ameliyat oldum iki tupumde alindi maalesef kistin zararlarından dolayı iki tupum kaybettim.mayis ayında Allah nasip ederse baslicam tedaviye çok tedirginim çok şaşkınım beş yıl boyunca hiç birşeyin yok denildi sebebsiz infertilite diye geçti iki ay içinde hayatım değişti😢

Sizce bu yok demek mi peki
Gerçekten bilmiyorum benimde ilk evlendgm sıralarda bundan dört yıl önce değerim 9 çıkmıştı banada aynı şekilde varda yokta demediler ve ben heyecanla herşeyi mahvettim lütfen sakin olup bekleyin inşallah olur. Benm görümcem değeri 10 iken doktoruna düştü ve o bebek gerçekten sağlıcakla oldu inşallah sizinde öyle olur

Canım benim transfer 15 inde yapıldı hani transfer gününü saymazsak daha 10 gün olmuş erken olduğu içinde olabilir mi

Back
X