Embriyo transferinden sonra

emgu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
47
14
18
34
Merhaba iyi günler bu benim 2 ci denemem ilk denememde tutmadı ikinci deneme 3 ci gün embriyo transferi yapıldı ilk gün bel ağrısı oldu 2 ve 3 gün kasık agrısı oldu afedersin ama benim çok fazla gaz oldu ilk denememde olmadı göğüs agrısı vardı ama 2 gündür yok ilk denemem de kabız olmuştum ama bu sefer kabız olmadım ama şuan hiç bir belirti oldu korkuyorum tutmadı yine diye ve 3 gün tuvalete ve yemek harici hiç kalkmadım hem yattım şuan bile yatıyorum kanama olmadı bende tutmamış mi kanama olmasa lütfen yardımcı olurmusunuz rabbim kimseyi darda koymasın kimseyi evlatla sınamasın amin 🙏

Merhaba iyi günler bu benim 2 ci denemem ilk denememde tutmadı ikinci deneme 3 ci gün embriyo transferi yapıldı ilk gün bel ağrısı oldu 2 ve 3 gün kasık agrısı oldu afedersin ama benim çok fazla gaz oldu ilk denememde olmadı göğüs agrısı vardı ama 2 gündür yok ilk denemem de kabız olmuştum ama bu sefer kabız olmadım ama şuan hiç bir belirti oldu korkuyorum tutmadı yine diye ve 3 gün tuvalete ve yemek harici hiç kalkmadım hem yattım şuan bile yatıyorum kanama olmadı bende tutmamış mi kanama olmasa lütfen yardımcı olurmusunuz rabbim kimseyi darda koymasın kimseyi evlatla sınamasın amin 🙏
Noktalama işareti koymamışsınız yazınızı okumak çok zor. Gaz kısmına kadarını ancak okuyabildim. Progesteron hormonu gaz yapıyor, gazınızın çok olması normal.

Canım merhaba,
Herkes de kanama olacak diye bir durum söz konusu değil, benim bugün 9. Günüm bende de kanama olmadı sadece kasik ağrım var henüz test yapmadım bende senin gibi kendimi yiyorum acaba olmadı mı diye ama beklemekten başka çaremiz yok dikkatini farklı şeylere vermeye çalış ne kadar zor olsa da 🙂

Canım merhaba,
Herkes de kanama olacak diye bir durum söz konusu değil, benim bugün 9. Günüm bende de kanama olmadı sadece kasik ağrım var henüz test yapmadım bende senin gibi kendimi yiyorum acaba olmadı mı diye ama beklemekten başka çaremiz yok dikkatini farklı şeylere vermeye çalış ne kadar zor olsa da 🙂
Merhaba ilk denemede kanama olmadı ondan korkmaya başladım 😊 inş tutar seninkisi de tüm bebek bekleyenlere nasip etsin umarım kimsenin emeğini rabbim boşa çıkarmaz amin 🙏 canım haber et bana rabbim hayırlısıyla versin

Bence sürekli yatmamalısınız ben de tüp bebekle hamile kaldım benim Doktorum yatalak hasta gibi atmanı istemiyorum ev içerisinde hafif yürüyüşler yapmam gerektiğini söyledi çiğ kabak çekirdeği tuzsuz kuru kayısı kuru incir bol su protein ağırlıklı beslendim hazır ve paketlenmiş gıdalardan kahveden uzak durdum

Merhaba ilk denemede kanama olmadı ondan korkmaya başladım 😊 inş tutar seninkisi de tüm bebek bekleyenlere nasip etsin umarım kimsenin emeğini rabbim boşa çıkarmaz amin 🙏 canım haber et bana rabbim hayırlısıyla versin
Ben daha önce bir gebelik yaşadım Sonu kötü ola da onda da kanama olmamıştı içini rahat tut inşallah kavuşacağız bebeklerimize 🤗 ederim haber canım son 3 gün zaten pazartesi sabahtan gideceğim kan vermeye hayırlısıyla

Bundan önceki tutmuştu ve düşük ile sonuçlanmıştı benimkisi o zaman ve yerleşme lekesi olmamıştı Ama şu an Hamile kaldığımda ki 3. Denememde sütlükahve renginde iki defa hafif lekelenmem olmuştu

Merhaba insallah güzelnsonuclar alirsıniz hic bunlarla üzmeyin kendinizi herkesin bu sürede kanaması olacak diye bisey yok gazı da daha cok progestan yapıyor cok yatmakta iyi degil evin icinde dolaşın biraz Allah ın izniyle bebisiniz sizinledir insallah🥰

Bence sürekli yatmamalısınız ben de tüp bebekle hamile kaldım benim Doktorum yatalak hasta gibi atmanı istemiyorum ev içerisinde hafif yürüyüşler yapmam gerektiğini söyledi çiğ kabak çekirdeği tuzsuz kuru kayısı kuru incir bol su protein ağırlıklı beslendim hazır ve paketlenmiş gıdalardan kahveden uzak durdum
Bende sürekli yatmak istemiyorum ama ilkinde hiç yatmadım Kıbrıs’ta kadın doktorla görüştüm ilk 3 gün yatman gerek hiç kalkma 3 günden sonra yavaş yavaş hareket etmeye başla demişti bende dediğini yaptım 3 gün dinlendim kalkmadım diğer günlerde yatıyorum ama sürekli değil yemeğimi yapıyorum kendimi zorlamayacak şekilde temizliğimi yapıyorum kuru incir yiyorum 3 litre su içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum çay kahve içmiyorum bitki çayı da bir de ben şey yapıyorum zeytinyağ inciri karışımı 20 gün bekletip yapılan bir karışım onu günde bir kaşık ondan yiyorum bilmiyorum artık hayırlısı Rabbim çocuk bekleyen herkese nasip etsin çok kötü bir sınav gerçekten rabbim Kimsenin emeğini boşa çıkartmasın

Ben daha önce bir gebelik yaşadım Sonu kötü ola da onda da kanama olmamıştı içini rahat tut inşallah kavuşacağız bebeklerimize 🤗 ederim haber canım son 3 gün zaten pazartesi sabahtan gideceğim kan vermeye
Senin de ikinci denemem mi kısa bir zamanı kalmış üç gün çok çabuk geçer daha benimkisi 9 gün var daha

Sizde belirti oldu mu olduysa ne gibi belirtiler oldu acaba

Sizde belirti oldu mu olduysa ne gibi belirtiler oldu acaba
Ben de 3 gün transferin 3. Günü ani bir belime ağrı girdi adet olacakmışım gibi 45 dakika sürdü sonra kasıklarıma transferin 5 günü gidip Kan verdim kan sonucunda beta'da çıkmıştı Bir de gaz aşırı gazım vardı göğüs hassasiyetim

Ben de 3 gün transferin 3. Günü ani bir belime ağrı girdi adet olacakmışım gibi 45 dakika sürdü sonra kasıklarıma transferin 5 günü gidip Kan verdim kan sonucunda beta'da çıkmıştı Bir de gaz aşırı gazım vardı göğüs hassasiyetim
Ya kusura bakmayın lavaboya çıkarken peki kasıklarda ağrı veya batma oluyormuydu benimkisi oluyor dün akşamdan beri de sağ omuzum ağrıyor

Back
X