- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi Kalispera10
-
Ilk defa konu actigim icin umarim dogru yerlere girmisimdir:) görünúrlúgú saglamisimdirMerhaba sevgili arkadaşlar
3.yada 5.6 günü embriyo transferleriniz kaçıncı günde yapildi , yapilacak;
19, 20 ya da oncesi sonrasi reglin sonrasi hangi gün kondular paylasalim mi..
-kacinci gun embriyosu
-dondurulmus mu taze transfer mi
-reglin kacinci gúnú ve biliyorsaniz hangi -rahimkalinliginda
-sonuc
simdiden tesekkúrler&sevgiler
Bende yazayimMerhaba sevgili arkadaşlar
3.yada 5.6 günü embriyo transferleriniz kaçıncı günde transfer edildi 19, 20 ya da oncesi sonrasi reglin sonrasi hangi gün kondular paylasalim mi..
-kacinci gun embriyosu
-dondurulmus mu taze transfer mi
-reglin kacinci gúnú ve biliyorsaniz hangi -rahimkalinliginda
-sonuc
simdiden tesekkúrler&sevgiler
cok tesekkur yanitinizaBende yazayim
5.gun embriyosu
Taze transfer
Reglinin ilk gununden sayarsak 19.gun transfer oldum.
Rahim kalinligini unuttum
10.gun kan testinde pozitifi gorduk
37+0 da ikizlerimi kucagima aldim suan 3 ayliklarrabbim gucu yetecek olana nasip etsin insallahhh.
sahaneee Allah tamamina erdirsin saglicakla5.gün embrıyosu
taze transfer
11 nisan ilk adet günüm 28 i transfer tarihim rahim kalınlığımı bilmiyorum
8 gün sonra idrarda pozitif gördüm çok şükür 24+0 olduk bugün
Amin canim Allah razi olsun.cok tesekkur yanitiniza
Masallahhh tebrik ederimm Allah bagislasin evlatlarinizi
Gecmis olsun canim her ser de bir hayir insallah ameliyatini da olmussun sukur, ( ah bu onemli adimlari biz soylemesek de dr lar gorev ve geregini yapsalarMerhaba 3.gün embriyosu mayis ayında adetin 15. Gunu taze transfer oldu ama malesef hidroselpinks varmış tutmadı, iyiki 2. Transfer oncesi hsg çekilmesini istemisim sivi birikmesi oldugu gorulunce laparoskopiyle tupler alindi histeroskopi yapildi nasipse ekim adetimde dondurulmuslarla transfer olacak
insallah guzel gecer..Benim doktorum 2 ay sonra transfer edicek tazeyle dondurulmus arasnda fark varmi
Gecmis olsun canim her ser de bir hayir insallah ameliyatini da olmussun sukur, ( ah bu onemli adimlari biz soylemesek de dr lar gorev ve geregini yapsalar
umarim bu kez son kezbebislerinle mujdelenirsin
Iyiki:) bize kacinci gunu tranf.oldugunu ve insallah hayirli sonucu paylar olur muinsallahhh Allahim nerde isteyen varsa yuzunu güldursun emeklerimiz boşa çıkmasın, tesadüfi bir başarısızlık denilerek yeniden transfer yapılacaktı bu sefer iki embro konulacakti Allahtannnn var yaaa iyi ki hsg cekelim dedim çok şükür geçen ay ameliyatımı da oldum ekim için gün sayıyorum dediğin gibi bu son olsun insallah
Mutlakaa..takipteyimIyiki:) bize kacinci gunu tranf.oldugunu ve insallah hayirli sonucu paylar olur mu
Sagol arkadasim dilek ve dualarimizin mukafati hepimize ulasir insallahGonlumcicekolsu .!.:bende merak ediyordum ne zaman transfer oluyor diye. Allah yar ve yardımcımız olsun bu yolda. İnşallah gönlümüzce olur bütün isteyen arkadaşların.
tesekkurleer cok tebrik ederim masallahMerhaba13 Mart’ta adet oldum, 1 Nisan’da transfer gerçekleşti, yani 18 gün sonra.
2 tane 5. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum.
Rahim kalınlığım en son kontrolde 10 mm idi.
Şimdi ikizlerime hamileyim
tesekkurleer cok tebrik ederim masallah
boyle haberler geldikce icim aciliyor gun guzellesiyor
ektiginiz umutlar bu herbiri kiymetli paylasimlar icin tum uyelere tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?