emeğin günlüğü

emekpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
6
0
31
merhaba arkadaşlar çok fazla kilom olmasa da çevremde şu yanaklara bak ay ne tatlısın sen ( yanaklar malesef genetik :\) diye yorumlar almadan duramıyorum bir de işin içine fazladan birkaç kilo girince ben de burada sizle paylaşarak eğlenceli bir şekilde fazlalıklarımdan kurtulurum dedim :) şuanlık yaptığım birşey yok çünkü saat 22.39 2şubat 2015 ve bu kararı şuan verdim :KK70: kilom 60 boyum 1.70 hadi bakalım hayırlısı :))

yarınki planımı yapalım bu arada sabah saat 11 de kalkıp ( geceleri çok geç yatıyorum ikinci öğretim öğrencisi olduğumdan mıdır bilemem ) kahvaltımı yaparım.kahvaltım diğer öğünlerden oldukça doyurucu olmalı günün ilk öğünü sonuçta.çayı ve diğer tüm içecekleri zaten şekersiz içtiğim ve ekmeği pek aramadığım için bu konuda sorun yaşamam zaten :KK70: benim sorunum zamansız yediğim tatlıları durdurup biraz hareketlenmek :KK43: çok sakin koala gibi biriyim hahaha... şuan videolar araştırıyorum egzersiz için (özellikle göbek eritme) sanırım gün içinde bulabildiğim hareketleri yapmayı deneyeceğim. bu arada her pazartesi kilomu buraya yazacağım yaptığım yediğim şeyleri de elimden geldiğince buraya yazmak istiyorum hem kendi motivem açısından hem de okuyan arkadaş olursa :KK70: :KK70: sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak açısından

merhaba arkadaşlar bugün 10.30da uyandım kahvaltımı ettim 11e kadar kahvaltıda gayet normal yedim daha sonra bir yarım saat yürüyüş yaptım eve gelip türk kahvesi ile bir dilim irmik tatlısı yedim :KK70: biraz vakit geçirdikten sonra
The Most Effective Squat Challenge: 100 Rep Fitness Blender Squat Challenge videosundaki hareketleri yaptım akşama kadar mekik falan çekerim uzun zamandır hamlamış olduğum için yarın büyük ağrılar beni bekliyor sanırım :KK43: akşam da salata yemeği düşünüyorum ancak içinde nohut,kuskus, turşu falan var :KK70:

bacaklarım şimdiden çok ağrıdı :mad: y bir iki gün bu hareketleri devam ettirmem lazım yoksa daha kötü ağrır :KK16:

bugün kahvaltımı onikide yaptım 2 küçük poğaça:KK48: ve şekersiz çay :KK14: daha sonra bi buçukkilometre kadar yürüdüm şimdi boş boş oturuyorum :p

X