• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emek verdiğim ilişkim, ilgisizlik ve ayrılık:(

Mutsz olucaktım zaten belli bişey bu ama benim mutsuzluğuma karşılık mutlu olmaları beni üzüyo

Kardeşinin eşiyle çıkmak çok büyük bir saçmalık, çok canı yanar daha sonra. Kolay kolay mutlu olamaz. Ayrıca bence yengenizi kıskanmanız da boşuna değildi. Kadınlar hissediyor. Çok benzer bir his eski erkek arkadaşımlayken yaşamıştım. En yakın arkadaşımdan hoşlandığını düşünüyordum ama hem kabullenmek istemedim, hem böyle bir şey olmasını gururuma yediremedim ve ne yazık ki daha sonra gerçek olduğunu öğrendim. Emareler tam da sizin anlattığınız gibiydi.

Kardeşinin eşiyle çıkmak çok büyük bir saçmalık, çok canı yanar daha sonra. Kolay kolay mutlu olamaz. Ayrıca bence yengenizi kıskanmanız da boşuna değildi. Kadınlar hissediyor. Çok benzer bir his eski erkek arkadaşımlayken yaşamıştım. En yakın arkadaşımdan hoşlandığını düşünüyordum ama hem kabullenmek istemedim, hem böyle bir şey olmasını gururuma yediremedim ve ne yazık ki daha sonra gerçek olduğunu öğrendim. Emareler tam da sizin anlattığınız gibiydi.

Kardeşinin eşi değili, eşinin kız kardeşi demek istedim tabi:)

Arkadaş tamam da bu yengesi hadi yengesine de tamam diyelim kardeşiyle çıkmak neyin nesi eğer yanlış düşünüyosam insanların günahını alıyosam rabbim beni affetsin ama öyle hissediyorum bide düşüncem şu bu yengesindeki sıcaklığı sevdi kardeşide öyledr ona benziyodur niyetiyle ona yanaştı şuan onu sevdiğini düşünüyo yanlışmıym

bir kere yenge oynak kızım.... :KK49: o yengeye elti olmadığın için önce ona şükret... sevgilin onlarda kalmaya başlayınca değişti diyorsun ya... işte o oynak yenge topluyor kardeşlerini eve.... senin aptal sevgilini de abluka altına alıyorlar... gırgır şamata... espriler.. el kol şakaları... senin salakta keyif alıyor işte bunlardan... o kızla uzun süreli birliktelik mi düşünüyorsun tabi ki hayır... yakında onunda kokusu çıkacak... ama yengede kardeş bol heralde diğer kız kardeşiyle de çıkar seninki... sen kurtulduğuna dua et.. aile komple bozuk...

:KK70::KK70::KK70:

Arkadaş tamam da bu yengesi hadi yengesine de tamam diyelim kardeşiyle çıkmak neyin nesi eğer yanlış düşünüyosam insanların günahını alıyosam rabbim beni affetsin ama öyle hissediyorum bide düşüncem şu bu yengesindeki sıcaklığı sevdi kardeşide öyledr ona benziyodur niyetiyle ona yanaştı şuan onu sevdiğini düşünüyo yanlışmıym

benimde aklımdan aynı şey geçti :)

Back
X