- 13 Kasım 2014
- 316
- 101
- 48
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
YOK ARTIK !!! YANİ O SİZİ ZATEN BİTİTRMİŞ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama böyle bitmesi gerekmezdiYOK ARTIK !!! YANİ O SİZİ ZATEN BİTİTRMİŞ....
Yazık tabi o kadar emek verdim şimdi de başkasıyla mutluluklarını izliyorum gerçekten yazık banaAnaaam buda yengci. Unut gitsin bacım. Besyılın bole boşa gitmiş yazık degılmi sana.
Pişmanlığını görmek istiyorum canımBenden sana tavsiye adini bile anma degmez. Tabiki canin yanacak ama dik dur ve sukret. Yengesini de yengesinin sülalesini de alsin basina çalsin:-( pislik herif bans eski esimi hatırlattı adiiii
Evet ama böyle bitmesi gerekmezdi
İnşallah canım belki günaha giriyorumdur ama bi kere pişmanlığını göreym herkesin gerçek yüzünü göstersin rabbim içim öyle soğur ancaksence bunun sonu ne olur
Ben üzüldüm üzüleceğim kadar 3 ay oldu pişman olsun istiyorum sadeceBİTMEMELİYDİ AMA ŞU DA VAR DEĞMEDİ İŞTE SEN O KADAR ÖZENEREK DAVRAN O İSTEDİĞİ DAVRSNSIN ÜZÜLME
Yok canım affedermiyim Allah korusun bana uzak Allaha yakın olsun asla affetmem bitti o benim için pişmanlığını görsem tamamen biticek . yürekten inanıyorum ki pişmanlığınıda görücem eminimBence yine tabi RABBIM bilir ama mutlu olcaklarini dusunmuyorum. Ilerde gelir sana yalvarirsa sakin AF ediyim deme 1kere bunu yapan 2cisinide yapar bu konuyu kapat cikar hayatindan
5 senelik bi ilişkim vardı ayrıl barış bugünlere kadar geldik çok emek verdim ama evliliğe de hazır değildim bekleyelim dedim sonra o istiyo diye tamam dedim ailemi krşıma aldım annem istemiyodu ağladım sızladım yalvardım yakardım ikna ettim geldiler tanıştılar annem yşne istemedi ikna etmek için çok şey yaptım tam oldu bunun ilgisizliği başladı bişeylerden şüphelendim. ayrılmadan 3 gün önce buluşmuştuk gözümün içine baka baka evlenme teklifi etti dans ettik o gün çok güzel geçti ta ki sonuna kadar. bu bekar olan abisiyle kavgalı diye diğer abisinde kalıyodu son bir kaç aydır abisi 3 yıllık evli iki tane çocuğu var bu sürekli yengesinden bahsetmeye başladı sinir oluyodum ama hiç belli etmedim buluştuğumuz gün bana dedi ki yengemle karşılıklı oynuyoruz bizi karı koca sanıyolar dedi ben çıldırdım dondum kaldım yine o kdar tepki vermedim başkası olsa neler yapardı ben sadece dedim ki yanlış konuşuyosun o senin yengen dedim nasıl öyle bişey söylüyosun saçmalıyosun dedim
oda doğru söylüysun yani lafın gelişi gibi bişey dedi tam olarak hatırlamıyorum bide dediki yengemin kız kardeşleri geldi bugün ayağıma çelme taktı dolabın kapağını bana çarptı, yengesinin kız kardeşine bide demiş ki sevgilnle aran nasıl bide geldi bunu bana anlatıyo o gün. bende sinirlendim dedim ben bir erkekle konuşmazken sen nası bunu yapıyosn bide anlatıyosun bana dedim dediki onlar benim kardeşlerim kıskanma falan ddi ben dedim ben kıskanırım ben böylyim samimi olmycaksn kmseyle falan aklımın ucundan kötü bişey geçirmedim o gün kötü ayrıldık eve geldim yengesine karşı ilgisimi var falan diye düşündüm çnkü konuşmaları onu gösteriyodu ilk defa böyle bişey gördüm şaşırıyorum bizde öyle bişey yok çünkü ne bilim ya öyle düşündürdü ama sen olsan sende öyle anlarsın her neyse işte bunun bana karşı ilgsizliği başladı aramızda soğuktu o günden sonra.
ona defalarca dedim niye ilgisizsin ayrılmak mı istiyosun yok dedi yine ilgilenmemeye başladı. o yengesinin annesi onları yemeğe çağırmış yine bişey demedim sesimi çıkarmadm ne güzel seni seviyolar falan dedim kıskandğm halde. bunun bu halleri devam etti en son dedm ki ben kabul edemiyorum bunu dedim ilgisizsn dedm değiştin dedm kırdım hattı annemlerde istemiyodu zaten. aradan 3 5 gün geçti yengesinin kız kardeşi ile çıkmaya başlamış
Mutsz olucaktım zaten belli bişey bu ama benim mutsuzluğuma karşılık mutlu olmaları beni üzüyoKurtulduğunuza şükredin. Çok acı, tahmin edebiliyorum neler hissettiğiniz. Bir süre daha hissetmeye devam edeceksiniz. İnsanlara bir süre eskisi gibi güvenemeyecekseniz ama zararın neresinden dönülse kardır. Bir de evlenip aldatılmak ya da mutsuz bir evliliğin içinde debelenmek var.
Bilmiyorum ben mi kötü düşünüyorum ama olanlar bu işte onu gösteriyo
SEN HER AH EDİŞİNDE ONLARIN YANINA KAR KALMAZ MERAK ETME İNŞ SENİN HAYATINDA YENİ BİR KAPI AÇILIR DA BUGÜNLERİN AKLINA BİLE GELMEZBen üzüldüm üzüleceğim kadar 3 ay oldu pişman olsun istiyorum sadece
Güldürdün beni :) Aynen o dediklerin oldu ayrılmadan iki gün önce de yengenin annesi yemeğe çağırmış bu karaktersizi birlikte yemek yemişler ailecek bende saf gibi diyorum ki a ne güzel seviyolar senibir kere yenge oynak kızım....o yengeye elti olmadığın için önce ona şükret... sevgilin onlarda kalmaya başlayınca değişti diyorsun ya... işte o oynak yenge topluyor kardeşlerini eve.... senin aptal sevgilini de abluka altına alıyorlar... gırgır şamata... espriler.. el kol şakaları... senin salakta keyif alıyor işte bunlardan... o kızla uzun süreli birliktelik mi düşünüyorsun tabi ki hayır... yakında onunda kokusu çıkacak... ama yengede kardeş bol heralde diğer kız kardeşiyle de çıkar seninki... sen kurtulduğuna dua et.. aile komple bozuk...
Bir de herkesin gerçek yüzü çıksın ortaya pişmanlığını göreym işte o zaman benim bayramım kurban da keserim şeker de toplarım yeter ki gerçek yüzleri çıksın ortayaKarmaşık ilişkiler çağın hastalığı Rabbim korusun.
Organize bu iş, yengenin annesi de yemeğe çağırdigina göre...
bence kurban kes.![]()
İnşallah bana dua et nolurSEN HER AH EDİŞİNDE ONLARIN YANINA KAR KALMAZ MERAK ETME İNŞ SENİN HAYATINDA YENİ BİR KAPI AÇILIR DA BUGÜNLERİN AKLINA BİLE GELMEZ
evetolacağı buymuş zaten aileni karşına aldığına hiç değmez