- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi KRoNiKDeLi
-
çok iyi bir ANNE niz var kıymetini bilin
bildiğim kadarıyla 1-2 ay içinde alınıyor iş yerınden emekli olan memur arkadaslar o sekılde aldı ..ama memur emeklisi cokta fazla beklenti içinde olmayın derim ama tabi önemli olan düşünülmeniz :)
ikramiyesi ne kadar ki?
Teşekkür ederim cevabınız için...64 bin civarı alacak...
çok şanslısınız bizimkiler bırak maddiyatı manevi yardımları bile olmadı. size 32000 verebilecek o zaman. ev sahibiyle konuşun ev değerinin kalanını kredi çekip verin kalanı için senet yapın para elinize gelince ödersiniz onuda. şimdiden mevlam iyi günlerde oturmak nasip etsin.
neeeeyyyy,64 bin mi? babam 35.yılında bu sene emekli oldu o kadar alamadı,bu işte bir yanlışlık olmasın?ama bireysel emekliliği falanda varsa olabilir tabii.emekli bir öğretmenin 64 bin alması ülke ekonomisinin batması demek haberiniz yok mu sizşn..canım o kadar fazla alacağını sanmıyorum ama yinede süper bir k.validen var.Allah bozmasın.
İkramiye miktarı bana cok geldi yaa. Bütün memurların kesintilşeri aşağı yukarı aynı ikramiyeyi alır. Babam 30. yılında emekli oldu 25 bin falan aldı.
İkramiye miktarı bana cok geldi yaa. Bütün memurların kesintilşeri aşağı yukarı aynı ikramiyeyi alır. Babam 30. yılında emekli oldu 25 bin falan aldı.
zaten %3.5 zam vermişler zar zor oda ...64 bin gercekten cok geldı banada ama insallah alır tabı
Ay korkmaya başladım şimdi...Eşime sordum sınıf öğretmenleri derneği maaşından aylık kesinti yapmış emekli olduğunda toplu olarak geri verilecekmiş onunla beraber verilecek tutar 64 bin...
Milleti birbirlerine düşürecekler %4 ile. Zor günler bekliyor bizi.
Hah bak o olabilir. Hani ordu mensuplarının Oyakları var ya, onun gibi birşey.
gerçekten çok şanslısınız böyle bir anneye sahip olduğunuz için;
37 yıl çalıştıysa, 64 bin lira alabilir bu arada şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?