Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emel bende 67 kiloyum hedef 3 ayda 58-59 olmak,birlikte yürüyelim bu yolda,yarın başlıyoruz arkadaşım,ben öğretmenim ancak akşam girip takip edebilirim yazdıklarını ve yorumlarım,yarın başlıyoruz her pazar kilolarımızı yazıyoruz,tamam mı?Haydi kim tutar bizi,yürüyelim arkadaşım:))))
Yolumuz açık olsun, hadi başarılar:)
ca nım benım oncelıkle karar vermenden dolayı tebrıkler de kardbenım esım ın adı emel o yuzden baktım gunluğune bende dıyetteyım ama kendımce sana tavsıyem oyle dıyetler yapma benım sana tavsıyem az ye ama sekerı tuzu yağı unu cıkart bak nasıl gıdıyo kılolar ben uc ay oldu baslayalı hıc bır dıyet uygulamadım ama dedığim gıbı azaltım her seyı ama sık sık bıseyler yedım ac ta kalmadım ama sporada gıttım uc ayda on ıkı kılo verdım 118 santımdı goğuzs olcum bugun olculdum 93 cıktı kı cok mutlu oldum yanı elma dıyettı dukkan dıyettı yapanlar var cevremde bır ayda verıyolar uc kılo bes kılo bırakıyolar o dıyetı hemen ıkı katı gerıye alıp yanımıza spora gelıyolarkı oyle olma dıye uyarmak ıstedım ama benım gıbı beslenme seklını ayarlarsan hem almazsın hemde verırsın nacızane fıkrımı sundum secım tabıkı senın emelcım sankı kardesımle konusmus gıbı oldum ay valla sormak ıstedığin olursa cavaplarım![]()
Elma diyeti yapma derim bende,ben her şeyi yiyorum ama azar azar:)))
Allah cc kolaylik versin zor olani kolay kilsin ..
Size tavsiyem hayatinizda diyet kelimesini cikarmanizdir .diyet yerine saglikli beslenme hayatinizda yer alsin
beyaz ekmekten uzak durun ,günde en az 2 litre su icin ,üc ögünün haricinde abur cubur yemeyin
misafirlige gittiginizde salatalara yönelin ,ev sahibinin israrlarina ragmen hayir demesini bilin ,saglikli besleniyorum
bu nedenle uzak duruyorum hatirlatmasini yapin ,aksam saat 7 den sonra bir sey yememeye gayret edin
spor yapmiyorsaniz dahi aksam yemeklerinden sonra en az bir saat yürüyüs yapin ,kendinize gecici degil
kalici cözümler üretin ,en önemliside kararli olun ,umitli olun ümitsiz olmayin ,azimli olun ,ben basaracagim bunuda
herkese ispat edecegim gibi ilk önce kendime ispatlayacagim diyerek kendinize güvenin ,her gün tartilarak motivasyonunuzu
düsürmeyin ,ilk baslarda 15 günde bir sonra ayda bir tartilin ....
özellikle undan ,sekerden uzak durun ,caniniz cok cekerse kepekli un yoldasiniz olsun oda orantili bir sekilde
.
Ben bu yöntemle 100 kg verdim 3 senede azim basarinin parcasi ,sabir zaferin isaretidir simdiden kolay gelsin
Ben tesekkür ederim evet 4. bebisime hamilyim en büyük kizim 18 en kücük 10![]()
Bu kadar kg verilince illaki sarkmalar oluyor ameliyattan önce aile planlamamizi tamamlayalim
dedik Rabbimde nasip etti sükür simdi bir bebis daha bekliyoruz ,sakin ümitsiz olmayin
bende cikolataya dayanamiyordum 3 ay zorluk cektim sonra rabbim verdi kolayligini elhamdülillah
illa sipor yapmaniz gerekmiyor alin cocuklari yürüyüs yapin oyun yasindaki cocuklarinizla disarda kosmaca oynayin
Onlar oyun sansin siz spor yapin evde siz yere uzanin ayaklariniza oturtun bebeginizi o gene oyun sansin siz hareket edin
bebisiniz cok kücükse onu yerden havaya kaldirma hareketleri yapin en önemliside sabirli olun ,ben her umutsuzluga
düstügümde kendimi su ayeti kerime ile motive ediyordum
biz dünyalik isteyene dünyalik ahiretlik isteyene ahiretlik ikisini isteyene ikisini bir veririz buyuruyor Allah cc ..
Her defasinda ben ikisinede talibim zor olani kolay kil yarab diyordum
Basarirsiniz yeterki sabredin insaAllah