- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Aynen ben de kabul ederim hatta yanında kolumu da kessinler ve böbreğimi de alsınlar.Daha once kusturan bır rahatsızlık gecırdınız mı ? Bende safra kesesi sorunu vardı her şey ondan sonra başladı.
bende sizin gibi oldum.
bulantı ve kusmak yerine bacagımın kesılmesını kabul edebılırım.
bulantı yasadıgımda anksıyetem baslar ve sakınlesmem cok zor olur.
her zaman yanımda su ve çubuk kraker tasırım.
Kendinizi mi kusturuyorsunuzBulantidan nefret ediyorum midem az bulansa direk kendimi kusturuyorum.hamileykende asiri bulantim vardi hayatimin en berbat gunleri
Yoo oyle iyi geliyor ki tabi o kusturma ani cok kotu.yuzum sapsari kesiliyor atesim cikiyor aniden.Kendinizi mi kusturuyorsunuz
Korkmuyor musunuz
Yani kendinizi kusturmak zor bir şey hayali bile zor.Normal kusmaktan da kötüdür bence.Kusma anında renginizin gitmesi ya susuz kalmanız normal o bende de oluyor.Yoo oyle iyi geliyor ki tabi o kusturma ani cok kotu.yuzum sapsari kesiliyor atesim cikiyor aniden.
Evet normal kusmadan daha kotu cunku dogal bi sekilde olmadigi icin bazen kusamayip oksuruyorum igrenc bi tat oluyorYani kendinizi kusturmak zor bir şey hayali bile zor.Normal kusmaktan da kötüdür bence.Kusma anında renginizin gitmesi ya susuz kalmanız normal o bende de oluyor.
Aynen ben de kabul ederim hatta yanında kolumu da kessinler ve böbreğimi de alsınlar.
Kusma atakları geçirdiğim zamanlar oldu.Ama net bir olaydan sonra başladı diyemem.Ne zaman başladığını bilmiyorum.Kendimi bildim bileli vardı bu korku ama kusma atakları geçirdiğim bir rahatsızlıktan sonra iyice arttı.
Şu an imkanım yok ama en kısa zamanda halletmeye çalışacağım.Biz sizi şu an rahatlatamayız. Bunun için psikolojik destek almalısınız bence. Covidden dolayı online destek alsanız daha iyi olur. Bir kaç seansa atlatabilirsiniz.
Anlamak için soruyorum. Acı derken nasıl bir acıdan bahsediyorsunuz? Nerenizde nasıl bir acı?Nasıl baş ediyorsunuz bununla çok kötü olmuyor musunuz yoksa kusunca normal bir şekilde hayatınıza devam ediyor musunuz ? Ve o an dünyanın en acı verici şeyi değil mi ?
Nasıl tarif etsem bilmiyorum ama kusmak acı verici geliyor içim çıkıyor sanki.Uzun süredir kusmadığım için net hatırlamıyorum ama özellikle o bulantı ve öğürmeler çok fena geliyor.Anlamak için soruyorum. Acı derken nasıl bir acıdan bahsediyorsunuz? Nerenizde nasıl bir acı?
Bir de kusunca siz normal bir şekilde hayatınıza devam etmiyor musunuz? Mesela kustunuz, yıkandınız, temizlendiniz. Sonra normale dönmeyip nasıl yaşıyorsunuz o günü?
O da zor durum.Ben de sık sık kusuyordum eskiden( şimdilerde 6,8 ayda bir ).Kusmazsam şiddetli baş ağrısından başım patlayacak gibi oluyor.Kendi kendimi kusturuyorum böyle durumlarda- midemde ülser olmasına rağmen- Kustuktan sonra boğazım tahriş oluyor ,midem yanmaya başlıyor ve yemek yiyemiyorum 3,4 gün boyunca.Baş ağrısını çekmektense kusmayı tercih ederek mide ayrısına katlanıyorum.Benim durumum daha b.ktan anlayacağın.
Forumda herkes emetofob çıktıBende de böyle bir korku var aslında ama sizin kadar yoğun değil. Ben de hasta olduğumda midem bulandığında çok kötü oluyorum. Midemin bulanmasından değil kusacağım korkusundan daha çok rahatsızlık çekiyorum. Zehirlenme durumunda kusunca rahatlanır ben de biliyorum kusarsam rahatlayacağımı ama kendimi bir türlü ikna edemiyorum çok korkunç geliyor kusmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum
Yemek olduğu gibi midemde kaldığı için şiddetli baş ağrısı yapıyor.Sanırım ülserden kaynaklı...Böyle bir durumda kusmam gerektiğini düşünüyorum ve kustuktan sonra da baş ağrısı geçiyor. Kaç kez hastanelik olmuştum anlatamam.Mide için tedavi gördüm, uzun bir süredir yaşamıyorum bu durumu.Sizin durumunuz ne peki?O da zor durum.
Ülseriniz olduğu için mi kusunca böyle oluyorsunuz yoksa kendinizi kusturduğunuz için mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?