Emine Bulut

Sapla saman neden birbirine karistiriliyor anlamis degilim mevzu bi Kadin Cinayeti. Basortusu ne alaka bu kadar mu zorunuza gidiyor insanlarin ozgurce basortu takmasi da her firsatta bunu ekliyorsunuz. Cidden cekin ellerinizi basortunun uzerinden. Zira bu vahsetin yazdiginiz seyle hicbir alakasi yok.

Aynı platformda tekrar aynı konuyu açmak konuyu sömürmek konu üzerinden prim sağlamak gibi geldiği için yazdım yoksa bende tüm sosyal platformlarda tepkimi gösterdim(bi faydasının olmayacağını bile bile ) Diğer konuda öyle kıyıda köşede bi yerde değil bdv de 2.-3. Sırada bi konu orda görülmedi gerekli hassasiyet gösterilmedi gibi bişi söz konusu değil yani??

Klasik o pislik zihniyet işte. Laf anlamazlar. Başörtülü olsa idi ölen, belki bir kadeh daha koy derlerdi birileri. Düşmanlığının boyutunu bilemem ama böyleleri de var

Ciddi misiniz inanamıyorum nasıl mahluklar var birde kadının cesedini mi çekmişler yazıklar olsun
evet malesef ben gördüm görmez olaydım zavallı kadın gözleri açık. boğazındaki kesik çok derin çok büyük o yarayla nasıl ayağa kalmış. demek can acısıyla ne yaptığını bilememiş.

hanımlar bu yaşanılanların değişmesi için en büyük görev yine bize düşüyor. çocuklarınızı iyi yetiştirin. kız çocuklarınıza öyle giyinme, gülme, kahkaha atma vs diye kısıtlayıp erkek evlatlarınız sevgili yapınca övünmeyin. Erkek egemen toplumda erkeği yetiştiren kadın değil mi? erkek evin direğidir, soyun devamıdır, babadan sonra erkek çocuk gelir vs diyen yine kadınlar değil mi? eşim izin vermiyor deyip onun hakimiyeti altına giren de kadın değil mi? biz köpek değiliz. nasıl yaşayacağımıza baba, abi ve koca karar vermemeli. kendinize saygı duyun. evde çamaşır yıkayıp ütü yapan yemek pişiren başka bir fonksiyonu olmayan, kocasından para bekleyen, o olmayınca hiçbirşey yapamayan kadınlardan olmayın. bile bile onların egemenliği altına giriyorsunuz. hayattaki tek gayemiz güzel görünüp, birilerinin bizi beğenip kendine eş, köle yapmasını beklemek olmamalı. değişelim artık. biz değişelim ki düzen değişsin, bu şiddet bitsin

Konuyu görmedim. Siz dedikten sonra far ettim. Sömürmek falan hoş olmamış. Hem fiziksel hem psikolojik şiddeti bırakın artık lütfen

ahhh yavrum ahhh ayaktaydı sonra nasıl oldu vefat etti. ayrıntıyı bilen yazabilirmi?

nasıl öfkesine hakim olamıyor bu adamlar. cinnet geçirmek ne çoğaldı bu ülkede.

aklım almıyor. O yavru hayatı boyunca öksüz yetim kaldı. O babası olacak canavarı idam etseler yeridir. namussuz herif.

Bence @Aryanin demek istediği başka. Bazi kisiler tarafından sanki Türkiyede tek kadınlarla ilgili sorun Başörtü tartışması olduğu gibi gösteriliyor. O serbest şimdi, artık yapacak birşey kalmadı kafadalar. Halbuki o yeterli mi? Değil. "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyerek baskalarin gördüğü zulüme ve uğradıkları haksızlıklara sessiz kalmamak lazım. Aryanin demek istedigi bu galiba

Hanımlar,
bu konunun açık kalmasında sakınca yok, en azından şimdilik kapatılmasını gerektirecek bir durum da yok, yeter ki vahşice katledilmiş bir kadın üzerinden dini, siyasi yorumlar yazıp, ki dini siyasi yorumlar yasaktır, olayı baş örtüsüne, şorta, mini eteğe, içki içmeye-içmemeye getirmeyin.

İster baş örtülü olsun ister baş örtüsüz, ister mini etekli olsun ister çarşaflı burkalı, ister alkol alsın, ister hayat kadını olsun, hiçbir kadın canice öldürülmeyi hak etmez, bunun ne savunması olur ne izahı.

Başka konularda tartışma çıkmasını artık sitenin olmazsa olmazı diye düşünüyorum ama böyle hassas konularda, hele de bir kadın, bir anne feryat ede ede yavrusunun gözü önünde katledilmişse, çevresinde onca insan varken katilinin caniliğinin yanısıra toplum duyarsızlığının da kurbanı olmuşsa, biz bari duyarlı olalım da kadıncağızın ölümü üzerinden kavga etmeyelim diyorum, lütfen rica ediyorum.

Mune o zaman bi fikrim var Emine bulut isminin yanına Tuba erkol da eklensin oda emine bulutla aynı günlerde 9 yaşındaki kızının gözleri önünde 20 bıçak darbesiyle öldürüldü üstelik kızı annesinin öldüğünü bilmeden "doktorlara biraz daha para verelim de annemi yaşatsınlar" diye ağlamış

Son düzenleme:
Sahsen videoyunun karşıma cikmamasi için facebook ve instagram a bakmıyorum. Görüntülerin yayılmasını doğru bulmuyorum

izlerken ben de aynı şeyleri düşündüm. yardım edeceğine görüntü almak derdinde. nasıl insanlar olduk ya. bir hayat bu kadar ucuz, değersiz olamaz. konu üzerine ne kadar konuşulsa da çözüm olmayacak. o yüzden bence de çözüm değişim. önce kadınların zihniyeti değişmeli. erkeklerin de değişecek, kadınlar değiştirecek

Ben diger basligi gormedim. Burada gordum.
Ama görmüş olsam da rahatsiz etmez.
Surada 1000 tane kayinvalide ve altınları alma konusu var yada çocuğum uyumuyor ne yapayım?
her biri 5-10 sayfa. Yenisi açıldığında prim sağlamak mi oluyor? Bu konu popüler diye yazdınız, gidin diğer konulara yazılan cevapları okuyun mu diyorsunuz?
Sosyal platformlarda siyah ekran paylaşmak yerine konuşmak daha insanı geliyor bana. Kadınların birbirlerine yaslanmaya ihtiyacı var.
O 10 yaşındaki çocuğa, merak etme biz seni bırakmayacağız demeye ihtiyaç var.
Duyar kasmak değil bu. Yapmacik şeylerden hoşlanmam. Ama ne yapmaliyiz, ne hissediyoruz, sesimizi nasil duyururuz konuşulmalı.
Konuşmak isteyene kötü niyetli yaklaşıp prim peşindesin demek bugün olmaz.

Gelecege dair cok umudum kalmadi gerekli cezalarin verilmesi yillardir konusuluyor ama sonuc yok herzaman kotu insanlar olacaktir ama kotulere gereken cezayi verdikce digerleri icin bu caydirici olacaktir mutlaka bugun baskasinin basina geliyor yarin oburgun belki biz karsilasicaz boyle mahlukatlarla o cocugun hayati karardi nasil duzelebilir artik ne soyleyipde onu teselli edebilirler

Bu sabah gordum. Sabahtan beri kac kez dugumlendim agladim.. yoruldum ve uyudum.. ben bile boyle olmus iken tanimadigim biri icin. Ooo cocuk ne oldu Allahim.. rabbim o cocuga sabir versin sahiplenecek cok iyi biri versin insaallah

Hayatım, Tuba Erkol cinayeti için ayrı bir konu açılabilir, isim eklersek konular birbirine karışır.

Sizlerden tek ricam ölümle hele de böylesi vahşice canice işlenmiş cinayetlerde ölen kadınlarımız için konuya daha hassas yaklaşılması, asla kişisel almayın, hiçbirinizi kastetmeden vallahi genel olarak yazıyorum bu tip konular bir zaman sonra fikir dayatması, siyasi ve dini görüşlerin dikte edildiği topikler haline geliyor ve ölen kadınların adı dahi unutuluyor

Cidden su an din, dil, irk, kültür, giyim tarzı en son düşünülecek şey. Tüm kadınların birbirine yaslanması, birbirinden güç alması gerek. Her gün bin tane aynı konudan aciliyor, bu konu ne kadar konuşulsa kaç kişi duysa az. Hepimiz ne kadar çok etkilendik, ne kadar çok üzüldük. Keske elimizden birseyler gelse artik, çözüm ne bilmiyorum.

Yazdığınız konuların hepsi farklı kişilere ait konu sa Konu dünden beri ilk 3 sırada olunca o şekilde düşündüm yani kimsenin ilk sıralardaki konuyu görmeden açabilmiş olacağı aklıma gelmedi he eğer Tuba erkol adına açsaydı hiç aklıma öyle bişi gelmezdi mesela o da Emine bulutla aynı günlerde 20 bıçak darbesiyle öldürülmüş 3 çocuk annesi bir kadın onunda ismi duyulsun yapan misli misli ceza alsın neyse de mune çok doğru bir şey demiş bu konu üzerinde tartışma yapmak çok ayıp oldu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…