Sapla saman neden birbirine karistiriliyor anlamis degilim mevzu bi Kadin Cinayeti. Basortusu ne alaka bu kadar mu zorunuza gidiyor insanlarin ozgurce basortu takmasi da her firsatta bunu ekliyorsunuz. Cidden cekin ellerinizi basortunun uzerinden. Zira bu vahsetin yazdiginiz seyle hicbir alakasi yok.Yetkililer sosyal medya ve ünlüler olmadan gündem takip edemiyorlarmi?
Biz yillardir kadin haklari diye bağirirken millet "başörtü hakkim var, memnunum" deyip duruyordu. Kadin cinayetlerin yükselmesi, kadina karşi siddetin yükselmesi kimsenin umrunda değil.
Halen değil. Millet bir iki üzülecek sonra unutacak. Zira kimse artik sokağa çikamiyor. Kimse artik sorumlu değil. Yetkililer değişmiyor.
Sadece yiten giden hayatlara üzülüyorum. Açilan yaralara, travmalara. O anne son saniyelerinde bile kizini düşünmüstür "bensiz ne yapacak" diye.
Ama değişmeyecek birşey işte. Umudum yok artik.
Aynı platformda tekrar aynı konuyu açmak konuyu sömürmek konu üzerinden prim sağlamak gibi geldiği için yazdım yoksa bende tüm sosyal platformlarda tepkimi gösterdim(bi faydasının olmayacağını bile bile ) Diğer konuda öyle kıyıda köşede bi yerde değil bdv de 2.-3. Sırada bi konu orda görülmedi gerekli hassasiyet gösterilmedi gibi bişi söz konusu değil yani??Çok enteresan gerçekten bakış acınız.
Bir konu deği bin konu acilsin.
Bugün kadınlar kulübü bdvi yi iptal edip emine bulut adına başlıktan ibaret olsun.
Duymayan, gormeyen kalmasın..
Sizin görmeye tahammül edemediğiniz haberde, gözleri önünde annesi öldürülen 10 yaşında çocuk var.
Görüntüler olmasın, deseniz anlarım. Ama konuşmayalım, duyurmayalım mi sizin içiniz acıdı diye? Baslik kocaman emine bulut.
Girmeyin konuya oldu bitti.
Ciddi misiniz inanamıyorum nasıl mahluklar var birde kadının cesedini mi çekmişler yazıklar olsunzavallı kadının ölü bedenide dolaşıyor internette elden ele çok derin kesiği var boğazında ve evet gözleri açık
Sapla saman neden birbirine karistiriliyor anlamis degilim mevzu bi Kadin Cinayeti. Basortusu ne alaka bu kadar mu zorunuza gidiyor insanlarin ozgurce basortu takmasi da her firsatta bunu ekliyorsunuz. Cidden cekin ellerinizi basortunun uzerinden. Zira bu vahsetin yazdiginiz seyle hicbir alakasi yok.
evet malesef ben gördüm görmez olaydım zavallı kadın gözleri açık. boğazındaki kesik çok derin çok büyük o yarayla nasıl ayağa kalmış. demek can acısıyla ne yaptığını bilememiş.Ciddi misiniz inanamıyorum nasıl mahluklar var birde kadının cesedini mi çekmişler yazıklar olsun
Konuyu görmedim. Siz dedikten sonra far ettim. Sömürmek falan hoş olmamış. Hem fiziksel hem psikolojik şiddeti bırakın artık lütfenAynı platformda tekrar aynı konuyu açmak konuyu sömürmek konu üzerinden prim sağlamak gibi geldiği için yazdım yoksa bende tüm sosyal platformlarda tepkimi gösterdim(bi faydasının olmayacağını bile bile ) Diğer konuda öyle kıyıda köşede bi yerde değil bdv de 2.-3. Sırada bi konu orda görülmedi gerekli hassasiyet gösterilmedi gibi bişi söz konusu değil yani??
Sapla saman neden birbirine karistiriliyor anlamis degilim mevzu bi Kadin Cinayeti. Basortusu ne alaka bu kadar mu zorunuza gidiyor insanlarin ozgurce basortu takmasi da her firsatta bunu ekliyorsunuz. Cidden cekin ellerinizi basortunun uzerinden. Zira bu vahsetin yazdiginiz seyle hicbir alakasi yok.
izlerken ben de aynı şeyleri düşündüm. yardım edeceğine görüntü almak derdinde. nasıl insanlar olduk ya. bir hayat bu kadar ucuz, değersiz olamaz. konu üzerine ne kadar konuşulsa da çözüm olmayacak. o yüzden bence de çözüm değişim. önce kadınların zihniyeti değişmeli. erkeklerin de değişecek, kadınlar değiştirecekBelki buraya uyeydi,eski kocasından dert yandı. Kurtuluş yolu aradı. O çocuk,insanlıktan nefret ederek büyüyecek ne kadar etse az gerçi. Videoyu çeken kansız yere akan kanlara rağmen kadın ona donene kadar çekmeye devam ediyor.
Geçen sene duygu kadakal cinayetinde de cüsseli cüsseli adamlarzkosarak kaciyorlardi. Belki video çekmek yerine yardım etseydi de ölecekti ama en azından vicdanı rahat uyuyacakti. İçim titriyor dünden beri,videoyu çeken yardıma koşmayan herkes katil kadar suçlu.
Aynı platformda tekrar aynı konuyu açmak konuyu sömürmek konu üzerinden prim sağlamak gibi geldiği için yazdım yoksa bende tüm sosyal platformlarda tepkimi gösterdim(bi faydasının olmayacağını bile bile ) Diğer konuda öyle kıyıda köşede bi yerde değil bdv de 2.-3. Sırada bi konu orda görülmedi gerekli hassasiyet gösterilmedi gibi bişi söz konusu değil yani??
Hayatım, Tuba Erkol cinayeti için ayrı bir konu açılabilir, isim eklersek konular birbirine karışır.Mune o zaman bi fikrim var Emine bulut isminin yanına Tuba erkol da eklensin oda emine bulutla aynı günlerde 9 yaşındaki kızının gözleri önünde 20 bıçak darbesiyle öldürüldü üstelik kızı annesinin öldüğünü bilmeden "doktorlara biraz daha para verelim de annemi yaşatsınlar" diye ağlamış
Konu dünden beri ilk 3 sırada olunca o şekilde düşündüm yani kimsenin ilk sıralardaki konuyu görmeden açabilmiş olacağı aklıma gelmedi he eğer Tuba erkol adına açsaydı hiç aklıma öyle bişi gelmezdi mesela o da Emine bulutla aynı günlerde 20 bıçak darbesiyle öldürülmüş 3 çocuk annesi bir kadın onunda ismi duyulsun yapan misli misli ceza alsın neyse de mune çok doğru bir şey demiş bu konu üzerinde tartışma yapmak çok ayıp oldu gerçektenBen diger basligi gormedim. Burada gordum.
Ama görmüş olsam da rahatsiz etmez.
Surada 1000 tane kayinvalide ve altınları alma konusu var yada çocuğum uyumuyor ne yapayım?
her biri 5-10 sayfa. Yenisi açıldığında prim sağlamak mi oluyor? Bu konu popüler diye yazdınız, gidin diğer konulara yazılan cevapları okuyun mu diyorsunuz?
Sosyal platformlarda siyah ekran paylaşmak yerine konuşmak daha insanı geliyor bana. Kadınların birbirlerine yaslanmaya ihtiyacı var.
O 10 yaşındaki çocuğa, merak etme biz seni bırakmayacağız demeye ihtiyaç var.
Duyar kasmak değil bu. Yapmacik şeylerden hoşlanmam. Ama ne yapmaliyiz, ne hissediyoruz, sesimizi nasil duyururuz konuşulmalı.
Konuşmak isteyene kötü niyetli yaklaşıp prim peşindesin demek bugün olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?