- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Ciğerim yanıyor ciğerim, her giden 1 kadınla 1 çocukla ciğerim dağlanıyor. Burdan yazmakla olmuyor. Bimer cimer neresi varsa oralara yazmak lazım. Yoksa bu devletin adaletine güvenmiyorum ben. Allah kahretsin o aşağılık katili, sürüm sürüm sürünsün şerefsiz. Gerçi sürünse nolucak giden gitti, o kızcağız nasıl toparlınıcak.... Ahhhh ahhhh nefret ettim bu dünyadan.. Adi herifin sıfatında meymenet yok, aşağılık...
onlar anca kendi maaş zamlarını zart zurt bi gecede geçirsinler. Kadınlar ve çocuklar söz konusu olunca ölü taklidi yapıyorlar.. Ne yapılır ki?? Bu duyarsızlarla napılabilir??? İçerde bizim paralarımızla bir güzel beslerler bu iti.. Konu ne namus cinayeti, ooo ağamsın paşamsın. Şu kadınlar üstünden sırtlan gibi geçinen ego tatmini yapan tüm ezikler topluca geberse de kurtulsak.. Hani adli makamlarda çalışıyor olsam bunlarla uğraşmaktan başka işim olmazdı ama şimdi kös kös otur yaz dur sadeceo kadar büyük eylemler yapıldı, o kadar büyük başvurular yapıldı ki. aihm e kadar giden başvurular var yasalar için. ne milletvekilleri uğraştı, ne sivil toplum kuruluşları. Hiç bir çare yok, çare bulunamıyor. bimere, cimere bireysel başvurularımızı hiç takmazlar. yok mu akıl verecek kimse, ne yapabiliriz bilen yok mu acaba? ben delirmek uzereyim, yerimde duramıyorum
onlar anca kendi maaş zamlarını zart zurt bi gecede geçirsinler. Kadınlar ve çocuklar söz konusu olunca ölü taklidi yapıyorlar.. Ne yapılır ki?? Bu duyarsızlarla napılabilir??? İçerde bizim paralarımızla bir güzel beslerler bu iti.. Konu ne namus cinayeti, ooo ağamsın paşamsın. Şu kadınlar üstünden sırtlan gibi geçinen ego tatmini yapan tüm ezikler topluca geberse de kurtulsak.. Hani adli makamlarda çalışıyor olsam bunlarla uğraşmaktan başka işim olmazdı ama şimdi kös kös otur yaz dur sadece
Ben de gördüm ilk yardım yapsalar da o derin kesikle yine hayata tutunamazdı ama yinede herkes elinden geleni yapmalıydı vicdan rahatlığı için, zaten pislik kaçmak için bindiği taksici üzerinin kanını sorunca hayvan kestim ben ondan üstüm böyle demiş, gerçekten de kurbanlık hayvan gibi kadının boğazını bir boydan bir boya kesmiş pislikAh keşke izlemeseydim saatlerdir aklımdan çıkmadı çok derin kesiği varmış kurtulması imkansız ölmüş resmini paylaşmışlar o can acısıyla nasıl ayakta durabilmiş hayretler içinde gördüm gözleri önünde annesinin ölümünü izleyen çocuk ne haldedir ah yavrum benim içimi yaktı
Cani yaratığa en ağır küfürler bile az gelir aynı sonu yaşasın inşallah
Allah rahmet eylesin, evladına hayırlı ömürler versin ben bazı gördüğüm noktalara değinmek istiyorum gözlemlediğim topladığım bilgiler kendimce.Ah keşke izlemeseydim saatlerdir aklımdan çıkmadı çok derin kesiği varmış kurtulması imkansız ölmüş resmini paylaşmışlar o can acısıyla nasıl ayakta durabilmiş hayretler içinde gördüm gözleri önünde annesinin ölümünü izleyen çocuk ne haldedir ah yavrum benim içimi yaktı
Cani yaratığa en ağır küfürler bile az gelir aynı sonu yaşasın inşallah
Klasik o pislik zihniyet işte. Laf anlamazlar. Başörtülü olsa idi ölen, belki bir kadeh daha koy derlerdi birileri. Düşmanlığının boyutunu bilemem ama böyleleri de var
Sapla saman neden birbirine karistiriliyor anlamis degilim mevzu bi Kadin Cinayeti. Basortusu ne alaka bu kadar mu zorunuza gidiyor insanlarin ozgurce basortu takmasi da her firsatta bunu ekliyorsunuz. Cidden cekin ellerinizi basortunun uzerinden. Zira bu vahsetin yazdiginiz seyle hicbir alakasi yok.
.Haberlerde izledim bolu f tipi cezaevine nakli yapılmış.Eylülün ilk haftası mahkemesi olacak dedi.Müebbet isteniyormuş hakkında ,gebersin inşallah.Savcıdan Emine Bulut'un katili için uyarı: İndirim için suçladı, inanmayın
Büyük infial yaratan Emine Bulut cinayetine ilişkin Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamenin detayları ortaya çıktı. Cinayeti önceden...www.hurriyet.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?