- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi melekper34
-
Sitesinden veya iletişim no sundan daha detaylı bilgi alabilirsin.Bürosuna gitsen yüzyüze daha iyi olur.Onların mutlaka tanıtım turları vardır.Merhaba hanımlar
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.
Eminevimden evmi alsak diye düşündük eşimle ama şartları tam bilmiyoruz. Bilenler yardımcı olabilirmi acaba.
Örneğin 120.000 tl değerinde bir ev almak istesek 120 ayda ödeyecek olsak taksitler neye göre belirlenecek her ay 1000 tl mi ödeyeceğiz. Eve girene kadar daha az girdikten sonra daha fazla ödeme yapılıyor yazıyo bir sitede doğrumudur?
Sıralama kura ilemi belirleniyor? Ne zaman alacağımıza kendimiz karar verebiliyormuyuz?
Birde bir iki ay ödeme yapamadığımız oldu diyelimki bu durumda ne olacak faiz vs. varmı ?
Cevaplarınız için teşekkürler
Merhaba hanımlar
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.
Eminevimden evmi alsak diye düşündük eşimle ama şartları tam bilmiyoruz. Bilenler yardımcı olabilirmi acaba.
Örneğin 120.000 tl değerinde bir ev almak istesek 120 ayda ödeyecek olsak taksitler neye göre belirlenecek her ay 1000 tl mi ödeyeceğiz. Eve girene kadar daha az girdikten sonra daha fazla ödeme yapılıyor yazıyo bir sitede doğrumudur?
Sıralama kura ilemi belirleniyor? Ne zaman alacağımıza kendimiz karar verebiliyormuyuz?
Birde bir iki ay ödeme yapamadığımız oldu diyelimki bu durumda ne olacak faiz vs. varmı ?
Cevaplarınız için teşekkürler
Kızlarr mide yanmasından başım fena halde dertte.İşyerindeyim ilacımda evde normalde gece oluyordu şimdi gün içindede olmaya başladı
baktım siteye ama 2014 te açılmış bi konu vardı tekrar bakayım çok sağol canmyakın zamanda bununla ilgili bir konu açılmıştı ve oldukça detaylı bilgiler vardı. araştırın isterseniz.
hatırladığım kadarıyla tavsiye edilmemişti.
Biz eşimle bir ara bayağı ciddi düşündük ordan ev almayı ama,çarşıdaki hesap uymadı!şöyle en fazla 120 ay ;atıyorum evin fiyatı 120bin ise her ay 1000 tl ama peşinat vermen durumunda,değişiyor kalanı taksitlendiriyor...60 kişilik kura oluşturuluyor her aydı sanırım kurada 10 kişi çekilişte ev sahibi oluor...sonrasında kura sana çıktığında evi beğenip parayı yatırıyorlar hesabınıza ve tapuyu almadan hipotekli vaziyetteydi sanırım, siz ödemeye devam ediyorsunuz ama evde oturarak!bu altin gunu gibi bisey.kirayida dusunerek butcenizi esnek tutuyolar ve sira size gelip evinizi alinca kira derdiniz kalmiyo haliyle ve odemeyi bi miktar yukseltiyolar tabi bastan size bilgisini veriyor.tanidiklarimiz aldi bu sekilde ve gayet mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?