- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
arkadasım onca insana hakaret etmiş bana beddua etmiş başka bi arkadaşa kültülü deilsin demiş bu insana biz ne diyelim söyle bakalım
demişsin..bende şuan nişanlıyım...nişanlımın ailesi benmle zerre ilgilenmıyolar...benm ailemin ona yaptkllarını yapsalar maddi manevı minnet duyardım....ömür boyu onlara borcmu ödeyemezdim bana bişey yapmadkları halde saygıda kusur etmiyorum,nişanlım annesyle tartşsa ben barştryorum.
sizde çok sinirlenmişsiniz boşverin burda kimse kimseyi tanımıyor üzerinde ne hakkı var mki beddua etse tutacak öyle her beddua tutsaydı neler olur du neler. Ya da kim nerden bilecek kimin kültürlü olduğunu ama arkadaş size beddua etmemiş başınıza gelebilir demiş. Beni hemen yargılamayın benim için büyük sıkıntı demiş. ben zaten onun avukatı değilim ama burda dertleşiyoruz konuşuyoruz hemen uslubun sertleşmesi konu sahibiyle tartışmalar. Hoşgörülü olalım bence demek istediğim sadece bu. Kimse kimseye yorum yazmak zorunda değil.
Mesela yine bir yorum yazmış bir arkadaş sen dert görmemişsin. Ya olabilir bu dünyada herkesin sıkıntısı farklı. Belki bu konu onun için çok önemli. Illa çok kötü olaylar mı olmalı bende bu insanları anlamıyorum.
canım benm bi konu dertleşmek için acılır katılıyorum ama ben genelde hem dertleşmek hemde artılarımla eksilerimi görebilmek için acıyorum ölede cvp veriyorum eger konu sahibinin yalnışlarını kendine söylemezsek hep aynı yolda ilerleyecek aynı hışmını sürderecek belkide karsıdaki anlattığı yengesi ii bi insan nerden biliyorsun tanıyormusun biz bu konu sahibini daha fazla hışımlanmasını engellemek adına gördüğümüz yalnışları söylüyoruz ben sahsen dediğin gibi sürekli haklısın diyemem cünkü sonucunun nereye gidecegini bilemem o vebalin altına girmem peki ya sen girermiydin
2::2::2::2::2:yazarken bile gözlerim doldu..duygu patlaması yaşıyorum şuan......yazacak o kadar çok şey varki karştrmş olabilirm yada ne demek istedmi tam anlatamaış olabilirm.......
inatla bütün açtığım konuları okudum bir yoruma dahi verdiğim cvpta hakaret yok lütfen benm bulamadığım hakaretleri tepkileri bana ispatlarmısın[sıze=2]sizin açmış olduğunuz bir konuda da yapılan yorumlarda hoşunuza gitmeyenlere tavrınızın pek farklı olmadığı kalmış aklımda!
Yanıldım mı acaba?
.
.[/sıze]
Konuyu hatırlatırsan cvbını seve seve veririm GENELDE OLUMSUZ OLAN YORUMLARA KATILMIYORUM AMA DAHA SONRA KENDİMİ YARGILAMAKTANDA ÇEKİNMİYORUM İŞTE BU YÜZDEN KADINLAR KULUBUNU ÇOK SEVİYORUM .... KİMSEYEDE HAKARET ETMİYORUM BAHSETTİGİNİZ KONUYU HATIRLAMIYORUM AMA GENELDE VERDİĞİM CVP BASINA GELMEYEN BİLEMEZ SAYGI DUYUYORUM OLUR ... DAHADA ÜSTÜME GİDERSE AYNI KİŞİİ DAHA FARKLI CVP VEREBİLİYORUM AMA ASLA HAKARET ETMİYORUM
caldion78)edepli ol arkadasım ağır gel biras çileden çıkartma beni sende kim oluyorsun anne ve babanın değerini herkez bilir kimisi az kimisi daha çok sever kaynanamı yakındanmı tanıyorsunda böle yazıyorsun düzgün edepli konuşmayı bilmiyorsan yazmayacaksın yorum esmeraldada yaptı kendine göre yorumunu edepli bi şekilde sesimi çıkarttım mı hayır......kendine gel kendine 3 kuruşluk aklın var onuda bana verme gerek yok ...... böle aşaglayıcı yorum yapanlara site sahibi ceza vermesi gerekir site sahibine duyrulur
Sanırım bu yeterli.
.
caldion78)edepli ol arkadasım ağır gel biras çileden çıkartma beni sende kim oluyorsun anne ve babanın değerini herkez bilir kimisi az kimisi daha çok sever kaynanamı yakındanmı tanıyorsunda böle yazıyorsun düzgün edepli konuşmayı bilmiyorsan yazmayacaksın yorum esmeraldada yaptı kendine göre yorumunu edepli bi şekilde sesimi çıkarttım mı hayır......kendine gel kendine 3 kuruşluk aklın var onuda bana verme gerek yok ...... böle aşaglayıcı yorum yapanlara site sahibi ceza vermesi gerekir site sahibine duyrulur
Sanırım bu yeterli.
.
inanamıyorum.....
daha kötüsü olamaz...
tamam ne var bunda
sizde sizi eleştirene ciddi anlamda tepki vermişsiniz..tepkiniz çok ağır bir dille olmuş..
duru 'ya neden yüklendiniz bu kadar onu anlamadım ki ben..
üstelik yaş olarak çok daha genç sizden..hata yapabilir..
neyse amacım tartışmayı uzatmak değil,
benim nacizane fikrim..
saygılar..size..
baslık cok ilginç cidden ..eminim yeryüzünde bu derdi ceken bir ben varım..sanırsınızk i konu sahibi kanser olmuş ne bileyim kocadan dayak ortada 5bebe sokakta aç kalmış...ya arkadasım altı üstü abin yengene deger veriyor onu seviyor bırak mutlu olsunlar ..neymiş yengene baban para harcamış yengen kıymet vermemiş e harcamayın artık bırakın karşılık görmediyseniz yengenden iyilik yapmayın fazla da muattap olmayın...bu çile seni bitirmiş bu yasta..biraz şükredin allaha rabbim sizi zengin yapmış , şanslı birisiniz..sizin nişanlınız zengin mi sizin gibi yoksa yengeniz gibi yoksul mu?
benim bu konuda en cok şaştıgım şey bir genç kızın üstelik artık nişanlı hala abisiyle ve abisinin eşiyle takıntısı ...
5yıl küs kalmak yengenden kaynaklı değil demek ki senin abinle iletişimin yengenden kötüymüş sorun bu...düzeltmek senin elinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?