Emirvaki misafir round 2!!!!

Bir bahane yaratıp o gün evde olmayın bence (mesela bir akrabam hasta olmuş yada arkadaşım diyin) eşiniz de öyle bilsin bir daha ki sefere başka bir şey bulursunuz

Gelmedi canım,misafirim gelicek dedim ya muhtemelen sonra düşündü de anladı:)

Sende keske cevap vermeseydin mesajina, telefonu da almasaydin. Konum at dedigine gore evinin yerini bilmiyor.

Ben size yazdım mı emin olamadım ama hayır dedim zaten yani misafir gelicek derken de bir red etme şeklidir. Bana böyle söylense gitmem o eve. Neyse ki yarım saat sonra gelmiyoruz yazdı demek ki anladı geç de olsa :)
Yok yazmadiniz evet misafir gelicek demisinizde o an anlamamis birine demekki direkt musait degilim kabul edemicem demek lazim neyse gelmemis gozunuz aydin

Sende keske cevap vermeseydin mesajina, telefonu da almasaydin. Konum at dedigine gore evinin yerini bilmiyor.

Her geldiğinde konumla geliyor.
Çok geldi ama yolları bilmiyorlar demek ki bende anlamadım.
Cvp vermiş bulundum o an. Bide dışardayım desem daha kötü olduğun yerin konumunu at der :)

konuyu ilk açtıgınızda söylemek istemiştim .. "Emrivaki " değilmi kusura bakmayın..
ama tabiki çok haklısınız bu kadarda yapılmaz insana .
açık açık konusmak lazım.

Emrivaki’ymiş evet. Ben bilmiyordum,daha önce kullandığım bir kelime değil ve yabancıyım.

Bir dahaki sefer açık açık konuşmayı düşünüyorum bende :)

Birden kes bıçak hibi.İsim var misafilige gidecem de .Esine de dedirt .Hamileyim uyuyorum de .Ne anlayissizlar ya sinir oldum

Ya bu kadar yüzsüzlük nasıl olur çok şaşırıyorum KK da anlatılanlara gerçek mi bunlar yok artık
Müsait değilim demeyi öğrenmelisin konu sahibi yoksa bak yerleşip evden gitmeyenler tayfası da dadanır Bigün yanarsın

Edit: Ay bir de hamilesin, hopladı sinirlerim yine!!! Yabani ol nolck

Canım zaten misafirim gelicek demem yeterli olmalı yani bu da bir çeşit müsait değilim demektir.
Yarım saat sonra msj atıp gelmeyeceğini söyledi zaten anlamış sanırım düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…