Bir bahane yaratıp o gün evde olmayın bence (mesela bir akrabam hasta olmuş yada arkadaşım diyin) eşiniz de öyle bilsin bir daha ki sefere başka bir şey bulursunuz
demek bi dahaki aradiginda dogruyorum desen tamam konum at bende geliyorum diicek
Yok yazmadiniz evet misafir gelicek demisinizde o an anlamamis birine demekki direkt musait degilim kabul edemicem demek lazim neyse gelmemis gozunuz aydinBen size yazdım mı emin olamadım ama hayır dedim zaten yani misafir gelicek derken de bir red etme şeklidir. Bana böyle söylense gitmem o eve. Neyse ki yarım saat sonra gelmiyoruz yazdı demek ki anladı geç de olsa :)
Yok yazmadiniz evet misafir gelicek demisinizde o an anlamamis birine demekki direkt musait degilim kabul edemicem demek lazim neyse gelmemis gozunuz aydin
gelelim dediği zaman evde değilm annemdeyim vs diyip reddedebilirsin
Sende keske cevap vermeseydin mesajina, telefonu da almasaydin. Konum at dedigine gore evinin yerini bilmiyor.
Hakikaten emrivaki. .
Anlamadım beni düzeltmeye mı çalışıyorsunuz?
Misafirin davranışı
Birden kes bıçak hibi.İsim var misafilige gidecem de .Esine de dedirt .Hamileyim uyuyorum de .Ne anlayissizlar ya sinir oldumHayır diyemiyor değilim. Defalarca red ettim ama inan yüzsüzler
Bak geçen ay olması lazım,gelicez dediler ben keyifsizim demiştim,ertesi gün bidaha aradı bugün görüşelim diye bu sefer de rahatsızım dinlenicem dedim. Miğdem bulanıyor dedim hatta yanlış hatırlamıyorsam. Bigün sonra nasıl oldun diye aradı iyi biraz daha iyiyim dedim e tamam geliyoruz çıkalım bir yerde oturalım oldu :)
Ne yapayım yani bu durumda? Eşimin kuzeniyle kötü olmak istemiyorum da.
Birden kes bıçak hibi.İsim var misafilige gidecem de .Esine de dedirt .Hamileyim uyuyorum de .Ne anlayissizlar ya sinir oldum
Ya bu kadar yüzsüzlük nasıl olur çok şaşırıyorum KK da anlatılanlara gerçek mi bunlar yok artık
Müsait değilim demeyi öğrenmelisin konu sahibi yoksa bak yerleşip evden gitmeyenler tayfası da dadanır Bigün yanarsın
Edit: Ay bir de hamilesin, hopladı sinirlerim yine!!! Yabani ol nolck
Dışarda arkadaşlarımla günüm var deseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?