Emirvaki misafir round 2!!!!

Siz dedikodu yapın o halde. Hamileyim gelenden gidenden dinlenemiyorum deyin. Doktor uzan dedi evde yalnız kalamiyorum hamileliğim sıkıntılı geçiyor deyin.

Hiç bilmiyorum valla o üyeyi.
Yani defalarca red etmeme rağmen böyle yapıyorlar. Hiç hayır demedim değil,daha geçen ay 2 defa çıkmak istemiyorum keyfim yok dedim.

umarım derdinize geyikle cevap verdim diye kızmazsınız ama

emirvaki değil o, emrivaki
round 3 olursa doğru yazın lütfen bu sefer

Uyaran iki kişi oldu. Hayır neden kızayım,tam tersine öğrenmiş oldum.
Ana dilim değil türkçe o yüzden yanlış yazdım

Suc sende biliyorsun ne icin aradigini geri ceviremiyorsan acmamaliydin.
Sormus sorun olmaz degil mi diye arkadasim dertlesecek yalniz kalmaliyiz demek zor degil.

Ustelik su kelimeyi gecen konunda da soyledim emirvaki degil emrivaki.
Geçen konuda da çok yorum geldi hatırlamıyorum uyarıldığımı ama,ben Türkçeyi sonradan öğrendim ana dilim değil.
Açık açık dile getirdim sonuçta bu da red etmek oluyor :)
Anladı ki msj çekti sonradan gelmiyoruz diye

Niye sende almaya gittin bu halinde?

Arabayla gittik yakındı otogar.
Ama eşi de yakındı otogara:)
Ki onlar eşimle muhattap oldu. Ben de eşim tamam dedi diye ağzından burnundan getirdim
Kızı da iki çocukla orda bırakamam eşinin aksine

Evde değilim ve musait degikiz demek neden bu kadar zor acaba? Karşı tarafın hatası olduğu kadar sizinde hatanız var. Hayır diyemiyorsaniz bize niye soruyorsunuz

Ayyyy enkaz resmen valla allah yardimcin olsun kavga etmen kusmen gerekecek baska yolu yok gibi

Hiç kavgacı biri değilim. Beni kavga etmem için çok sabrımın zorlanması lazım.
11 yıllık arkadaşımı bile silmek3 senemi aldı
Sabrımı zorlamasına rağmen düşün
Yani çok sabırlı bir insanım biri bana kötü birşey yapmadığı sürece insanlarla tartışmaya girmem.
Hayır diye defalarca red etmişliğim de var.

Gelmeyecek,msj çekti anladı yani demek istediğimi. Yarım saat geçti msj çekti gelmiyoruz diye :)
Bende tamam dedim.

İyi bari.. Ben misafir sevmeyen bi insanım yanı soyle habersiz misafiri hic sevmem. Kafamın sardığını davet ederim yada kabul ederim. Esim basta cok yadırgadı ama alıstı o da. Kimseye de gitmem arkadaşlarım haric. Gitsem de 3 4 saat oturmam. Manyak bi yapım var sanırım

Evde değilim ve musait degikiz demek neden bu kadar zor acaba? Karşı tarafın hatası olduğu kadar sizinde hatanız var. Hayır diyemiyorsaniz bize niye soruyorsunuz

Size biri misafirim var dediğinde bunu bir kabul olarak mı kabul edersiniz peki onu sorayım öncelikle? Çünkü ben bunu müsait değilim olarak kabul ediyorum.

Bende sevdiğim insanları kabul ediyorum.
Bu kişileri sevmiyorum veya nefret ediyorum diyemem. Nötürüm yani,eşimin akrabası diye geliyor.
Ben hamilelikten dolayı emri vaki yapmalarına sinir oluyorum. Düşüncesiz davranmalarına sinir oluyorum.

Keşke biz misafirliğe gidiyoruz deseydiniz bir dahadaki sefer evde yokuz deyin ne anlayışsız insanlar var hem hamilesin seni yormaya nasıl daynıyorlar...

Aynen valla size katılıyorum.
Yüzsüzle yüzsüz olmak gerekiyor...
Ben olsam direk sen bana sordun mu müsait misin diye bi azarlardım...

En güzelini yapıyorsun valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…