emlakçı meselesi

Bu kul hakkıdır.Adamın emeginin hakkıdır.Evine bu sekilde ekmek gotüren insanin emeklerini bi cirpida silen esinizle konusun yapmasin bunun obur dunyasi var o evden kimseye hayir gelmez ilahi adalet..

Biz de bir kac ay once ev sattik. Bakmaya gelenlerden cok fazla kişi emlakciyi aradan cikaralim imasinda bulundu. Asla kabul etmedik cok igrenc bisey bu bana gore. Adam o kadar emek veriyor. Birde bu kafadaki insan bizi de dolandirir diye düşündük.

Umarım elindeki mesajlar işe yarar mahkemede.. zaten yaramasada çıkar o para sizden bir şekilde...
Biz de ev satarken emlakçıya verdik. Satamadı kendimiz müşteri bulduğumuz halde satınca gidip parasını ödedik.

Sorun çözüldü arkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Emlakçıya komisyonu verilecek.
Insallah vicdaniniz ustun gelmistir ve dogruyu soyluyosunizdur.kul hakki odenmez o evden hayir gormessiniz yapmayin ne olur.babam aklima geliyor ve gozlerim doluyor.onlar gunesin altinda tapu dairelerinde yollarda evlerde az dolanmiyolar hepsini bilmem ama emektar olanlari cok.insanlara cok dil dokuyorlar.hayirli olsun simdiden

Insallah vicdaniniz ustun gelmistir ve dogruyu soyluyosunizdur.kul hakki odenmez o evden hayir gormessiniz yapmayin ne olur.babam aklima geliyor ve gozlerim doluyor.onlar gunesin altinda tapu dairelerinde yollarda evlerde az dolanmiyolar hepsini bilmem ama emektar olanlari cok.insanlara cok dil dokuyorlar.hayirli olsun simdiden
İyi dilekleriniz için teşekkürler
O yüzden rahatsızdım zaten ve sonunda gönlüm rahat

gayet de haksız. siz zaten o ıvır zıvırı halletsin diye emlakçıya vermişsiniz her şeyi siz yaptınız niye ona para veresiniz? hukuki bir şey yapabileceğini sanmıyorum yazılı imzalı bir şey yok sonuçta.

Back
X