- Konu Sahibi alaimisemaa
-
Tavsiyelerin için tşk ederim cnm.Ben de sizinle benzer şeyler yaşadım,yaşamaktayım.Hala emzirme denemeleri yapıyorum.Ama nafile..Adaklar adadım,o derece.Şimdi süt sağdım hattabiberonla ilgili sıkıntınız için önerim Dr.Browns biberon.Biz memnun kaldık.Ayrıca ben üye değilken bile kk takip ettim süt artırmak için.Bir sürü şey denedim.İlk kez işe yarayanını buldum bu hafta.Sedef otu!!! Ben sağdığımda iyi günümdeysem 50 cc çıkan sütüm arttı.Fazlası zararlıymış diye yarım çay bardağı içiyorum sabah ve akşam olmak üzere.Tavsiye ederim.İnşaallah bebeklerimizin keyifle emdiği ve sütümüzün yettiği günleri görürüz.
Sütün varsa ne mutlu sana emmiyor diye dert etme sağ biberonla ver sütünü yeterki içebilsin anne sütünden..Bu arada ben de çaresizce ne yapacağımı şaşırdım.Emmiyor oğlum.Yatırdığım anda başlıyor ağlamaya.Herkes "ağlasın,sabret" diyor.Ancak ben kıyamıyorum.
Bu arada ben de çaresizce ne yapacağımı şaşırdım.Emmiyor oğlum.Yatırdığım anda başlıyor ağlamaya.Herkes "ağlasın,sabret" diyor.Ancak ben kıyamıyorum.
Benimkide öyle hemen ağlıyordu yatırıp kolunu düzeltmeye çalışırken tutruruyor feryadı. Sonra gönlü varken hoplatarak müzik çalarak yatırdım beş dakkacık emiyor ama eskisi gibş bağırmıor gönüllü olduğu için sanırım. Öbüt türlü ben zorluyordum ya bunlar da biliyor valla minnaklar ama...Bu arada ben de çaresizce ne yapacağımı şaşırdım.Emmiyor oğlum.Yatırdığım anda başlıyor ağlamaya.Herkes "ağlasın,sabret" diyor.Ancak ben kıyamıyorum.
Düzenli sağarak artar seninki canım inşallah ya bende artık o bikaç damla sütte gelmiyor sadece kan geliyor göğsümden.. benim artık pes etme zamanım geldi sanırımBenim bebeğim de kusuyordu.Anti reflü mama verdi doktor.Kilo sorununu çözdük çok şükür.Ama mama sayesinde çözdük.Ben de artık umursamıyorum konuşanları.Bebeğimin midesinin küçük kalma ihtimali en kötüsü sonuçta.
Ozya,canım benim sütüm koyu değil.Kıvamı normal.Mememi sıktığımda fışkırıyor.Ama çok inceBen de hala bebeğimin beni emeceğini ve sütümün artacağını umuyorum.
Bol su içiyor musun canım?Bu arada benim günde gelen 5 10 damla sütüm çok yoğun kıvamlı halde sizinki de öyle mi bu normal mi ?
Bigün gelir umudum var ya hala merak ediyor işte insan
Elimde şişe ile geziyorum canım kaynar falanda içiyorum neyi yanlış yaptım bilmiyorum ki bi sorun var ama ne ??Bol su içiyor musun canım?
Allah Allah ... inşallah düzelir önceden nasıldı? Ne zamandır böyle?Elimde şişe ile geziyorum canım kaynar falanda içiyorum neyi yanlış yaptım bilmiyorum ki bi sorun var ama ne ??
Doğumdan sonra 3. Gün 50 CC kadar geldi bir daha yok damla damla geliyor 1 aydır tekrar artar dedim ama artmicak sanırımAllah Allah ... inşallah düzelir önceden nasıldı? Ne zamandır böyle?
Bence de çok fenalar. Çok nadir yakalıyorum keyifli anını.Uyutken vermeyi deniyorum.Ya hemen uyanıyor ya da derin uyumaktan farketmiyor bile.Ama ben hala vazgeçmedim.İnşaallah güzel güzel emzireceğim.Benimkide öyle hemen ağlıyordu yatırıp kolunu düzeltmeye çalışırken tutruruyor feryadı. Sonra gönlü varken hoplatarak müzik çalarak yatırdım beş dakkacık emiyor ama eskisi gibş bağırmıor gönüllü olduğu için sanırım. Öbüt türlü ben zorluyordum ya bunlar da biliyor valla minnaklar ama...
Bu arada bir ay sonra yapılan aşıyı oldunuz mu? Biz dün vurulduk.
Canım sedef otunu dene istersen.Ben inanamadım sağdığımda.Öncesinde incir uyutması,sütlaç,komposto,steel tea çay,galactago,malt içecek,tahin helvası...(aklıma gelenler) neler neler denedim.Yalnız sedef otu demleyip içtiğimde arttı.Hala içiyorum.Damla varsa umut da vardır,vazgeçme.Düzenli sağarak artar seninki canım inşallah ya bende artık o bikaç damla sütte gelmiyor sadece kan geliyor göğsümden.. benim artık pes etme zamanım geldi sanırım
Yok bi kaç damla geliyor sonra gelmiyor bende gelsin diye zorladım biraz ondan kanadı sanırımOy bu arada ben yanlış mı anladım,1 damla bile mi gelmiyor?Kanıyorsa kendine zulmetme canım.
Oy kıyamam.Evlatlarımız azıcık faydalansın diye hepsi.İnşaallah bir sürü artar sütlerimiz.Yok bi kaç damla geliyor sonra gelmiyor bende gelsin diye zorladım biraz ondan kanadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?