- Konu Sahibi alaimisemaa
-
Keyfi vermeyenler var memelerim sarkmasın diye.Biz emsin diye neler yapıyoruzİnşallah.. herkes anne sütünun faydasını anlatıyor sanki bilerek vermiyormus um gibi sinir olup daha çok uğraşıyorum sonuç bu işte
Herkes bir yana bebeğim bi damla anne sütü alsa mutlu oluyorum ben..
İnşallah ya.. her doktora gidisimde bi sorun var dicek gibi geliyor sanki anne sütü almadı diye her An hasta olcakmis gibi geliyor bunuda kimse anlamıyor.. Rabbim Korusun bebeklerimizi..Keyfi vermeyenler var memelerim sarkmasın diye.Biz emsin diye neler yapıyoruzHiçbir şey umrumda değil benim de.Az olsa da damla olsa da sıkma canınıtatlım.Belki bizim damlamız çok yarar,kalitelidir.Belli mi olur
İnşallah ya.. her doktora gidisimde bi sorun var dicek gibi geliyor sanki anne sütü almadı diye her An hasta olcakmis gibi geliyor bunuda kimse anlamıyor.. Rabbim Korusun bebeklerimizi..
Üzülme canım benim eşim de bir yudum almamış anne sütü maşallah benden daha sağlam... kader kısmet... yapcak bisey yok..İnşallah ya.. her doktora gidisimde bi sorun var dicek gibi geliyor sanki anne sütü almadı diye her An hasta olcakmis gibi geliyor bunuda kimse anlamıyor.. Rabbim Korusun bebeklerimizi..
Ilk zamanlar benim bebis hic tutmuyordu itiyordu bas bas bagiriyordu emmemek icin bana da onu dediler ki benim göğüs ucu sıkıntılı değildi. Benim oğlan sevmedi onu da.. umarim seninki sever. Gerci o vakit tutmuyordu belki simdi biberon sanıp tutabilir tekrar denemeli...Bitene kadar (inşaallah hemen bitmez) devam.Bu arada bugün yeni başladığım okulda bir arkadaşımdan yeni bir şey öğrendim.Onun da kızı emmiyormuş,biberona alışmış.O silikon meme ucuyla tekrar alıştırmış emmeye.Yarın alıp deneyeceğim inşaallah.
Gece yatırmadan önce denedim.Azıcık emdi,pıt bıraktı.Ben çözemedim bu işi maalesef .Şuan süt sağıyorum bir taraftan.Dün doktora gittik.Mama ağırlıklı beslendiği için yoğurt ve sebze püresi başlayacağız 15 gün sonra.Ilk zamanlar benim bebis hic tutmuyordu itiyordu bas bas bagiriyordu emmemek icin bana da onu dediler ki benim göğüs ucu sıkıntılı değildi. Benim oğlan sevmedi onu da.. umarim seninki sever. Gerci o vakit tutmuyordu belki simdi biberon sanıp tutabilir tekrar denemeli...
Bugun denedim sonuç pozitifBitene kadar (inşaallah hemen bitmez) devam.Bu arada bugün yeni başladığım okulda bir arkadaşımdan yeni bir şey öğrendim.Onun da kızı emmiyormuş,biberona alışmış.O silikon meme ucuyla tekrar alıştırmış emmeye.Yarın alıp deneyeceğim inşaallah.
Senin bebis ne kadarlikti? Erken değilmi ki?Gece yatırmadan önce denedim.Azıcık emdi,pıt bıraktı.Ben çözemedim bu işi maalesef .Şuan süt sağıyorum bir taraftan.Dün doktora gittik.Mama ağırlıklı beslendiği için yoğurt ve sebze püresi başlayacağız 15 gün sonra.
3.5 aylık henüz.Ancak mama ağırlıklı beslendiği için 4. ay başlayacağız dedi doktor.Ben inatçıyımdır sanırım bebeğim de öyle.Onu da sevmedi. Bir emmiyor hiçbir türlüSenin bebis ne kadarlikti? Erken değilmi ki?
Bizde sadece mama ile besleniyoruz ama 6 ay böyle devam edecek diye biliyorum şaşırdım sen 4 ay deyince ya3.5 aylık henüz.Ancak mama ağırlıklı beslendiği için 4. ay başlayacağız dedi doktor.Ben inatçıyımdır sanırım bebeğim de öyle.Onu da sevmedi. Bir emmiyor hiçbir türlü
Canım ben de bilmiyordum böyle olması gerektiğini.Doktorumuz dedi.Yalnızca yoğurt ve sebze püresi başlayacakmışız.Bizde sadece mama ile besleniyoruz ama 6 ay böyle devam edecek diye biliyorum şaşırdım sen 4 ay deyince ya
Benimkinin de gönlünü edersen keyfi olursa çok aç değilse ayakta hoplatırsan ve göğüs ucu koruyucusunu takarsan on bilemedin on beş dk emiyor ya da emiyor gibi yapıyor bileniyorum artık... çok yoruyor ama vaz geçemiyorum emzirmeye çalışmaktan3.5 aylık henüz.Ancak mama ağırlıklı beslendiği için 4. ay başlayacağız dedi doktor.Ben inatçıyımdır sanırım bebeğim de öyle.Onu da sevmedi. Bir emmiyor hiçbir türlü
Ben de aklımı kaçıracağım artık.Hala umudumu yitirmedim.Ama ne yapacağımı bilemez oldum.Bir sürü şey denedim.Bugün altını açtım.(çok seviyor öyle) o keyifle emzirmeye çalıştım.Bu seferde keyfi yerinde olunca oynadı.Daha ne denerim bilmiyorum ama ben de vazgeçmeyeceğim.Sağmaya devam şimdilikBenimkinin de gönlünü edersen keyfi olursa çok aç değilse ayakta hoplatırsan ve göğüs ucu koruyucusunu takarsan on bilemedin on beş dk emiyor ya da emiyor gibi yapıyor bileniyorum artık... çok yoruyor ama vaz geçemiyorum emzirmeye çalışmaktan
Hiç bir ise yaramadı hatta doktorum kızdı çocuk aç kalması tehlikeli dedi...Aranızda emzirme kampını deneyen varmi
Hiç bir ise yaramadı hatta doktorum kızdı çocuk aç kalması tehlikeli dedi...
Arkadaşlar evet emzirmek her annenin hayali ben bir kere emziremedim bebeğimi günlerce ağladım her mama yemesinde ağladım hasta olcak bi sorun olcak diye kendimi suçladım durdum bugün tam 40 günlük bebeğin ve doktorumuz gelişimi tepkileri harika dedi korkularımdan bahsettim kızdı bebeğinin en güzel zamanlarını kaciriyorsun yazık etmişsin süt senin elinde olan birsey değil bir çok sebep var olmaması için en önemlisi Moral sen sadece bebeğini düşün gerisi Allahtan dedi..
Emzirmenin ne demek olduğunu bilemeyen ben bebeğim iyi olsun başka birşey önemli değil diyorum bebekler mama ilede büyüyor sağlıklı oluyor Keşke sütümuz olsada emzirşek ama en önemlisi bebegimiz in sağlıklı olmasi
Bende aynı şeyleri hissettim yaşadım herkes gidip başbaşa kalınca alıştık yavrum la birbirimize sanırım kokumuzdan tanıyorlar sen genede mümkün olduğunca yakınında tut yavrunuBunu söylediğin çok iyi oldu son çare olarak o kampı deneyecektim. Ya emzirmek benim cocugumla tek bağım bırakırsa diye korkuyorum.ilk zamanlar bana alismadigi için suan bende durmuyor.yabancıdan bi farkim yok emzirmesem.annesi oldugumu bile anladığını sanmıyorum.bende vucutsal olarak sıkıntı yasadigimdan mi bilmiyorum hic öyle yavrum diye sarilamadim.benim için çözülmesi gereken bi sorun oldu çocuğum.belki de bu hisler yüzünden durumum bu.ne biçim anneyim diyorum çocuğa bakmaktan bile acizim. Annede susmasi gereken cocuk hic durmuyo annemi annesi saniyo galiba.annem gidince ne yaparım boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?