- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Bilmiyorum ben hep kalabalık ailedeydim ondan mı tam anlayamadım eşimi sanırımBir tek çocuk annesi olarak eşinizin psikolojisini tahmin edebiliyorum. Oğlum 7 yaşında gerçi ama :) şimdiden hep bir geniş aile isteği, özenme. Küçüklükte olmayınca, şimdi kendisi kurmak istiyor muhtemelen. Hatta geçmişte içinde kalmış oyun oynama arzusunu çocuğuyla doldurmak bile isteyebilir. O yüzden büyük hayal kırıklığına uğramıştır.
Benim tavsiyem ertelemeyin. Gebelikte ailenizin yanında olabilecekseniz, destek biri olacaksa eşiniz olmayınca bir şey olmaz. Yemek, ütü derdi olmadan güzel bir gebelik geçirebilirsiniz. Ama hastaneye filan tek gittiğinizde sorun etmemeniz lazım. Ben gebeliğimde genelde tektim. Eşimin sıkıntıları olduğu için beden olarak yanımda olsa da, zihin olarak yanımda değildi hiç. Bir zararını görmedim. Acil durumda sizin yanınızda olabilecek birileri varsa, gerisi mühim değil. İstediğiniz an olmayabilir.
Aslında tek başıma baş edebilirim sanırım ben liseye başladığımdan beri ailemden uzaktaydım zorlandığım oldu ama hep kendi işimi kendim hallettim
Acil bir durum olsa ailem koşar annemde kızgın bana bu düşüncemden dolayı damat tarafındalar
Ama eşimin tepkisi çok büyük değil mi
Yani düşündükçe deliriyorum
Sinirliyim üzgünüm şaşkınım
Birden uzaklaştı normalde şimdiye kadar bin kez arardı ne ses ne mesaj yok