ben de 16 hafta ve 21nhaftalık gebeliklerimi emr nedeni ile kabettim. Enfeksiyon olduğu söylendi bana da. Başın sağolsun. Sen yine de iyi taşımışsın suyun geldiği halde.
meraba canım basın sagolsun ne denir ki bnde emr nedeniyle 31 haftalık dogum yaptım kızım cok sukur yasıyor bana da enfeksiyon nedeniyle kesenın delindigi soylendi 2. de olur mu bilemiyorum umarım olmaz sevgiler
peki sana şu aşamada bi tedavi önerdiler mi canım,
canım yok zaten nette çok zaman geçirme dikkat et kendine ve bol bol dinlen.sadece senden hamileliğinin gidişatı hakkında ayda bir kez de olsa burdan bilgi alabilir miyim canım. çünkü kimseden sonraki hamilelikte nelerle karşılaşabileceğim hakkında bilgi alamıyorum senin hamileliğinin iyi durumu bana daha çok ümitlenmem için büyük bi sebep.şimdiden Allah yardımcın olsun canım kendine ve miniğe çok dikkat et
tabiki canım memnuniyetle inşallah iyi bir hamilelik geçiririm senide bilgilendiririm ama inan çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum zaten allah yaşatmasın tekrar kaldıramam gibi geliyor o hastane ortamı off düşünmesi bil kötü allah muhtaç etmesin 2 gün sonra doktora gidicem bakalım ne diyecek sana haber veririm ama sana şunu söyliyim ben birkaç devlet hastanesinde yatmıştım ayriyetten özele de gidiyordum doktorların geneli aynı sorunlaı ı yaşama ihtimalini vermiyor ama genede ben korkuyorum allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer yüzümüzü güldürsün çünkü inan çok acılar yaşadım
canım ne durumdasınız sen ve bebeğin, inşaallah iyisinizdir yaa. ben de dün teyze oldum benimde bebeğim vaktinde doğsaydı bu aralar doğacaktı, tam olarak ne hissedeceğimi bilemedim elbetteki ablam için çok sevindim ama çok hayalim vardı kuzeniyle birlikte büyüyecekti neyse yaa yine duygusallaştım Allah miniğimin kuzenine hayırlı ve güzel ömür versin inşaallah. canım senden haberleri merakla bekliyorum ve dualarımdasın Allah yardımcımız olsun inşaallah.
canım bana moral verdiğin için çok sağol,kendie çok dikkat et sakın yorulma inşaallah ikinizde çok iyi olacaksınız, Allah a emanet ol canım hoşçakal
merhaba canım öyle düşünme napalım bizimde kısmetimiz böyleymiş ben de baze dalıyoum benimkide gününd doğsaydı 7 aylık olacaktı diyrum sonra kendime gelip allah benim için böylesini uygun görmüş diyorum ve kendmi topluyorum belkide bizim için hayırlısı böyledir.canım cumartesi doktora gitti herşeyi çok iyi buldu fakat pazartesi sabah kalktığımda leke geldi benden devamı gelir diye çok korktum hemen doktora gittim şimdi ilaç kullanıyorum 1.2 güm leke geldi faka şu an sadece kasıklarım ağrıyor yani kısacası gene istirahatteyim bebeğin eşi şağıdaymış doktor zamanla yukarı çıkar korkma dedi kasıklarımın ağrımasıda idrar yol.iltihap olabilir dedi tahlil yaptırdım ilaçlarımı kullanıp yatıyorum inşaallah iyi olucam böyle düşünüp umud ediyorum şimdilik bu kadar kendine iyi bak hoşçakal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?