Evet Rauf Bey ve Ebru Çelik hanim yapıyor. Diğer arkadaşların bebekleri de iyi çok şükür. Bir tanesi 28 haftalık doğdu, o küvezde 2 aya yakın kalmış, biz taburcu olmuştuk. Sonradan gördüm o da iyiydi, birbirimize fotoğraflarını gönderiyoruz bebislerin. Hepsi de çok iyi çok şükür. Darısı başınıza inşallah.Dün kontrolde afi 9-10 dedirir bende şaşırdım yani gğnde yaklaşık 1 tatlı kaşığı kadar geliyor ,2 güne bir kontrol enfeksiyon var mı kanda ona bakıyorlar...Rauf bey yapıyormuş bir hocayla Sanırım benim doktorumun öğrencisi Rauf bey olmadı bugun ona aratmayı düşünüyorum , bu İşlemi yaptıran seninle hastane de olanlar sağ salim kucağına aldı mı Can'ım ,Allah sizin gibi insanlardan razı olsun bize umut oluyorsunuz ben çok kötüydüm ama bir kaç kişiden daha duydum böyle işlemi ve başarı oranı da yüksekmiş ,bebeğim tedavi ile oldu ....siz de umutsuzluğu düştüğünüzde bir kapı dan muhakkak ışık bulursunuz Rabbim kapılarımızı tam kapatmasın inş
Merhaba tam sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım ilk haftalardan başlayan kanama ve 18.haftada suyum geldi sızıntı halinde 29mm su vardı ilk öğrendiğimde. sürekli tahlil enfeksiyon riskine karşı günde 900 mg antibiyotik kullanıyodum. Sancılarım başladı foş diye kalam suda geldi 26 . Haftada normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim. Malesef 13 gün kuzumun gül cemalini görebildimEvet Rauf Bey ve Ebru Çelik hanim yapıyor. Diğer arkadaşların bebekleri de iyi çok şükür. Bir tanesi 28 haftalık doğdu, o küvezde 2 aya yakın kalmış, biz taburcu olmuştuk. Sonradan gördüm o da iyiydi, birbirimize fotoğraflarını gönderiyoruz bebislerin. Hepsi de çok iyi çok şükür. Darısı başınıza inşallah.
Merhaba tam sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım ilk haftalardan başlayan kanama ve 18.haftada suyum geldi sızıntı halinde 29mm su vardı ilk öğrendiğimde. sürekli tahlil enfeksiyon riskine karşı günde 900 mg antibiyotik kullanıyodum. Sancılarım başladı foş diye kalam suda geldi 26 . Haftada normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim. Malesef 13 gün kuzumun gül cemalini görebildimEvet Rauf Bey ve Ebru Çelik hanim yapıyor. Diğer arkadaşların bebekleri de iyi çok şükür. Bir tanesi 28 haftalık doğdu, o küvezde 2 aya yakın kalmış, biz taburcu olmuştuk. Sonradan gördüm o da iyiydi, birbirimize fotoğraflarını gönderiyoruz bebislerin. Hepsi de çok iyi çok şükür. Darısı başınıza inşallah.
Çok geçmiş olsun başıniz sağolsun arkadaşım. Ben de nisan ayında 18 haftalik Bebeğimi sancıyla suyum gelince kaybettim. Çok zor gerçekten Allah birdaha Yaşatmasin inşallah.Merhaba tam sizin yaşadığınız şeyleri yaşadım ilk haftalardan başlayan kanama ve 18.haftada suyum geldi sızıntı halinde 29mm su vardı ilk öğrendiğimde. sürekli tahlil enfeksiyon riskine karşı günde 900 mg antibiyotik kullanıyodum. Sancılarım başladı foş diye kalam suda geldi 26 . Haftada normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim. Malesef 13 gün kuzumun gül cemalini görebildimayın 15 inde 4 ay olacak kuzumu kaybettim. değineceğim şey şu öğrendiğim anda iki tane profla görüştüm biri istanbul acıbademde çok iyi bir ğrof perinatolog biride bursada prof ancak ikiside bana amniyoinfüzyon tedavisini uygulanabilirliğini söylemedi hatta dalga geçtiler benle bu tedaviyi sorduğumda. Okadar şanslısınız ki koskoca metropol denecek iki şehirde birde prof olan doktorlar bana bu tedaviyi uygulamayı teklif etmedi. İnancım çok elhamdülillah benim evladımın ömrü olsa öyle böyle yaşardı şükürler olsun yinede rabbim bana bu dünyada melek yüzü gösterdi beni bir meleğin annesi olmak şerefini verdi ama insan sorgulamadan edemiyor neden diyorum ya niye yapmadılar çok üzülüyorum kahroluyorum.
Aminn allah hepimize sabır ve evlat hasretini dindirebileceğimiz evlatlar nasip etsin inşallah. Başınız sağolsunÇok geçmiş olsun başıniz sağolsun arkadaşım. Ben de nisan ayında 18 haftalik Bebeğimi sancıyla suyum gelince kaybettim. Çok zor gerçekten Allah birdaha Yaşatmasin inşallah.
Geçmiş olsun arkadaşım, ben de 2017 yılında yaşadım bunu 2019 da anne oldum şükür. Serklaj oldum 15 . Haftada. İyi bir doktor bulmaya çalışın şimdiden. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.Merhaba! Aralık ayında bende sizle aynı şeyi yaşadım 20 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. İkinci gebeliği çok ertelemek istemiyorum bende ama tekrar aynı şeyler olur diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun, ilkinde böyle bir şey yaşamadığınz için aklıma enfeksiyon şüphesi geldi. Bu şekilde erken doğumların tek sebebi servikal yetmezlik değil tabi. Doktorujuz ne dedi?Merhaba. Belki konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama okudukça hem üzüldüm ama sonucunda bebeği kucağınıza almanıza çok sevindim. Benime şu anda 5 yaşında bir kızım var sorunsuz doğmuşt. Hamile kaldım ama malesef suyum gelmesi sebebiyle 17. Haftada kaybettim. Durdurulamazdı uyurken hepsi gelmişti. Bende korkuyorum hala lohusayım ama acaba suyum geldi diye diğer gebeliğimde de gelir mi diye çok korkuyorum.
Çok geçmiş olsun, ilkinde böyle bir şey yaşamadığınz için aklıma enfeksiyon şüphesi geldi. Bu şekilde erken doğumların tek sebebi servikal yetmezlik değil tabi. Doktorujuz ne dedi?
Şimdi nasılsınız merak ettim, ben de olsam gebeliği sonlandırmak istemezdim. Allah yardımcın olsun arkadaşım.Arkadaşlar merhaba. Benim de bebeğimin 17. Haftada kesesi delindi. Su 2 cm kalacak şekilde boşaldı. Ertesi gün kese kapandı ve 19. Haftama kadar 7 cm civarı su yaptı bebeğim. Bu arada ölçüm tek cepte yapılıyor. 19. Haftamin başında yine su geldi ve bu sefer maalesef kese kapanmadı. Şu an 22. Haftamdayim ve sürekli 2 cm suyu var. Doktorlar 17. Haftadan beri almak istiyorlar. Tabi ki ben kıyamıyorum. Bebeğin doğduktan sonra su olmadığı için cigerlerinin gelismeyecegini söylüyorlar. Benim rahim agzimda acilmam veya enfeksiyonum yok. Takip ediliyorum. Aranızda böyle az suyu kalan ve doğum yapan biri var mı acaba? Bebekte sıkıntı olur diye çok korkuyorum.
Merhabalar. Hala bekliyorum. Bebegimin hiç suyu yok. Ultrasonda gözükmüyor. Su gelişi de devam ediyor. Ayağı dönmüş fln da dedi başka bir doktor. Çok canım sıkıldı. 28. Haftaya kadar bekleyeceğiz. Fizyoterapi ile çözülecek sıkıntılar sorun değil de beni ciğerleri çok korkutuyor. İnşallah az da olsa geliştiriyordur. Teşekkür ederim.Şimdi nasılsınız merak ettim, ben de olsam gebeliği sonlandırmak istemezdim. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Şimdi kaçıncı haftadasınız? Çok zor gerçekten tahmin ediyorum. İlk gebeliğiniz miydi?Merhabalar. Hala bekliyorum. Bebegimin hiç suyu yok. Ultrasonda gözükmüyor. Su gelişi de devam ediyor. Ayağı dönmüş fln da dedi başka bir doktor. Çok canım sıkıldı. 28. Haftaya kadar bekleyeceğiz. Fizyoterapi ile çözülecek sıkıntılar sorun değil de beni ciğerleri çok korkutuyor. İnşallah az da olsa geliştiriyordur. Teşekkür ederim.
Çok üzüldüm size. Geçmiş olsun. Söyledikleriniz doğru. Yaşayacak olan bebek 24. Haftada da yaşıyor aslında. Susuz da yaşıyor. Teslim olmaya düşünmemeye çalışıyorum ama zor oluyor. Her doktora gittiğimde psikolojim bozuluyor. Sizin rahim kontrolünüz yapıldı mı veya testlerinin. Sebep arastirildi mi? Çok zor üst üste aynı şeyleri yaşamak.Selamun aleykum...5 yaşında bir kızım var elhamdulillahson iki yılda 3 defa gebe kaldim birincisi 2 aylikti hic oluşmadı kürtaj oldu, ikincisi 70 günlüktü öğrendiğim andan itibaren kanamam oldu bel ve kasık agrim hic bitmedi sancılı düşük yaptim kürtaj oldu,üçüncüsü ise tam 6 aylik olduğu gün şiddetli kasik ve bel ağrısı ile gittim doğum başlamış acil sezeryana alındım oğlum 7 gün yaşadı beyin kanaması oluştu ve arttı kan değerleri düştü yani Allahın takdiri...benim hep akintim vardi 14 haftalıkken böbrek taşım oldu lazerle alındı ama herşey yolunda idi...31 martta kontrole gittim şiddetli kasık agrim vardı enfeksiyon çıkmıştı ilaç tedavisi başladı ama bebekte herşey yolunda dedi 1 nisan da şiddetli kasik ve bel ağrısı ile gece 2.5 ta dr gittik Dr şok oldu bir günde bebek nasil değişebilir diye suyum gelmeye başlamış enfeksiyon cok olduğu için bebek durmak istemiyor dedi durdurmaya çalıştı ama yok sonra mecburi sezeryana aldı...yani halinize sukredin beterin beteri var 3 defadir...hepsi sebep hepsi eğer yiyecek ekmeği olsa idi yaşayacaklardı...Rabbim hic birimize evlat acısı yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?