canım küsura bakma internette problem vardı giremedim çok şükür şimdilik iyiyim 18 haftalık oldum inşallah hep böle gider 2 gün önce doktordaydım suları normalmiş hergün dua ediyorum işte böyle arkadaşım gene ben sana bilgi veririmsen ne zaman düşünüyorsu arkadaşım senin doktorların ne diyor
Benim de erken membran rüptürü dolayisiyla suyum geldi ve bu su bir ay boyunca az az gelmeye devam etti.suyum hic artmadi ve bi hafta önce 19 haftalik gebeligim sonlandirildi.nedeni belli deil ama büyuk ihtimal enfeksiyon oldugunu söylediler.ama ben ikinci gebeligim de de böyle bişey olur mu diye cok korkuorum.bana benzer durum yasayip da ikinci bebegine hamile kalanlar veya dunyaya getirenler yasadiklarinizi paylasir misiniz..
benim olay şöyle gelişti; 18.haftaya kadar hiç bir sıkıntım olmadı. 18. haftada kanamam başladı ama bebeğim sağlıklıydı. sürekli yattım ilaçlar kullandım falan.. 1 ay böyle devam ettik sonra kontrollerde suyumun azalmaya başladığı söylendi. sonra git gide azaldı ve tamamen bitti. kanımda enfeksiyon değerleri yüklselmeye başlayınca da tehlikeli olacak diye sonlandırma kararı aldı doktorlar ve 22 haftalıkken suni sancı yoluyla normal doğum yaptım. sonrasında da kürtaja benzer bir rahim temizleme operasyonu geçirdim..Saol cnm cik tesekkurler cevap verdigin icin.eskiyi hatirlatmak istemem sana ama sana suyunun neden azaldigini soylemislrr miydi.bi de bana suni sanci vererek normal dogumla cikti bebek.kürtaja gerek kalmadi.sen de nasil oldu.
Camım bu yöntemi nerde yaptılar hangi hastane de ????benimde 19 haftalıkken gelmeye başladı şimdi 22+4 deyim suyum hala yeterli ama az az gelmeye devam ediyor ....psikolojim bozuldu çok ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?