• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bence de canım burnun kalkıklığı falan gayet ideal. ben çok beğeniyorum burnunu.:nazar:maşallah. ben de görüşmede hemen isteklerimi söylemiştim.beni gıcık eden kemerim ve burun ucun düşüklüğümdü. ayy bunlar yok olsun başka bir şey istemem demiştim. :26: o tabi o zamandı:9:emre beyin yaptığı sizin gibi diğer burunları görünce tercihlerimiz değişiyor. hepsi birbirinden güzel ne yapalım:nazar::nazar: burna havayı veren kalkıklık. kesinlikle bu tık olayını emre beye bırakmak lazım. yüze yakışanı yapıyor zaten.:46:
canım benim sağol şimdi tanımayan biri okuduğunda heralde kalkıklığından memnun değil diye anlayacak burnumu çok seviyorum kalkıklığından, şeklinden çok çok memnunum yanlış anlaşılmasın kaldırmak hiç aklımda yok ama benim gibi kalkık burun düşmanı birinin kafasını bile karıştırdınız ya helal olsun size:D acaba? diyorum kalkık nasıl olurdu diye düşünüyorum:))) karazeytin senin burnunla ilgili düşüncemi biliyosun kalkıklığı ideal bence ama önemli olan insanın kendi beğenisi memnun değilsen kesinlikle kaldırt :)) çünkü Emre beyin yaptığı kalkık burunlar itici durmuyo kesinlikle önden delikleride gözükmüyo eskiden kalkık diyince aklıma ebru gündeşle tanyelinin burnu gelirdi ne kadar itici burunları var özellikle ebru gündeşin yüzüne bakamıyorum o derece

Son düzenleme:
hepınızın burnu ayrı guzel masallah emre bey herkese yakısanı yapıyor :) bana da cok guzel bır tasarım ama gercegı nasıl olacak bakalım sımdı kuzu kuzu odada beklıyorum amelıyat saatını :)

hepınızın burnu ayrı guzel masallah emre bey herkese yakısanı yapıyor :) bana da cok guzel bır tasarım ama gercegı nasıl olacak bakalım sımdı kuzu kuzu odada beklıyorum amelıyat saatını :)
canım ben zenceyle aynı gün ameliyat oldun sanıyodum bugün müydü ameliyatın eminim çok güzel olacak Emre beyin yaptığı burunlar tasarımdan çok daha güzel oluyo şimdiden geçmiş olsunn:)

canım benim sağol şimdi tanımayan biri okuduğunda heralde kalkıklığından memnun değil diye anlayacak burnumu çok seviyorum kalkıklığından, şeklinden çok çok memnunum yanlış anlaşılmasın kaldırmak hiç aklımda yok ama benim gibi kalkık burun düşmanı birinin kafasını bile karıştırdınız ya helal olsun size:D acaba? diyorum kalkık nasıl olurdu diye düşünüyorum:))) karazeytin senin burnunla ilgili düşüncemi biliyosun kalkıklığı ideal bence ama önemli olan insanın kendi beğenisi memnun değilsen kesinlikle kaldırt :)) çünkü Emre beyin yaptığı kalkık burunlar itici durmuyo kesinlikle önden delikleride gözükmüyo eskiden kalkık diyince aklıma ebru gündeşle tanyelinin burnu gelirdi ne kadar itici burunları var özellikle ebru gündeşin yüzüne bakamıyorum o derece
AYY EVET YA BENDE HİÇ BEĞENMEZDİM BU İKİ BAYANIN BURNUNU.AMA BEN EMRE BEYİN YAPTIĞI BURUNLARIN HİÇ BİRİNDE KARŞIDAN BAKILINCA BURUN DELİKLERİNİN GÖRÜNDÜĞÜNÜ GÖRMEDİM. GERÇEKTEN TAM AYARINDA YAPIYOR.:nazar: HEM DE BİR O KADAR HAVALI DURUYOR. O YÜZDEN KALDIRMA OLAYINDAN HİÇ BİR TEDİRGİNLİK DUYMUYORUM. OLMASI GEREKENİN EN İYİSİNİ YAPIYOR EMRE BEY .SEN DE SORUN YOK KESİNLİKLE BİZE UYMA. BİZİM DE İSTEDİĞİMİZ OLDU TABİ. ŞİMDİ BAŞKA ARAYIŞLARA GİRİYORUZ SANIRIM:9: "DOĞAL OLSUN AMA İDDALI OLSUN" DOĞAL KISMI OKEY ŞİMDİ İDDALI KISMINA KAFAYI TAKTIK HAHAHAHAH
CANIMMMM AY NE HEYECAN VERİCİ BİR DURUM DEĞİL Mİ:27: ALLAHTAN ÇOK FERAH BİR HASTANADEYİZDE BEKLEMEK KEYİFLİ OLUYOR.:21:
KESİNLİKLE DİYORUM; EMRE BEY KİŞİYE ÖZEL BURUN YAPIYOR BU DA BURNUN DOĞAL OLMASINI SAĞLIYOR VE ÇOK DA YAKIŞIYOR.

Cok heyecanlisindir simdi hastanede odada beklemek ayri bi heyecan:) tasarimdan daha guzel olcak hic merak etme kendini iyi hissedince bize yaz cok merak ediyorum:)

canım benim çok teşekkür ederim :) bende senin burnunu yerimmm Emre beyde isteklerini iki dakikada hemen söyledin demişti görüşmelerimde çok kısa sürüyodu benim tasarımda 15 dk falan sürmüştü çok kararlıydım ama ben isteklerim çok netti o yüzden de karışmamış olabilir:))

Ben ameliyat oncesi 10 15 kere gorustum heralde memnuniyetsiz oldugum icin :))) tasarimim uzerinde kac kere oynattim ben son gun karar verdik diyebilirim emre bey sen bana birak artik karisma dedi:)) bende size birakiyorum tamam nasil isterseniz oyle yapin dedim cok da memnunum:) sen netmissin ben karmakarisiktim kalkik istiyodum bi tek ondan emindim:)

dilekcimm ilk açılışı annen mi yapmıştı:26:
tasarımda ben emre bey hiç yormamışım seni duyunca . ne fotoğrafla gittim ne de şunun gibi olsun dedim. törpile ,kaldır domuz burun olmasın dedim. emre beyde tasarladı . ben de işte bu dedim. bitti:9: bu kdr kısa sürdü yani:52:bu kadar kısa bir işlemle ne kadar mutlu olmuştuk eşimle anlatamam. bir an önce ameliyat gününün gelmesini bekledik:21:

dilekcimm ilk açılışı annen mi yapmıştı:26:
tasarımda ben emre bey hiç yormamışım seni duyunca . ne fotoğrafla gittim ne de şunun gibi olsun dedim. törpile ,kaldır domuz burun olmasın dedim. emre beyde tasarladı . ben de işte bu dedim. bitti:9: bu kdr kısa sürdü yani:52:bu kadar kısa bir işlemle ne kadar mutlu olmuştuk eşimle anlatamam. bir an önce ameliyat gününün gelmesini bekledik:21:

Evet annem benden once oldu annemde pek karismadi hatta o kalkik istedi ben yapma yakismaz dedim simdi diyoki bana birakmadin kendin kaldirttin bende kaldirtcam gorursun dedi :)) ama anneminki demetinki gibi falan burnu duz degil yani ama benimkini cok begenio sana gitmez diyorum:))

Evet annem benden once oldu annemde pek karismadi hatta o kalkik istedi ben yapma yakismaz dedim simdi diyoki bana birakmadin kendin kaldirttin bende kaldirtcam gorursun dedi :)) ama anneminki demetinki gibi falan burnu duz degil yani ama benimkini cok begenio sana gitmez diyorum:))

ee haklı annen valla senin yanında olunca bütün burunlar düşük duruyor :9: hep senin yüzünden:19:
ama ben kararımı çoktan verdim. hani birlikte foto çekilmiştik ya ayşegül de vardı. boncuk gibi dizilmişiz. bir baktım oda ne:30: gözlerime inanamadım . :27: benim burnum sizin burunların yanında çok düşük kaldı. Hemen Emre beye söyledim. dedim kaldırın nooooolurrrr:14: önce olmaz yapmam, doğal olsun dedin, ben beğeniyorum burnunu falan dedi ama ısrar edince sonra söz dedi kaldıracam:emir_bebek:
hayırlısı bakalım şimdiden heyecanlandım bak görüyor musun :9: ama Demet favorim biliyorsun. maşallah:nazar:

ee haklı annen valla senin yanında olunca bütün burunlar düşük duruyor :9: hep senin yüzünden:19:
ama ben kararımı çoktan verdim. hani birlikte foto çekilmiştik ya ayşegül de vardı. boncuk gibi dizilmişiz. bir baktım oda ne:30: gözlerime inanamadım . :27: benim burnum sizin burunların yanında çok düşük kaldı. Hemen Emre beye söyledim. dedim kaldırın nooooolurrrr:14: önce olmaz yapmam, doğal olsun dedin, ben beğeniyorum burnunu falan dedi ama ısrar edince sonra söz dedi kaldıracam:emir_bebek:
hayırlısı bakalım şimdiden heyecanlandım bak görüyor musun :9: ama Demet favorim biliyorsun. maşallah:nazar:

Eveeet aslinda anneminki normal kalkiklikta demetinki gibi :) ama benim burnumun yaninda kalkik durmuyo benim burnumu kim goruyosa cok pismanim niye kaldirtmadim dio:) biz senle yanyana foto cekilmeyelim sen kaldirtana kadar :)) ozellikle benimle cektirme:)

Eveeet aslinda anneminki normal kalkiklikta demetinki gibi :) ama benim burnumun yaninda kalkik durmuyo benim burnumu kim goruyosa cok pismanim niye kaldirtmadim dio:) biz senle yanyana foto cekilmeyelim sen kaldirtana kadar :)) ozellikle benimle cektirme:)

hahahahaaa:9:kesinlikle şimdilik tek çözüm bu olsa gerek. eskiden olsa Demetle takılırdım.:25:şimdi onu da kaybettim. en iyisimi ben daha hiç ameliyat olmamış kişilerle takılayım:14: zaten benim burnumu gören hep aynısından istiyorlar. o zaman çok mutlu oluyorum.o kadar değerleniyor ki burnum.ben de aşık oluyorum burnuma ta ki sizi görene kadar:40: o yüzden emre beyin bekleme salonu benim en mutlu olduğum yer :9::9:

hahahahaaa:9:kesinlikle şimdilik tek çözüm bu olsa gerek. eskiden olsa Demetle takılırdım.:25:şimdi onu da kaybettim. en iyisimi ben daha hiç ameliyat olmamış kişilerle takılayım:14: zaten benim burnumu gören hep aynısından istiyorlar. o zaman çok mutlu oluyorum.o kadar değerleniyor ki burnum.ben de aşık oluyorum burnuma ta ki sizi görene kadar:40: o yüzden emre beyin bekleme salonu benim en mutlu olduğum yer :9::9:

Hahahaha demet de gitti elden o burnu havada oldu artik ablasi gibi ama en burnu kalkik benim:p ya sen de abartma be burnun cok seker tam isirmalik sadece dogal ve biz kalkik burunlarin yaninda azcik sonuyo emre beyi dinleseydin boyle olmazdi ama olsuuun kaldirmak cok basit azcik bekle :)

kızlar dun amelıyattan cıktım emre bey cok ıyı gectı dedı bır agrım sızım olmadı morluklarım da sımdılık az cok sukurr :) burun atelım de pembe :) emre bey artık bol bol fotograf cekınırsın dedı bırazdan hastaneden cıkıcam :)

kızlar dun amelıyattan cıktım emre bey cok ıyı gectı dedı bır agrım sızım olmadı morluklarım da sımdılık az cok sukurr :) burun atelım de pembe :) emre bey artık bol bol fotograf cekınırsın dedı bırazdan hastaneden cıkıcam :)

Canımm çok çok geçmiş olsun. baya geç oldu sanırım ameliyatın.:26:evet ağrı sızı bende de hiç olmamıştı. ameliyattan çıktığımı hiç hissetmemiştim. morluklar ve şişlikler yarın belki biraz daha çoğalabilir canım. ama dert etme ondan sonra da gerilemeye başlıyor. merhemlerini eksik etme. daha hızlı iyileşirsin.ayyy bu simli olan atellerden mi:23: bende çok beğeniyorum onları pek bir havalı. o halinle bile bol bol foto çek . hatıra kalır ne güzel. gelişmelerden bizi haber et. zor süreci atlattın çok şükür. her geçen gün daha da iyi olacaksın ve beklediğin o güzel burnuna kavuşacaksın. bu arada sen öğrencimiydin cnm:26:

Emre İLHAN bey'in burun estetiği konusundaki fiyat aralığını bilen varmı arkadaşlar

ilk ameliyatınız olacaksa 7 bin canım.

Bakıcam bakmasınıda 25 yorumu tamamlamam gerekiyormuş yaaa:(

öncelikle hoşgeldiniz.:16: canım mesaj doldurmak için deneme sayfası var. orayı kullanırsanız iyi olur. sanırım tamamlamak üzeresiniz.
ama öncelikle arkadaş olarak eklemeniz gerekiyor bizleri.

Back
X