- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.301
çok teşekkür ederim. umarım sonuç güzel olur :)
bekle canım kesinlikle güzel olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim. umarım sonuç güzel olur :)
Ahhhh salak kafam ahhhh !!!! Az once ciktim kontrolden ve emre bey dedi ki keske bi tik daha kaldirsaydik !!!!
Aglamak uzereyim !!
Sen mi istemedin kaldirmasini?
Ahhhh salak kafam ahhhh !!!! Az once ciktim kontrolden ve emre bey dedi ki keske bi tik daha kaldirsaydik !!!!
Aglamak uzereyim !!
kalkık burnun zaten:S aman neyse ben anlamıyorum bu kalkıklık olaylarından:)) çoğu kişininki aynı kalkıklıkta geliyo banaAhhhh salak kafam ahhhh !!!! Az once ciktim kontrolden ve emre bey dedi ki keske bi tik daha kaldirsaydik !!!!
Aglamak uzereyim !!
:)) ama bugun ben hicbisey demeden kendi soyledi ya !!! Sonra da sen boyle istedin dediAyyy sen de benim gibisin.bu tık olsyına fena taktık bakalım.ama benim gördüğüm burnunun benden daha kalkık oluşu daha da kalkacak ama merak etme canım .
kalkık burnun zaten:S aman neyse ben anlamıyorum bu kalkıklık olaylarından:)) çoğu kişininki aynı kalkıklıkta geliyo bana
Ben dogal olsun dedim ama azcik kalkik istiyomusum haberim yokmus![]()
kızlarrrrr gunaydın ben bugun amelıyat oluyorum bana cok cok dua edın olur mu hersey guzel gıtsın :):):)
günaydın tatlım. ayyy ne güzel senin adına sevindim . yeni güzel bir burunla aramıza katılacaksın.kızlarrrrr gunaydın ben bugun amelıyat oluyorum bana cok cok dua edın olur mu hersey guzel gıtsın :):):)
Emre beyin kliniğini haziran ayında aradım..bana taa Ekim ayında randevu verildidoluymuş randevuları..
:)) ama bugun ben hicbisey demeden kendi soyledi ya !!! Sonra da sen boyle istedin dedio bisey demese depresmicekti yaram :)
yok emelcim degil
ama olan oldu onumyze bakalim garik
Ay kiyamam uzulme daha 1 ay oldu dimi benim 3. Ayda belirginlesmeye basladi kalkikligi bende cok uzuluyodum cok kalkik istedim niye olmadi diye :) ama oldu 3. Aydan sonra:) burnun su ankine gore biraz daha kalkicaktir ama demekki emre bey seninkini daha kaldirmak istedi sen istemeyince yapmadi:) 3. Ay bi gecsin sonra baktin daha kalkik istiosun 7. 8. Ayinda kaldirir basit operasyon o dert etme yarim saat 40 dk lik biseymis.Hep diyorum emre beye birakin o karar versin kalkikligina diye yeni ameliyat olcak arkadaslara sesleniyorum emre beye birakin lutfen :) senin gibi kac kisi biliyorum keske emre beyi dinleseydim diyen bunlardan biri de kardesimdi dinlemedi ne beni ne emre beyi iste 1. Senesinde kaldirtti :)
Allahalla bana niye hiç burnunu kaldıralım demedi ya ne dediysem kabul ettiKesinlikle katılıyorum. Bende çok doğal istedim ucunu kaldırma dedim Emre bey bana bırak bi tık kaldıracam fazla değil dedi. Bende siz bilirsiniz hangisi yakışacaksa o olsun dedim. Sonuç mükemmel 4. ay itibariyle burnun burazcık kalktı bu haliyle daha güzelDoktorumuz ne diyorsa işi ona bırakalım
![]()
Allahalla bana niye hiç burnunu kaldıralım demedi ya ne dediysem kabul ettiheralde bana ne gideceğini doğru tahmin etmişim ekstra bi şey söyleme gereği görmedi
![]()
Allahalla bana niye hiç burnunu kaldıralım demedi ya ne dediysem kabul ettiheralde bana ne gideceğini doğru tahmin etmişim ekstra bi şey söyleme gereği görmedi
![]()
handan alemsin yaa :)) sana kalkık burun gitmezdi zaten ben de öyle düşünüyorum senin şu anki kalkıklığı yüzüne göre tam ideal demekki senin tahminlerin yerindeymiş o yüzden karışmamış sana :))
canım benim çok teşekkür ederim :) bende senin burnunu yerimmm Emre beyde isteklerini iki dakikada hemen söyledin demişti görüşmelerimde çok kısa sürüyodu benim tasarımda 15 dk falan sürmüştü çok kararlıydım ama ben isteklerim çok netti o yüzden de karışmamış olabilir:))Canım senin isteklerini doğru ve yerinde bulmuş sonuç ortada tartışılacak bişey yok yerim kız senin burnunu :)
canım benim çok teşekkür ederim :) bende senin burnunu yerimmm Emre beyde isteklerini iki dakikada hemen söyledin demişti görüşmelerimde çok kısa sürüyodu benim tasarımda 15 dk falan sürmüştü çok kararlıydım ama ben isteklerim çok netti o yüzden de karışmamış olabilir:))